reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki kajdusia za odpowiedź. To chyba sobie jednak odpuszczę, bo ten mój mąż to już ma ze mną przekichane;-)
Jak dostanie PIT roczny, to się przeżegna:-D:-D:-D

Z tym czopem to jest tak że jest on galaretkowaty, może być przybrudzony niteczkami krwi, ale o brązowym to jeszcze nie słyszałam:shocked2:

No i lena w końcu wstała:-) Super że tak miło Ci minął weekend;-)

reklama
KAJDUSIU - jeżeli ty mnie pamiętasz to pozwoliłam sobie zapisać twój nr tel chciała bym sie znalężć tez na liscie rozpakowanych wrazie czego jak juz jestem na liscie czerwcówek to nich będe i w rozpakowanych mam na dzieję ze juz nie długo

kajdusia to pewne ze urodze,ale pewnie za 4tyg.

w ogole nie mam ochoty na nic. juz nic mnie nie cieszy, na widok ludzi mam ochote ich wszystkich zamordowac :-D :wściekła/y:
myslalam ze wymiotowanie 3mc dzien w dzien to byla masakra,ale to czekanie jest gorsze.
jestem pierwszym ateista/antychrystem w mojej rodzinie,ale chyba zaczne sie modlic do Boga, niech sobie juz boli, mocno czy bardzo mocno,ale niech sie zacznie.skoro jest taki fajny, to niech mi pomoze;p

Dobrze,ze tak swobodnie sobie tutaj ponazekac mozemy :-)

A mnie jakos wszystkie kosci bola.
A wiecie co mi pomogło na mojego piekacego hemoroida - masc ta na sutki bepanthen czy jakos tak sie pisze. Rewelacja -nic mnie juz nie piecze.

cobra jeszcze chwila.... chyba najbardziej po Twoich postach widać jak denerwujące jest czekanie;-) Spokojnie jeszcze tylko kilka dni...;-)

ewelinamariusz też byłam głodna, a nie chce mi się dwóch obiadów robić... więc próbuję teraz głód "zajeść" puszką kukurydzy:-D:-D

Cobra ale Twoje posty to mnie powalają na kolana po prostu:-D:-D

czesc laski. u mnie nic, z nerwow i bezczynnosci zre i zre jak taka swinia.do tego ciagle plakac mi sie chce.dzisiaj ide do lekarza,zeby nie dowiedziec sie nic nowego i zaplacic 150zl za wizyte,mam juz k... tego wszystkiego dosc. popadne w nerwice niedlugo.

gratuluje rozpakowanym, chyba przestane tu wchodzic,bo wszyscy rodza,oprocz mnie.

:-D:-D:-D oj nie moge, wiem latwo mi sie smiac ale co ja poradze.. trzymaj sie kochana w koncu malemu i w brzuchu sie znudzi!

reklama
cobra jeszcze chwila.... chyba najbardziej po Twoich postach widać jak denerwujące jest czekanie;-) Spokojnie jeszcze tylko kilka dni...;-)

ewelinamariusz też byłam głodna, a nie chce mi się dwóch obiadów robić... więc próbuję teraz głód "zajeść" puszką kukurydzy:-D:-D

Cobra ale Twoje posty to mnie powalają na kolana po prostu:-D:-D

dlaczemu ?:)

:-D:-D:-D oj nie moge, wiem latwo mi sie smiac ale co ja poradze.. trzymaj sie kochana w koncu malemu i w brzuchu sie znudzi!

juz go postraszylam ze nie tkne czekolady. skoro ja jej nie bede miec,to on tez:D
ale chyba mnie olewa,bo mu to samo od konca maja mowie.

athena - tak idz rodzic, na koncu sama bede sobie tu na bb dotrzymywac towarzystwa,bede prowadzic monologi ,zadawac pytania i sama sobie odpowiadac :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry