Kasiula1982
Fanka BB :)
Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(
oj to masz podobnie jak ja jak słyszę, że to cudowny stan to mnie wzdryga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(
Witajcie,
Porozpakowywały nam się dziewczyny wczoraj wieczorem:-):-)
cobra w sumie wszystko możliwe, ale się nie łódzę, dzisiaj na majtach znalazłam takie cienkie niteczki wyglądają jak krew, nie wiem czy to efekt wczorajszego badania, czy po prostu szyjka się rozwiera i trochę krwi poleciało.
Tak wczoraj lena o tych wodach pisała, teraz będę miała strasznego stracha czy mi w pracy nie "chlusną":-( a zaraz do niej idę....
Także dziewczynki nie rozpakowywać się tu beze mnie
I nie pisać mi tu 100stron;-)
A tak na prawdę: to życzę wszystim miłego dnia i owocnego w nowe dzieciaczki:-)
cobra i jeszcze ile na becikowe trzeba czekać hehehhe
przyznam, że najwięcej kasy to mi poszło jak wrociłyśmy z mają ze szpitala, teraz to na szczepionki jedynie można becikowe zainwestować
Ale ja te 4 pralki to takiego "normalnego" pranka Pogoda sie na koniec dnia popsula - mam nadzieje, ze do jutra poschnie ..
Ale w kwstii prasowania dla malego - to wszystko nietkniete, tylko poprane lezy sobie w szafie Ostatnio sie smialam i mowilam mezowi, ze chyba on to bedzie prasowal - moj kregoslup nie wytrzyma calosci .. ale juz to widze, taaaa