reklama
agast22
Fanka BB :)
Ano jestem.. nadal 2w1...
Wczoraj dostalam oxytocyne, przez 4 godziny mialam skurcze co 2 minuty, rozwarcie na 2 palce i koniec. Odpieli oksy i wszystko poszlo sie ... Jeszcze jakies czopki mi dali na rozwarcie, ktore oczywiscie nie zadzialaly.
Jutro koejna proba oxy a jak znowu nie bedzie postepu to w czwartek cc. No chyba ze sie cos samo rozkreci w co nie wierze.
Athena jest tutaj 2 pietra wyzej
Wczoraj dostalam oxytocyne, przez 4 godziny mialam skurcze co 2 minuty, rozwarcie na 2 palce i koniec. Odpieli oksy i wszystko poszlo sie ... Jeszcze jakies czopki mi dali na rozwarcie, ktore oczywiscie nie zadzialaly.
Jutro koejna proba oxy a jak znowu nie bedzie postepu to w czwartek cc. No chyba ze sie cos samo rozkreci w co nie wierze.
Athena jest tutaj 2 pietra wyzej
nie wiem czy to był masaż-masaż baaardzo boli-okropieństwo!tak jak wiz i cobra pisały mnie też na ostatniej wizycie jakoś dziwnie bolało podczas badania...Dziewczyny na czym polega masaz szyjki? - mi gin wczoraj cos o tym napomknął,a potem na samolocie wsadzil głegoko palucha i cos tam nim wiercil i mnie to bolało- czy to było to?
oby mu się spodobałojak narazie cały czas prasuje, ale Tymek ma dopiero 17dni.a z tą batalia o mężowskie koszule to u nas też od początku i pewnie już tak zostanie.mojemu mężowi mama wszystko prasowała, podstawiała pod nos i teraz są skutki.a ja nienawidzę prasować, a koszul to już szczególnie,ale jak będzie każde Tymonkowe pranie prasował to mogę już tymi koszulami zająć sięita85 - no ladnie, moze sie mezusiowi takie prasowanie spodoba na duzo dluzej? bo pranko malca zwykle 2x w tygodniu sie robi, o ile nie czesciej ;D U nas od poczatku trwa batalia "kto wyprasuje mezowskie koszule" ^^
A ja wciaz czekam na wyniki paciorkowca .. cos te "dni wolne" chyba paniom z laboratorium namieszaly ;P
życzę aby nie było paciorkowca!!!
Witajcie,
próbuje was regularnie czytac co przy moim synku zarłoczku wcale nie jest łatwe:-)
próbuje zorganizowac na nowo swoje zycie, co nie jest łatwe, córka bardzo cieszy sie z braciszka ale tez jest strasznie zazdrosna, i musze popołudniami robic tak by i mały był zadowolony i ona zadowolona:-)
pisałyście wczoraj o wadze dzieciaczków z usg...no cóż jestem chyba najlepszym przykładem tego ze nie nalezy brac jej dosłownie. Oskar w 37 tyg ciąży ważył 3200 a trzy tygodnie później urodził się z waga 4985 więc nie wierzę że tyle przybrał w tym ostatnim okresie.
życze miłego dnia, i szybkich niespodziewanych porodów
próbuje was regularnie czytac co przy moim synku zarłoczku wcale nie jest łatwe:-)
próbuje zorganizowac na nowo swoje zycie, co nie jest łatwe, córka bardzo cieszy sie z braciszka ale tez jest strasznie zazdrosna, i musze popołudniami robic tak by i mały był zadowolony i ona zadowolona:-)
pisałyście wczoraj o wadze dzieciaczków z usg...no cóż jestem chyba najlepszym przykładem tego ze nie nalezy brac jej dosłownie. Oskar w 37 tyg ciąży ważył 3200 a trzy tygodnie później urodził się z waga 4985 więc nie wierzę że tyle przybrał w tym ostatnim okresie.
życze miłego dnia, i szybkich niespodziewanych porodów
kpi23
Fanka BB :)
Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(
aaa to chyba, ze tak ...
no ale może się zmieni jeszcze ...
dla mnie ciąża to dość fajny stan, teraz, w 9 miesiącu zrobiło się trudno i bardzo ciężko, ale poza tym wszystko ok, i wyniki badań i wygląd - wszyscy mówią, że super wyglądam a już na pewno nie na 9 miesiąc ...
my chcemy mieć dwoje dzieci więc ja wszystko zostawiam
Kpi moze i Ciebie scigne z prasowaniem
)
To jak, gotowi, do biegu, start????
Cobra, jeśli chodzi o seks to też tak średnio mam na to ochotę,chociaż ostatnio może większą ze względu na przyśpieszenie No i niby mam "po" skurcze ale przechodzą
Dobra już na serio spadam.
a ja mam jak nie ma męża w domu a jak przyjdzie to mi przechodzi .... dziwnie jakoś ....
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe ja wczoraj jak zaszyłam sie w kuchni to wyszłam ok 22Bigos, sałatka, ciasto, koktajlA dzisiaj idę na KTGNic mi sie robic nie chce, mialam kuchnie wysprzatac na błysk,ale jakos lenia mam