reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gryzka,ja po zastrzyku próbowałam zajść w ciążę ok 1.5 roku :-(
Ale strasznie tyłam po nim zresztą tak samo jak i po tabletkach.

Ja uciekam zjeść śniadanie i jadę po wyniki badań.
Miłego dnia.

reklama
Cobra, jeśli chodzi o seks to też tak średnio mam na to ochotę,chociaż ostatnio może większą ze względu na przyśpieszenie:-D:-D:-D:-D No i niby mam "po" skurcze ale przechodzą:tak::tak::tak:

Dobra już na serio spadam.

Ano jestem.. nadal 2w1...
Wczoraj dostalam oxytocyne, przez 4 godziny mialam skurcze co 2 minuty, rozwarcie na 2 palce i koniec. Odpieli oksy i wszystko poszlo sie ... Jeszcze jakies czopki mi dali na rozwarcie, ktore oczywiscie nie zadzialaly.
Jutro koejna proba oxy a jak znowu nie bedzie postepu to w czwartek cc. No chyba ze sie cos samo rozkreci w co nie wierze.

Athena jest tutaj 2 pietra wyzej :)

Dziewczyny na czym polega masaz szyjki? - mi gin wczoraj cos o tym napomknął,a potem na samolocie wsadzil głegoko palucha i cos tam nim wiercil i mnie to bolało- czy to było to? :baffled:
nie wiem czy to był masaż-masaż baaardzo boli-okropieństwo!tak jak wiz i cobra pisały mnie też na ostatniej wizycie jakoś dziwnie bolało podczas badania...

ita85 - no ladnie, moze sie mezusiowi takie prasowanie spodoba na duzo dluzej? bo pranko malca zwykle 2x w tygodniu sie robi, o ile nie czesciej ;D U nas od poczatku trwa batalia "kto wyprasuje mezowskie koszule" ^^;)

A ja wciaz czekam na wyniki paciorkowca .. cos te "dni wolne" chyba paniom z laboratorium namieszaly ;P
oby mu się spodobało:tak:jak narazie cały czas prasuje, ale Tymek ma dopiero 17dni.a z tą batalia o mężowskie koszule to u nas też od początku i pewnie już tak zostanie.mojemu mężowi mama wszystko prasowała, podstawiała pod nos i teraz są skutki.a ja nienawidzę prasować, a koszul to już szczególnie,ale jak będzie każde Tymonkowe pranie prasował to mogę już tymi koszulami zająć się:-p

życzę aby nie było paciorkowca!!!

Witajcie,
próbuje was regularnie czytac co przy moim synku zarłoczku wcale nie jest łatwe:-)
próbuje zorganizowac na nowo swoje zycie, co nie jest łatwe, córka bardzo cieszy sie z braciszka ale tez jest strasznie zazdrosna, i musze popołudniami robic tak by i mały był zadowolony i ona zadowolona:-)

pisałyście wczoraj o wadze dzieciaczków z usg...no cóż jestem chyba najlepszym przykładem tego ze nie nalezy brac jej dosłownie. Oskar w 37 tyg ciąży ważył 3200 a trzy tygodnie później urodził się z waga 4985 więc nie wierzę że tyle przybrał w tym ostatnim okresie.

życze miłego dnia, i szybkich niespodziewanych porodów:-D

Witajcie;)
Ja pierwszy raz od 9 miesiecy nie przespałam pół nocy....wrrrr....nie chce mi się spać czuję się wypoczęta na maxa;)Widzę, że znów doszło dwóch obywateli na BB;)

Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(

aaa to chyba, ze tak ...
no ale może się zmieni jeszcze ...

dla mnie ciąża to dość fajny stan, teraz, w 9 miesiącu zrobiło się trudno i bardzo ciężko, ale poza tym wszystko ok, i wyniki badań i wygląd - wszyscy mówią, że super wyglądam a już na pewno nie na 9 miesiąc ...

my chcemy mieć dwoje dzieci więc ja wszystko zostawiam :)

Kpi moze i Ciebie scigne z prasowaniem :)

:))

To jak, gotowi, do biegu, start????

Cobra, jeśli chodzi o seks to też tak średnio mam na to ochotę,chociaż ostatnio może większą ze względu na przyśpieszenie:-D:-D:-D:-D No i niby mam "po" skurcze ale przechodzą:tak::tak::tak:

Dobra już na serio spadam.

a ja mam jak nie ma męża w domu a jak przyjdzie to mi przechodzi .... dziwnie jakoś ....

reklama
Do góry