reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:-)

Gratuluję wszytskim które mają już swoje dzieciaczki przy sobie:-):-):-)
Ja mam jeszcze sporo czasu bo jestem pod koniec kolejki ale teraz to już nie wiadomo kto następny:-) ale wolałabym jeszcze wytrzymac tak do 38 tygodnia.

Narazie objawów nie mam, coś mnie tam kłuje, pobolewa ale to nie skórcze. Tydzień temu na wizycie lekarz powiedział że nie zanosi się na poród ale tak naprawdę to mogę urodzić za tydzień albo i za 5 bo tego nikt nie jest w stanie tak naprawdę przewidzieć.

Dawno nie pisałam ale ostatnio taka jestem zabiegana że sama nie wiem za co się wziąć. Mój mąż nagle zmienił pracę i za kilka tygodni wyprowadzamy się z torunia i mam głowę pełną myśli od tego wszystkiego:-:)-).

Przepraszam że nie podopisuję na posty ale po ponad tygodniowej nieobecności na forum to nie jestem w stanie.

Pogoda w Toruniu nieciekawa więc się zastanawiam czy Ita z Tymonkiem wyjda dziś na pierwszy spacerek?

reklama
Eagle-ja też się boje jak mnie kilka dni nie będzie bo będe w szpitalu to jak wróce to będe mósiala rękawy zakasać:tak:chyba że się postarają i pierwszy raz posprzątają żeby mnie zaskoczyć:happy2:
kajdusia-Marysia cały czas się upiera że nasza Zosia będzie miała na imię Wiktoria :confused:hm i co tu zrobić:eek:

Cześć Dziewczyny!
Jakąś dziwną noc miałam.Pierwszy raz nocne skurcze, ale nie były mocno dokuczliwe. Jakieś koszmary mi się śniły i mąż mnie budził bo podobno krzyczałam przez sen.

Paula- jeszcze masz tydzień czasu kochana, na pewno urodzisz:)

Anik - podziwiam:) takiego wielkiego chłopaka urodzić, niezły wyczyn:):-)

lencja trzymam kciuki

czarna wiedzmo - najlepsze życzenia urodzinowe!!!

w tvn mówili ze po 10 czerwca mają być upały

wow!!! Anik!!! jaki wielki chłopczyk!!!!! Ja sie martwie jak wycisne 3,5 kilo a tu prawie 5... gratulacje!!!

kojarzy ktos czy Anik spodziewala sie tak duzego dziecka?

zyrafka-właśnie idą upały ciężko nam będzie rodzić jak będzie 30stopni więc trzeba się sprężac juz teraz póki w miare hłodno chociarz dziś juz tez jest duchota:sorry:

zyrafka-właśnie idą upały ciężko nam będzie rodzić jak będzie 30stopni więc trzeba się sprężac juz teraz póki w miare hłodno chociarz dziś juz tez jest duchota:sorry:

A gdzie Ty masz duchote dzisiaj? jak dla mnie to za cieplo nie jest dzisiaj, nawet zawiewa mi z balkonu po nogah troche..

Dzień dobry :-) ja dzis znów spróbuje połazic, bo skoro rozwarcia brak, skurzy brak to nie pozostaje mi nic innego jak starać się coś wskórać spacerami :-D

Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą. Jak mnie zostawią w szpitalu to dam znać, ale mam nadzieje że powiedzą że dzień po terminie to za wczesnie i każą wrócić później.

Ciekawe jak tam sytuacja wygląda? bo widzę, że suwaczek zaczął iść od nowa... a o urodzonym dzidziusiu cos nie słychać? :cool2:

kreatorka- nie martw się, napewno lada dzień urodzisz, bez żadnego wywoływania:)

Cały czas na to właśnie liczę, chociaż powiem szczerze, że termin na 14 czerwca nie jest taki zły :-D aczkolwiek najchętniej to miałabym już małą przy sobie :tak:

A mam pytanie do Was: Nie widziałyście gdzieś na forum moich skurczów, bo gdzieś mi się zagubiły:-D;-) normalnie już drugi dzień nic się nie dzieje, a niedługo jadę na KTG i nie wiem po co.
Heh pewnie razem z moimi gdzieś uciekły :-D

Ale się woreczek czerwcowych dzieciaczków rozsypał:-D:-D:-D:-D dziewczyny z końcówki już rodzą:szok: w takim tempie to wszyscy mnie wyprzedzą:-D:-D

Hih wszyscy to może nie :-D ale jeszcze pewnie kilka dziewczyn zdąży :-) uparte masz dzieciątko nie ma co :-)

agast-u mnie 23 stopnie i duchota jak przed burzą i juz zaczyna się chmurzyć mi jest gorąco ale w sumie to już od 3 dni tak mam że chodze na krótki rekaw i i tak gorąco:sorry2:

reklama
Do góry