reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewela-jak byłam miesiąc temu to jak mi gin palucha wkładał też bolało bo wtedy rozwarcia jeszcze nie było a dwa tyg temu już nie bolało bo powiedział że palec lużniutko do szyjki włazi czyli ten ból to chyba od badania rozwarcia bo masaż szyjki jest cholernie bolący i trwa przynajmiej 20minut:tak:
Co do antykoncepcji to chyba też sobie zapodam spirale niby brałam wcześniej tabletki i dobrze się czułam ale trzeba co chwile do gina latać po recepty a tak to spokój na pare lat a więcej dzieci już mieć nie zamierzam:no:

reklama
cześć mamusie!

athena, magda_m- gartulacje dla was ogromne!!
perfecta- gratki- Twój bąbel jest cudny!! i jaka minka słodka!

Ja dziś również mam lenia okropnego...gorąco za oknem, a mnie nic się nie chce. Chyba dzień na kanapie spędzę.
Strasznie dłuży mi się każdy dzień do cesarki...ach...odliczam każdą chwilę choć z drugiej strony im bliżej tym bardziej się boję... Czy będzie dobrze? Czy mała będzie zdrowa? Jak na nią zareaguje? Czy ja dobrze to zniosę...i wogóle milion wątpliwości i pytań.... tak sobie myślę, że całe życie już inne będzie...że może 25 lat to za młody wiek na dziecko?? Może powinnam była czekać...nie wiem czy będę dobrą matką.....o kurcze...wogóle tak mnie wzięło....cholera....

wiesz co... jakby nie da sie ukryc ze ja mam za mc dopiero 20lat.generalnie moje zdanie jest takie ze wiek tu nie ma nic wspolnego z tym czy sie bedzie dobra czy zla matka. nie mowie oczywicie o anomaliach kiedy dziecko rodzi dziecko. bo wtedy na dzien dobry,nie ma za dobrego wzorca,gdy mama cie urodzila majac 13lat.

PERFECTA GRATULUJE:)) I ZAZDROSZCZE MALEGO SZKRABA.

hahaha jaki wątek ciekawy się zrobił
jeszcze dzieci nie urodzone a juz mowa o następnych lub nie

ja zmykam chyba się położyć na chwilkę bo jednak 3 godz snu to za mało i mimo kawki dają się już we znaki

miłego dnia

Witam się z rana
U mnie jak zwykle bez zmian nawet mąż zrobił już kącik dla małej żeby ja zmobilizowac ( dopiero teraz ponieważ reszta naszej gromatki je zniszczy :rofl2:
Ale się dzieciaczków rodzi a to dopiero początek czerwca kto tu zostanie do końca jak wszystkie mamy dosc i chcemy rodzić
Ja za wami nie zadążam:dry:

no to skladam jej gratulacje:D ktore to malenstwo wczorajszo-dzisiejsze?juz chyba 4:))

------------------------------------

:-(a u mnie nic.

reklama
Do góry