reklama
koriander
Fanka BB :)
athena powodzenia oby to juz byly te wlasciwe skurcze!!
cobra, a wlasnie pomecz go troche moze sie wtedy przejdzie na zewnatrz zobaczyc co ta mama tam wyprawia
cobra, a wlasnie pomecz go troche moze sie wtedy przejdzie na zewnatrz zobaczyc co ta mama tam wyprawia
C
cobra18
Gość
Athena- trzymam kciuki, obyś urodziła! Będziemy czekać na wieści!!!
Cobra- Kochana nasza Ty nawet jak jesteś zła to ten Twój charakterek wyłazi zawsze z poczuciem humoru. Faaajna jesteś
:-)
dziwi mnie tylko,dlaczego nikt mi nie zwroci uwagi ze mam laskawie zamknac dziub i nie marudzic.wiem,zrobilam sie straszna,nawet moi wierni kompani w postaci psow juz mnie sluchac nie moga.mam wrazenie ze mnie zaczely unikac
koriander chcialam byc twarda w tym postanowieniu,ale znalazlam w lodowce pelna mleczna z orzechami laskowymi i dupa
C
cobra18
Gość
athena dzięki To już wiem dlaczego tak dużo dziewczyn do mnie pisze Czy wy wszystkie położyliście na mnie kreskę i twierdzicie że urodzę na końcu?
to tylko dlatego ze jestes bardziej ogarnieta i wiarogdniejsza niz ja
bo to ja bede ostatnia!ha
to tylko dlatego ze jestes bardziej ogarnieta i wiarogdniejsza niz ja
bo to ja bede ostatnia!ha
Co do ogarnięcia, to wcale nie byłabym tego taka pewna
Lenuszka
Mamusia Gajusi
wole czop niz te chlusniecie wód ;-)
hmmm ale to jedno z dwóch tylko wchodzi w grę??ja słyszałam, że czop nie zawsze odchodzi i nawet lepiej jak nie odejdzie bo chroni maleństwo przed infekcjami, a wody jak masz max 1,8l na chluśnięcie, które jest bardzo energiczne właśnie przeczytałam w gazecie
C
cobra18
Gość
Co do ogarnięcia, to wcale nie byłabym tego taka pewna
mowisz? tej to ja sobie tez twoj nr zapisze ;p
reklama
C
cobra18
Gość
Lena jak tak piszesz o chluśnięciu tych wód, to zaczynam się bać... bo kurcze co jak mi to tak chluśnie np w autobusie
A zapisuj sobie cobra:-) Pomijając weekendy to siedzę z wami tu prawie całymi dniami:-)
mam klawiature,takze jestescie na mnie tez skazane.
beuehehe