reklama
Gosia a co mówił Ci lekarz na temat przeterminowania? jak długo masz czekać?
tydzień po terminie mam się zgłosić do szpitala
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
CZARNA WIEDŹMO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!! MOŻE PÓJDZIESZ W SLADY KORIANDER I TEŻ SOBIE SPRAWISZ TAKI PREZENT W POSTACI JAGUSI!
gosiagro - u mnie wszystko pozamykane na cztery spusty..szyjka 3 cm....żadnych skurczy...nic kompletnie...A miałam rodzic w ostatnim tygodniu maja.... Jeszcze wyjdzie że zostanę lipcówką bo odkąd jestem w Polsce to termin mam na 27-28 czerwiec.....No chyba że te spadające płytki spowodują że lekarze będą zmuszeni wykurzyć Polę z jej ciasnego mieszkanka wcześniej niż by chciała
gosiagro - u mnie wszystko pozamykane na cztery spusty..szyjka 3 cm....żadnych skurczy...nic kompletnie...A miałam rodzic w ostatnim tygodniu maja.... Jeszcze wyjdzie że zostanę lipcówką bo odkąd jestem w Polsce to termin mam na 27-28 czerwiec.....No chyba że te spadające płytki spowodują że lekarze będą zmuszeni wykurzyć Polę z jej ciasnego mieszkanka wcześniej niż by chciała
to nie za fajnie, cały tydzień czekania to nie zbyt ciekawa perspektywa może coś się ruszy naturalnie wcześniejtydzień po terminie mam się zgłosić do szpitala
witam
na odpowiednim wątku zamieściłam smsa od Lencji, kto wie jak się za nią zabiorą to może i ona się lada chwila wypakuje...
troszkę mnie nie było a tu tylenowych dzieciaczków
gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam
lena szok z tą prowdzącą aż trudno uwierzyć, a ona jaka młodziutka...[*]
na odpowiednim wątku zamieściłam smsa od Lencji, kto wie jak się za nią zabiorą to może i ona się lada chwila wypakuje...
troszkę mnie nie było a tu tylenowych dzieciaczków
gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam
wow jaki duży chłopakale jak szybciutko jej poszłoMamy kolejnego czerwcówczaka :-)
Nasza Anik urodziła potężnego chłopa :-) Wiadomość na smsach :-)
lena szok z tą prowdzącą aż trudno uwierzyć, a ona jaka młodziutka...[*]
miałaś racjęnic przyjemnego, ale ból minimalny;-);-)ita-nie ma się czego bać z tymi szwami więcej strachu niż to warte
jak Piotruś po wycieczce?? szwów niestety nie miałam rozpuszczalnych, miałam taką długą wystającą z rany grubą niebieską żyłkę, ale nie było tak źle z tym ściąganiem.narazie ciężko spać mi w dzień ale kto wie jak będzie na dłuższą metę...ita- to nie miałaś założonych szwow rozpuszczalnych? Ja po cesarce nawet nie zauważyłam kiedy zniknęły :-) To może Ty też przestaw się na spanie w dzień? :-)
Dziewczyny pocieszajace jest to,ze jak dostaniecie te kroplowki na wywolanie to urodzicie w ten sam dzien
no nie wiem:-( koleżanka tez tydzień po terminie się zgłosiła do szpitala, było to bodajże w poniedziałek, podawali kroplówki i urodziła dopiero w czwartek słyszałam tez, że skurcze po oksytocynie są bardziej bolesne i dłuższe
to nie za fajnie, cały tydzień czekania to nie zbyt ciekawa perspektywa może coś się ruszy naturalnie wcześniej
mam nadzieje, bo te czekanie najgorsze, to będzie długi tydzień:-(
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kochana nie jesteś sama
Jestem z Wami...
reklama
Gosiagro wierzę kochana, to czekanie najgorsze
a ja wymyśliłam sobie ze po wizycie u ginki 10 zacznę molestować męża może coś się ruszy;-), co prawda nie bardzo wierzę w takie metody ale to będzie juz 37 t +3 dni więc może nie zaszkodzi
ita a jak u Was ? dziś dzień na pierwszy spacerek?
a ja wymyśliłam sobie ze po wizycie u ginki 10 zacznę molestować męża może coś się ruszy;-), co prawda nie bardzo wierzę w takie metody ale to będzie juz 37 t +3 dni więc może nie zaszkodzi
ita a jak u Was ? dziś dzień na pierwszy spacerek?