reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Milka powinnaś lekarzowi powiedzieć prawdę, że przytyłaś tylko 6kg. Przecież to nie Twoja wina że nie tyjesz więcej.;-)
Ja też wczoraj wskoczyłam na wagę, bo strasznie obawiam się tych największych kilogramów w 9m-cu. Ale okazało się że przez dwa tygodnie przybyło mi tylko 0,5kg:-) Pewnie to wszystko przez to że cały czas latam, jakbym miała leżeć cały czas w ciąży to już bym pewnie wyglądała jak słonica.;-)

reklama
Milka26- ja ci chętnie oddam troszkę swoich kilogramów, bo ja mam na plusie 20 kilo:szok: i wszyscy się mnie pytają gdzie ja to ukryłam, bo podobno nie widać :-D

witajcie
u nas tradycyjnie znów pada i cały dzień pewnie spędzimy w domku:-(
chyba się nie przyzwyczaje do takiej pogody, normalnie jak jesień a nie prawie lato
mamy w końcu czerwiec przecież? chyba że się mylę...

co do teściowych to temat rzeka i chyba nie warto sie przejmować
mam nadzieje że ja taka kiedyś nie bedę:tak:;-):-)

witam i ja
nie śpię od 2, skurcze mam co 6 min czekam do 5 i jak nadal będa stawiam wszystkich na nogi i wiooo do szpitala:-)boli jak diabli....
trzymajcie kciuki by wkońcu to było to a nie znowu jakiś fałszywy alarm
i jak? chyba się cos rozkręciło i będziemy mieć kolejnego dzieciaczka bo coś się nie odzywa:tak::-)

to kto jeszcze się dziś rozpakowywuje

zdec podziwiam że ty jeszcze o tej godz przed badaniami, bo ja jak mam je zrobić to jestem w przychodni jedną z pierwszych osób juz po 7, tak żeby jak najszybciej wrócić do domku i coś zjeść:-D

Właśnie dobrze że nie wyszłam jeszcze, bo na odpowiednim wątku wstawiłam sms-a od Klementinki:-) Stan dzieciaczków się coraz bardziej powiększa:tak:

O kurczaki:szok::szok: Teraz tak spojrzałam że miała termin tak jak ja, prawie na koniec miesiąca:szok::szok:
To rzeczywiście teraz to już nie wiadomo na kogo przyjdzie kolej następnego... ale ja chętnie ustąpię tym z przodu w kolejce:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie ja byłam dzisiaj na wynikach,zapłaciłam 63z!!!!Masakra zdzierstwo!!!Widzę, że póki co małe dzidziusie sie rodzą chyba, że przeoczyłam jakiegoś powyżej 4 kg;)
Ja wczoraj przeżyłam szok!!!!Moją jedną z lepszych prowadzących ćwiczenia na studiach udusił jej własny pacjent!!!!!!!Pracowała w Szpitalu na Kraszewskiego, dziewczyny z Wro pewnie kojarzą ten szpital, miała 30 lat!!

Ostatnia edycja:
20:szok: Rzeczywiście po zdjęcia w ogóle nic nie widać.. Jak stajesz na wagę to bierzesz sobie jakieś ciężarki w rękę?

lekarz też się mnie pytał czy mam jakieś cegłówki w kieszeniach:-D zaczynałam z waga 54 kilko w poniedziałek sie ważyłam w szpitalu i było 74kilo mi poszło dużo w bioderka co mnie troszkę martwi, ale zamierzam po porodzie coś z tym zrobić

no proszę poszłam zjeść śniadanie i mamy nowego maluszka:-) czyli jednak klementinka wczoraj zaczęła rodzić:-)

Witam!
HeHe jestem w szoku Klementinka urodziła no zdec teraz to my musimy się zacząć na serio szykować bo już z naszej półki leci:-D:-D:-D
Ciekawe jak anik ale patrząc na jej suwaczek to chyba będzie następny dzieciaczek:-)
milka-moja to samo ledwo rano wstała poleciała odrazu do zabawek co wczoraj dostała ibyły też tam słodycze zanim zobaczyłam pół czekolady było już w brzuchu ciekawe jak terz pójdzie jej śniadanie w przedszkolu:-D

reklama
zdec masz racje Klementinka była podobnie jak my z końcówki czerwca a to już:-D
tak naprawdę to juz nie wiadomo kto następny

Do góry