reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kurczę, takie to smutne...

a ja sama mam pytanie dotyczące laptopa. Czy ktoś coś wie o tym, że nie można go trzymać na brzuszku? Ja go od siebie oddzielam kołdrą, ale mam wątpliwości czy dobrze robię. Przegrzana nie jestem na pewno, chodzi mi tylko o promieniowanie...
Emituje promieniowanie i ciepło. I jedno i drugie może szkodzić. Lepiej go kłaść na czymś, a nie na sobie.

reklama
Witajcie!!!!
Ewitka trzymamy kciuki musi się wszystko dobrze skończyć:)
Okropnie się dzisiaj czuje mdli mnie od rana .....choć takie naleśniczki sama bym teraz zjadła hmmmmm.... ja znowu jem tylko owoce i warzywa i biały serek inne jedzonko mnie odpycha.

Ewitka oby to nic nie znaczyło i dobrze się skończyło.
Na pocieszenie jak ostatnio leżałam w szpitalu to przyjechała dziewczyna w 12 tc i z takim krwotokiem, że aż po nogach jej leciało, szok była pewna, że już po wszystkim i co na usg żyjący dzidziuś, dali jej leki, kroplówki i wyszła razem ze mną bez krwaienia z dzidziusiem w brzuszku. Take historie pocieszają zawsze.

A ja wczoraj nawet mdłości lżejsze i nawet trochę zjadłam, bo ostatnio to problem miałam przez te mdłości. Dzisiaj też nie najgorzej z rana oby tak dalej.
A na słodycze patrzeć nie mogę co jest szokiem bo przed ciążą to normalnie nie mogłam sobie odmówić niczego słodkiego

Właśnie odkryłam,że moja fasolka nie lubi parówek:-(, a takie było dobre śniadanko, szkoda tylko,że przez nie spędziłam pół godziny przy toalecie i teraz mnie na dodatek głowa boli...:-(

Witam
U mnie dziś zima:szok::eek::-Dśnieg sypie, wiatr wieje...strach się bać:szok::-D Przerażona jestem tym że jeszcze po zakupy dziś musze pojechać:eek:ale dam radę:tak:;-)
Gosia a skąd jesteś ?

od Ewitki:

o 7 rano wyleciał wiekszy skrzep. Czeka na badanie czy to była dzidzia , sama nie ma nadziei.
:-:)-:)-:)-(
O matko , trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Ja dzisiaj ledwie żyje, dość, że Młody cała noc się wiercił bo mi się rozchorował to jeszcze mnie bierze jakiś katar i kaszel. Czuje się jakbym się nie czuła. A jeszcze dzisiaj lecę z Młodym do okulisty a nie mam cierpliwości dzisiaj na lekarzy.

ja jestem ze szczecina i u nas dzisiaj też lekko poprószyło rano i jest piekielnie zimno, a ja sobie dziś zaplanowałam przed zimowe zakupy, a teraz to mi się nawet z psem wyjść nie chce...biedny zwierzak

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych :no: normalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja :no: No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych

A co mowili o usg? Co do tych wozkow to rzeczywiscie szok :shocked2:

dzien dobry laseczki,ja wlasnie chcialam strasznie ogladac ten program ale poranek spedzilam w przychodni:-(moze opiszecie mi w skrocie opinie o wozkach,z gory dzieki

reklama
gagulec jestem z okolic Poznania:tak:ale narazie już śnieg nie pada:no::-D

A mnie dziś strasznie brzuch boli:szok::eek:normalnie nie mogę się ruszyć:-(

Do góry