reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam z rana :)

Ciekawe jak tam Anik?? Trzymam kciki zeby Jej szybko poszło :)

Aga sto- duuzy synek! Wielkie gratulacje!!

to sie Klementinka pospieszyła :) Gratulacje!

U mnie oczywiscie nic sie nie dzieje ;/

lena nawet tak nie mów, ja i owszem chciałabym ale tak za tydzień najwcześniej;-)

czarna wiedźmo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
chyba nam się ktoś tutaj nie przyznał do imprezki?:-p:-D

Witam,
dla dwóch kolejnych mamuś gratulacje!!!
Przeczytałam co się wczoraj działo no i połowę zapomniałam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale z tego co pamiętam:
Lena mnie poczęstowali tą herbatką w szpitalu zaraz po cesarce(znaczy się na drugi dzień) i więcej jej nie chce:-D:-D:-D Nie dość że miałam nawał to jeszcze herbatka w tym pomogła:tak::sorry2: Piersi mnie bolały strasznie:-(

Ewela ja nie kupuję mleka narazie,pierwszego synka karmiłam 2 tyg po czym dostałam gorączki 40s i nagle mleka brakło.I nie powiem,bo łatwiej mi było dać butelkę niż męczyć się przystawiając do piersi,bo to było dla mnie mega stresujące bo Kacper nie mógł chwycić brodawki bo ich niemiałam i tak bolało mnie...

Teraz chciałabym spróbować karmić piersią i zrobię wszytsko by tak własnie było,ale nie nastwiam się aż tak bardzo na to bo wiem że karmienie piersią naprawdę jest trudne.

Czytam o tych Waszych wizytach a ja swoją mam za tydzień dopiero i doczekać się nie mogę;-)
Dzidziuś tak daje mi po żebrach ze mam dość:blink:

Witam!
tak codziennie patrzę jak się kolejne czerwcówki rozpakowywują i juz bym sama chciałą mieć małą przy sobie - a tu nic!
Gosiagro - zostanę razem z Tobą;-)

Czarna Wiedźmo
- wszystkiego najlepszego!

Ja wczoraj przeżyłam szok!!!!Moją jedną z lepszych prowadzących ćwiczenia na studiach udusił jej własny pacjent!!!!!!!Pracowała w Szpitalu na Kraszewskiego, dziewczyny z Wro pewnie kojarzą ten szpital, miała 30 lat!![/FONT][/B]
Szok!!!

Gratki dla następnej mamusi!
A mi wszystkie skurcze przeszły!;-)

Ja tylko się witam i uciekam na KTG. Ciekawe co pokaże.
Później zajrzę.
czarna wiedźmo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

BOU08_325.jpg

reklama
Do góry