reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć mamusie!

co za upał!! Ja już ledwo żyję...takie gorąco.

zdec- co do tych prac zleconych...na L4 to nie radzę, natomiast na macierzyńskim nie ma przeciwskazań- o ile nie są to zadania które by cię odciągały od dziecka. Nie mogą kolidować z opieką. Dla pewności proponuję zadzwonić do zusu, ale myślę, że jakoś by to przeszło.

jeśli chodzi o wizyty lekarskie to mnie już brakło rubryk i mam drugą już kartę ciąży. Chodziłam na wizyty do 2 lekarzy i wpisują się obydwoje do książeczki także wszystko było razy dwa;-)

jak ja się cieszę, że tak mało mi została do cesarki- ledwo już się turlikam....

gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!

reklama
Lena jak tak piszesz o chluśnięciu tych wód, to zaczynam się bać... bo kurcze co jak mi to tak chluśnie np w autobusie:szok::-D:-D
A zapisuj sobie cobra:-) Pomijając weekendy to siedzę z wami tu prawie całymi dniami:-)
Jest to energiczne wypłynięcie więc uważam, że to chluśnięcie;)Zazwyczaj łatwo rozpoznać bo dzieje się to szybko i gwałtownie;)

Coraz więcej nerw że te dzieciaki nie chcą wychodzić może przepiszmy się do lipcówek tam jeszcze do lipca bedziemy miały czas:-D
Jak jutro lekarz mi znowu powie że lada dzień rodze to tez mu chyba szczęke rozharatam bo gdyby mi nie gadał od 22 tyg że zaraz urodze to może bym była spokojniejsza:sorry2:

To idę sobie pochodzić póki nie pada, może coś chluśnie;-) Przy okazji odbiorę wyniki badań:-)

ewelinka tylko nie wiem jak przyjmą "nowe" na lipcówkach:-D:-D ale pomysł to jakiś jest:-D:-D

hahah cobra ja czasem tez mam wrazenie ,ze sama do siebie na bb pisze, bo takie nudy sa teraz. :-D

Lena az niemozliwe,ze ten twoj małż schudł jak takie pysznosci mu gotujesz

Ja dzisiaj robie kurczaki takie jak w KFC ponoc maja byc, dostalam przepisa no zobaczymy, wlasnie wstawilam frytki do piekarnika zrobilam salatke z salaty,ogorka,pomidora i szczypiorku mniam mniam

A jaja by były,jakby te wody nam chlusnely np.przy badaniu ginekologicznym :-D

Ja dzisiaj pierwszy raz od początku ciąży tak porządnie sie wzielam za sprzątanie, że nawet lodówke przesuwałam, żeby za nią poodkurzać...padam :) ale czego sie nie robi, zeby przyspieszyć porod ;)
Jak to nie pomoze, to ja sie poddaje i od jutra nawet nie wychodze z łóżka :p

reklama
Do góry