reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kobietki z opryszczka jest tak jak pisze zdec groźna jest jak się na nia nie chorowało a złapało się w ciąży ale jeśli się już ma ten wirus to nic się ciązy nie stanie o ile się jej nie przeniesie na srom.
Nie mogę się doczekać piątku ok 14 będę miała wizytę

reklama
Witajcie dziewczyny, ale przykra wiadomosc..

Ewitka bardzo mocno zaciskam kciuki wszystko bedzie dobrze!

Wszystkie mamusie ktore maja wizyty: powodzenia!

Zeby te zle wiadomosci juz na zawsze sie skonczyly :-(

Anioszo Ty jesteś z Dziwnowa ale świat mały mój mąż stamtąd pochodzi:-)

Ostatnia edycja:
Kurczę, takie to smutne...

a ja sama mam pytanie dotyczące laptopa. Czy ktoś coś wie o tym, że nie można go trzymać na brzuszku? Ja go od siebie oddzielam kołdrą, ale mam wątpliwości czy dobrze robię. Przegrzana nie jestem na pewno, chodzi mi tylko o promieniowanie...

strasznie przezywam e wiesci od Ewitki :-:)-:)-(oby wszystko zakonczyło sie dobrze.....
jesli o mnie chodzi to poranki sa kiepskie a pierwsze jedzenie to udręka,oby do konca pierwszego trymestru,kolejna wizyte mam 13tego.od piatku mam zajecia na uczelni ,mialam napisac prace ale nie dalalm rady,no i zaczynam zajcia na oddziale ,a i popracowac trzeba nie wiem jak dam sobie z tym wsystkim rade...
miego dnia.
ps chyba zrobie sobie naesniki z miodem.....

strasznie przezywam e wiesci od Ewitki :-:)-:)-(oby wszystko zakonczyło sie dobrze.....
jesli o mnie chodzi to poranki sa kiepskie a pierwsze jedzenie to udręka,oby do konca pierwszego trymestru,kolejna wizyte mam 13tego.od piatku mam zajecia na uczelni ,mialam napisac prace ale nie dalalm rady,no i zaczynam zajcia na oddziale ,a i popracowac trzeba nie wiem jak dam sobie z tym wsystkim rade...
miego dnia.
ps chyba zrobie sobie naesniki z miodem.....
po co piszesz o tych naleśnikach ?? teraz ja też muszę je zjeść.... jak je robisz?

ksia jk robie ciastonalesnikowe:jajko,mąka,woda gazowana to dodaje łyżkę miodu i smaże a potem polewam sbie odrobiną miodu-są słodkie ale i pożywne:tak: polecambo zaspokajaja głód

witam Dziewczynki ! Byłam tu już wczoraj, ale króciutko, przywitam się wiec jeszcze raz.
Bardzo mi przykro z powodu Ewitki, mam nadzieje,że będzie dobrze, musi być.
A skoro mowa o naleśnikach to ja moje drogie zrobiłam je ostatnio, dokładnie dwa dni temu o 23 z duuuuuuuużą ilością czekolady, aż mi mój mąż temperaturę sprawdzał czy oby ze mną wszystko ok, bo już o 21 położyłam się do łóżka, ale mnie te naleśniki tak męczyły,że do rana bym nie wytrzymała :)

reklama
Wy o naleśnikach a ja na słodkie patrzeć nie mogę jakiegoś ogórka śledzia coś słonego czy coś kwaśnego to mogę jeść ale jak mi dziś w sklepie promowano przy kasie batonik to tylko szybko powiedziałam nienie
mam nadzieję że Ewitka wyjdzie z tego z maluchem bez szwanku to straszne takie wieści:no:

Do góry