reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka1980- redukcję biegów, hehe :-) Mam automata :-) Ale dzięki- będę otrożna z tym hamulcem
gosiagro- trzymam kciuki za wizytę!!!
Celka- jasne, że Cię pamiętamy, masz mdłości, masz apetyty i nie czujesz, ze jesteś w ciąży? ;-)No na brzuszek musisz jeszcze trochę poczekać :-)
lasposa- cudowne wiadomości! Gratulacje! Latać chyba można z wyjątkiem ostatniego miesiąca , czy jakoś tak...

Na razie na szczęście przestało padać, zrobię sobie kawkę. Komu jeszcze?- pyszna z ekspresu ciśnieniowego :-)

reklama
Kasiulka_1980, kajdusia - dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie bo już myślałam, że mi bilety przepadną, moja mama panikuje i mówi, że w ciąży w ogóle nie wolno latać...

Kasiulka- ja mam automat od dwóch miesięcy, ale to jest mój pierwszy samochód :-) tak sobie myślę, że skoro w automacie we wszystkim jest łatwiej to czemu zimą miałoby być trudniej ;-)

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych :no: normalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja :no: No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)
ja tez ogadałam to z wózkiem , dobrze wiedziec ze po zakupie wózka trzeba go odrazu wyprac, masakra jakas, a podobno wózki ktore sa dla lalek nie moga by7c wyprodukowane z tego rakotworczego materiału masakra jakas:wściekła/y:
Co do ewitki mam nadziejre ze skonczy sie wszsytko dobrze, mi w dzien w ktoirym trafiłam do szpitala tez krew strasznie leciala po nogach, pielegniarki podkładały mi specjalna mate pod tyłek zebym niczego nei pobrudzila, i tez miałam skrzep, dostałam zastrzyk nospe luteine i na drugi dzien było juz mneij tej krwi, a dzidzia nadal jest, mam nadzieje ze u ewitki bezdie tak samo!tzrymam za nia mocno kciuki i za dzidzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A propos dzis ide na kontrolne badanie do szpitala, i spotkac sie zmoim lekarzem bo ma mi papier o ciazy dac, ciekawe czy zrobia usg, bo wizyte planowan au neigo mam na 9 w dniu moich urodzin , i mam nadzije ze zobacze najpiekniejszy prezent w moim zyciu!!! :D bo to bezdie 8 tc weług wyliczen lekarza:confused:

Dziewczyny, dzisiaj, ze strachem w oczach, powiedziałam mojemu szefowi o fasolce, powiedzial - "GRATULUJE, bardzo dobrze robisz".

U mnie w firmie nie najlepiej się dzieje, ale pracy mamy bardzo dużo... Choć za rok nie wiadomo co będzie i czy będę miała do czego wracać...

Na szczęście poinformowanie szefa mam za sobą, reszcie w pracy nie mówię na razie, cieszę się, że mam wsparcie w szefie, zawsze twierdziłam, że mam super szefa, teraz wiem to na pewno.

reklama
Do góry