reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
CZARNA WIEDŹMO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!! MOŻE PÓJDZIESZ W SLADY KORIANDER I TEŻ SOBIE SPRAWISZ TAKI PREZENT W POSTACI JAGUSI!
gosiagro - u mnie wszystko pozamykane na cztery spusty..szyjka 3 cm....żadnych skurczy...nic kompletnie...A miałam rodzic w ostatnim tygodniu maja....:-D Jeszcze wyjdzie że zostanę lipcówką bo odkąd jestem w Polsce to termin mam na 27-28 czerwiec.....No chyba że te spadające płytki spowodują że lekarze będą zmuszeni wykurzyć Polę z jej ciasnego mieszkanka wcześniej niż by chciała:-D

witam:)
na odpowiednim wątku zamieściłam smsa od Lencji, kto wie jak się za nią zabiorą to może i ona się lada chwila wypakuje...

troszkę mnie nie było a tu tylenowych dzieciaczków:tak:

gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam

Mamy kolejnego czerwcówczaka :-)
Nasza Anik urodziła potężnego chłopa :-) Wiadomość na smsach :-)
wow jaki duży chłopak:szok:ale jak szybciutko jej poszło

lena szok z tą prowdzącą:szok::szok::szok: aż trudno uwierzyć, a ona jaka młodziutka...[*]

ita-nie ma się czego bać z tymi szwami więcej strachu niż to warte
miałaś rację:tak:nic przyjemnego, ale ból minimalny;-);-)

ita- to nie miałaś założonych szwow rozpuszczalnych? :szok: Ja po cesarce nawet nie zauważyłam kiedy zniknęły :-) To może Ty też przestaw się na spanie w dzień? :-)
jak Piotruś po wycieczce:tak:?? szwów niestety nie miałam rozpuszczalnych, miałam taką długą wystającą z rany grubą niebieską żyłkę, ale nie było tak źle z tym ściąganiem.narazie ciężko spać mi w dzień ale kto wie jak będzie na dłuższą metę...:-p

Dziewczyny pocieszajace jest to,ze jak dostaniecie te kroplowki na wywolanie to urodzicie w ten sam dzien :-D

no nie wiem:-( koleżanka tez tydzień po terminie się zgłosiła do szpitala, było to bodajże w poniedziałek, podawali kroplówki i urodziła dopiero w czwartek:szok::szok::szok: słyszałam tez, że skurcze po oksytocynie są bardziej bolesne i dłuższe:szok::szok:

to nie za fajnie, cały tydzień czekania to nie zbyt ciekawa perspektywa może coś się ruszy naturalnie wcześniej:tak:

mam nadzieje:tak::tak:, bo te czekanie najgorsze, to będzie długi tydzień:-(

reklama
Gosiagro wierzę kochana, to czekanie najgorsze

a ja wymyśliłam sobie ze po wizycie u ginki 10 zacznę molestować męża może coś się ruszy;-), co prawda nie bardzo wierzę w takie metody ale to będzie juz 37 t +3 dni więc może nie zaszkodzi

ita a jak u Was ? dziś dzień na pierwszy spacerek?

Do góry