reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kurczę, takie to smutne...

a ja sama mam pytanie dotyczące laptopa. Czy ktoś coś wie o tym, że nie można go trzymać na brzuszku? Ja go od siebie oddzielam kołdrą, ale mam wątpliwości czy dobrze robię. Przegrzana nie jestem na pewno, chodzi mi tylko o promieniowanie...
Emituje promieniowanie i ciepło. I jedno i drugie może szkodzić. Lepiej go kłaść na czymś, a nie na sobie.

reklama
Witajcie!!!!
Ewitka trzymamy kciuki musi się wszystko dobrze skończyć:)
Okropnie się dzisiaj czuje mdli mnie od rana .....choć takie naleśniczki sama bym teraz zjadła hmmmmm.... ja znowu jem tylko owoce i warzywa i biały serek inne jedzonko mnie odpycha.

Ewitka oby to nic nie znaczyło i dobrze się skończyło.
Na pocieszenie jak ostatnio leżałam w szpitalu to przyjechała dziewczyna w 12 tc i z takim krwotokiem, że aż po nogach jej leciało, szok była pewna, że już po wszystkim i co na usg żyjący dzidziuś, dali jej leki, kroplówki i wyszła razem ze mną bez krwaienia z dzidziusiem w brzuszku. Take historie pocieszają zawsze.

A ja wczoraj nawet mdłości lżejsze i nawet trochę zjadłam, bo ostatnio to problem miałam przez te mdłości. Dzisiaj też nie najgorzej z rana oby tak dalej.
A na słodycze patrzeć nie mogę co jest szokiem bo przed ciążą to normalnie nie mogłam sobie odmówić niczego słodkiego

Właśnie odkryłam,że moja fasolka nie lubi parówek:-(, a takie było dobre śniadanko, szkoda tylko,że przez nie spędziłam pół godziny przy toalecie i teraz mnie na dodatek głowa boli...:-(

Witam
U mnie dziś zima:szok::eek::-Dśnieg sypie, wiatr wieje...strach się bać:szok::-D Przerażona jestem tym że jeszcze po zakupy dziś musze pojechać:eek:ale dam radę:tak:;-)
Gosia a skąd jesteś ?

od Ewitki:

o 7 rano wyleciał wiekszy skrzep. Czeka na badanie czy to była dzidzia , sama nie ma nadziei.
:-:)-:)-:)-(
O matko , trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Ja dzisiaj ledwie żyje, dość, że Młody cała noc się wiercił bo mi się rozchorował to jeszcze mnie bierze jakiś katar i kaszel. Czuje się jakbym się nie czuła. A jeszcze dzisiaj lecę z Młodym do okulisty a nie mam cierpliwości dzisiaj na lekarzy.

ja jestem ze szczecina i u nas dzisiaj też lekko poprószyło rano i jest piekielnie zimno, a ja sobie dziś zaplanowałam przed zimowe zakupy, a teraz to mi się nawet z psem wyjść nie chce...biedny zwierzak

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych :no: normalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja :no: No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych

A co mowili o usg? Co do tych wozkow to rzeczywiscie szok :shocked2:

dzien dobry laseczki,ja wlasnie chcialam strasznie ogladac ten program ale poranek spedzilam w przychodni:-(moze opiszecie mi w skrocie opinie o wozkach,z gory dzieki

reklama
gagulec jestem z okolic Poznania:tak:ale narazie już śnieg nie pada:no::-D

A mnie dziś strasznie brzuch boli:szok::eek:normalnie nie mogę się ruszyć:-(

Do góry