reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gratuluje nowo wyklutym mamom i maluszkom:)))

u mnie jak zwykle nic nowego:dry:

Anik gratuluje takiego duzego smoka:)) o ciuszkach 56 mozesz zapomniec:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WOW no to anik nam chyba urodziła wagowego rekordziste i to siłami natury brawo:-)

Ztych emocji zaraz się spóżnie do pracy lece zaraz w pracy spowrotem uruchomie lapka

więc jednak Anik sie udało, szybko jej poszło i jaki duży Oskarek:tak:
gratulacje

a co z Atheną? ktos coś wie? widział? słyszał?

Ja pierdziu jaki byk, ANIK GRATKI - bedzie wiecej do całowania :-)

Co tez chciałam rzec - wiedzmo całuski i zycze szybkiego porodu jak z procy :-D

Ale mi dzis krew tryskała na tym pobraniu :szok: jak nigdy.

Ja to sobie teraz mysle,ze duzo dziewczyn pisze - te co juz sie wypakowaly- ze miały biegunke i wymioty - wiec czekam na takie znaki :-) Kurde ,a ja 25czerwiec ,to moze jak taka fala koncowych to i ja sie załapie :tak:

Allle tu dzisiaj gorąco:-D:-D Same niespodzianki z rana :-)
U mnie dziś w domu też gorąco, Piotrek ma mega- focha, po dwugodzinnych najpierw negocjacjach, później krzykach w końcu został odtransportowany do przedszkola... Matko, jak to będzie z dwójką ? :confused:

ewela- a ja nawet nie odbierałam tego, że rzeczywiście życzysz mąk tej nowej exa, wiadomo, takie tam głupie gadanie...;-) Bo przecież w sumie najważniejsze, żebyście wszyscy szczęśliwi byli choćby dla Bartka, żeby też czuł się w miarę komfortowo i szczęśliwy
Milka- ja bym na Twoim miejscu nie oszukiwała lekarza, przecież to nie nauczyciel, żeby Ci cenzurkę za Twoje wyniki wystawiał ;-) A tak na prawdę chodzi głównie o dziecko, a nie o Ciebie, co nie?
Lena- maaatko, co za wiadomość :szok:

A ja się szybciutko ubieram i lecę dziś do szkoły, moja uczennica gra egzamin, wprawdzie ma nowego zastępczego nauczyciela, ale obiecałam, że jak się będę dobrze czuć to przyjdę ją wesprzeć... I przy okazji badanie moczu odebrać, bo ostatnio był ślad białka

Miłego dnia wszystkim

a ja sie zbieram za jakieś małe porządki i może pranko wstawię, póki mi się jeszcze chce :tak:
aż się boje co ja tu zastanę jak chwilę mnie nie będzie;-):-)
ale będę zaglądać by być na bieżąco:-)

kajdusia, ty to masz jeszcze przedszkolaka to juz wogole bedziesz miala dwa urwisy, mój to do szkoły idzie to juz duzy rozumny chłopak . A wczoraj bardzo sie cieszył,ze taki prezent od taty dostał braciszka Kubusia. Nawet mu powiedzielismy z moim D.ze musi kupic jakis prezent dla braciszka ,mała grzechote czy cos - tak od siebie. To chyba dobry pomysł tak mysle.

kajdusia, ty to masz jeszcze przedszkolaka to juz wogole bedziesz miala dwa urwisy, mój to do szkoły idzie to juz duzy rozumny chłopak . A wczoraj bardzo sie cieszył,ze taki prezent od taty dostał braciszka Kubusia. Nawet mu powiedzielismy z moim D.ze musi kupic jakis prezent dla braciszka ,mała grzechote czy cos - tak od siebie. To chyba dobry pomysł tak mysle.

To bardzo dobry pomysł! Piotruś też był raz ze mną na zakupach i wybierał od siebie grzechotkę dla Małgosi :-) U nas wśród znajomych jest też taki zwyczaj (który kupiliśmy ;-), że nowo narodzone dziecko też ma jakiś prezent dla starszego braciszka lub siostrzyczki- tzw wkupne ;-)
Piotrek wczoraj zaproponował mi, że może by tak Małgosia nazywała się Ola...:-) Ten to wszędzie musi wprowadzać negocjacje... polityk nam rośnie...

reklama
Witam z rana :)
Jakaś noc była u mnie tragiczna - albo mnie budził ból żeber (nie moge już lerzeć na lewym boku), albo krocza, albo pierwszy raz pojawił się ból podbrzusza (ale po nospie przeszło). Do tego za każdym razem, jak się budzę, to wypatruje u siebie oznak "czy to już" :) Licze na to, ze w dzień jakoś odespie.
Już nie mogę się doczekać jutra - ide pierwszy raz na KTG i licze, ze ktoś mi powie, ze cos sie odrobinke ruszyło.

athena83 - usuń może sobie górny suwaczek, bo pokazuje nie za bardzo optymistyczną wersje narodzin :)
Anik79 - gratuluje :) strasznie szybko poszło :) i jaka wielka dzidzia :)
klementinka - gratuluje :)

Do góry