Witajcie.
Nocka przespana dziś pięknie, ale jak wstałam i zobaczyłam co dziś za oknem to mam ochotę wrócić do łóżka
. Kurcze, za długo było ładnie, czy co
Kreatorka jest mamusią? Ale cudnie!!!
Zdec,
Ewelinka- kobity, jesteście niezniszczalne, Wy nadal chodzicie jeszcze do pracy?
MagdaM- to faktycznie musialaś fajnie wyglądać grając w piłę, ja nadal ścigam się po czworakach z Piotrem resorakami, a brzuch prawie zamiata podłogę
Athena- no Tobie to chyba najbardziej życzę prędkiego porodu... Biedulko się naczekasz....
Zdec, Ewelinka, Milka, Agi, eagle- wygląda na to, że ja też jeszcze długo będę w dwupaku, lekarz ostatnio mi mówił, że na poród się nie zanosi... Jutro mam planowo ostatnią wizytę to zo zobaczymy co powie...
asiatipl- i jak po wizycie?
Olafasola- sama dokładnie nie wiem jak to jest z tymi skurczami, wcześniej też myślałam, że to te kłucia w podbrzuszu, póxniej myślałam, że to to ćmienie takie jak na okres, ale to jest za bardzo jednostajne... Zdziwiłam się tylko jak byłam na ktg, patrzyłam uważnie na aparat i pokazywał małe skurcze na coś co myślałam, że to takie jakby przeciąganie się dziecka, jakby się mocno ze wszystkich stron wypinała, albo jakby ktoś górę brzucha i obręczą opasywał... I teraz już sama nie wiem
agula82- ja kupiłam i biorę tylko 2 saszetki, poprzednio miałam cesarkę i w ogóle ich nie używałam, więc teraz kupiłam oszczędnie, a zawsze może mąż dokupić....
ewelinamariusz- ja CIę pamiętam, bo jesteś na liście koło mnie, mamy ten sam termin
Amelka rzeczywiście malutka, ale z tymi pomiarami to nigdy nic nie wiadomo...
magducha85- witaj!
ewela- powodzenia na wizycie!
Gryzka- hehe, ja wczoraj robiłam botwinkę, na dziś jeszcze zostało :-) Tylko sie nie rozpakuj teraz bez męża!
cobra- wiem, że nie jest CI do śmiechu, ale ja się uśmiałam z Twojego postu, bo miałam identyczny stan przez ostatnie kilka dni
Dziś mi trochę już przeszło, nie przejmuj się, w końcu urodzisz
I udanej wizyty życzę-a może jednak lekarz powie Ci coś odkrywczego ;-)
Alusia- niestety nie pomogę Ci z tą nerką, nie mam pojęcia
katarzynajanicka- to sporo miałaś tych wizyt, ja nie mogę narzekać na mojego gina, też wizyta jak na Bydgoszcz dość droga- 120zł, ale za nic dodatkowo nie zdziera, już dwa razy przyjmował mnie dodatkowo w szpitalu na ktg, ale badał też i wszystko sprawdzał i wtedy nie brał ani grosza
No i przystojny jest
Z tymi niedrapkami to lepiej je jednak mieć, sama wyczujesz, czy użyć czy nie, Piotrek tak się na początku drapał, że bez tych rękawiczek ani rusz....
Asnecja- najlepszości z okazji rocznicy ślubu! A film polecacie???
Zdec- widze, że dzisiaj sporo wizyt, powodzenia! Co do dodatkowej pracy na zwolnieniu to raczej nie ma szans
Chyba, że umowę napiszesz na kogoś... Mi się wielokrotnie zdarzało grać chałturki na L4, albo na macierzyńskim, ale umowa wtedy szła na męża....
Lena- hehe, też sobie od razu wyobraziłam sobie Ciebie brzuchatkę na tych quadach
Miłego dnia laseczki!