reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, miałam taką koszmarną noc:no: od 2 do 5 nie spałam, po raz pierwszy doświadczyłam tak bolesnych skurczy:szok: oprócz tego że cały brzuch mnie bolał to najbardziej ból uderzał w podbrzusze i plecy na dole... już myślalam że wykorkuje..
Dziś na 12 mam przyjść do szpitala do mojej ginki, ma sprawdzać na usg wody płodowe czy nadal za dużo, ten moczowód dziecka i podłączy mnie do ktg. Także trzymajcie kciuki bo boje się co usłysze....

Wszystkim naszym dzieciaczkom duuużo zdrówka życze

hej Dziewczynki

jade do szpitala, dzis rano mialam cos co wyglada jak okres
czop powinien miec troche krwi a u mnie jest tego duzo
dobrze ze ciemna, stara bo juz bym karetke wzywala
boje sie czy to normalne tyle krwi
trzymajcie prosze kciuki

dziewczyny kciuki zaciśnięte!!! POWODZENIA

a ja dziś kolejna noc nie przespana:-( mój Bąbel pięknie śpi w dzień ale w nocy nie koniecznie, choć nie narzekam bo naszczęście nie płacze za bardzo, tylko kwili i cały czas chciałby być karmiony...
dziś przychodzi położna, będzie ściągała mi szwy:no::szok::no:
a wczoraj mimo nie najlepszej pogody werandowaliśmy się poraz drugi, dziś ostatnie godzinne werandowanie a jutro spacer:-D:-D:-D

reklama
Witam nadal w dwupaku. Choć wczoraj wieczór myślałam że to już,takich skórczy i bóli to jeszcze nie miałam w życiu.W końcu wzięłam nospę i przeszły. Aż się boję co to będzie jak zaczną się porodowe.

dzień dobry!!!!!

ja dziś miałam jak zwykle dobrą noc!!! Wstałam tylko raz ok 4 na siusiu a potem niestety o 6.10 zadzwonił budzik bo szłam dziś na morfologię (trzymajcie kciuki za płytki!!!!!).....
Ależ zazdroszczę koriander - tzn nie chciałabym rodzić już dziś bo do terminu jeszcze ponad 3 tygodnie ale mogłoby pójść tak szybko jak jej!!!!
No dziewczyny która następna....z tego co pamiętam to chyba sochi ma mieć dziś cesarkę ok. 9.00...ciekawe czy będą dziś jakieś wieści od niej!!!!!

Kciuki zaciśnięte:-)
Ja mogę rodzić nawet już. Każdej z nas mogło by pójść tak szybko jak koriander.
Chyba rzeczywiście Sochi na dziś miała wyznaczoną cesarkę, ciekawe czy już po.

Witajcie, miałam taką koszmarną noc:no: od 2 do 5 nie spałam, po raz pierwszy doświadczyłam tak bolesnych skurczy:szok: oprócz tego że cały brzuch mnie bolał to najbardziej ból uderzał w podbrzusze i plecy na dole... już myślalam że wykorkuje..
Dziś na 12 mam przyjść do szpitala do mojej ginki, ma sprawdzać na usg wody płodowe czy nadal za dużo, ten moczowód dziecka i podłączy mnie do ktg. Także trzymajcie kciuki bo boje się co usłysze....

Wszystkim naszym dzieciaczkom duuużo zdrówka życze

Trzymam kciuki za pomyślne wiadomości.

ewela może uda się krócej stać; udanych zakupów życzę

klementinka kciuki zaciśnięte

czesc... mam pytanie z rzedu trudnych, co ile min trzeba miec skurcze zeby ruszyc sie do szpitala?? pytam z ciekawosci,bo mam do niegio km,a nie chce byc tam ani za wczesnie ,ani za pozno.:-D

koriander gratulacjje:))))

czesc... mam pytanie z rzedu trudnych, co ile min trzeba miec skurcze zeby ruszyc sie do szpitala?? pytam z ciekawosci,bo mam do niegio km,a nie chce byc tam ani za wczesnie ,ani za pozno.:-D

ja w pierwszej ciąży pojechałam jak miałam skurcze co 3-5 minut, ale miałam 10 minut samochodem, więc wcześniej ni było potrzeby, teraz zamierzam jechać jak będą maksymalnie co 7 minut, bo mam pół godziny jazdy i to zależy o jakiej porze zacznę rodzić.

w pierwszej ciąży pojechałam jak miałam skurcze co 5 min, teraz przy drugiej ciąży położna powiedziała bym pojechała jak bedę miała co 10 min, ale chyba się jej nie posłucham:-)

no właśnie czytam w necie i każdy pisze coś innego :( więc nie wiem jak to jest

mój mąż mi dziś rano powiedział,ze jakoś inaczej wyglądam, więc może też się zmieniam w słonicę?!:-D;-)

QUOTE]

Może to ten dzień:-)

Klementinka- trzymam kciuki, oby to nie było nic poważnego!!!!

cobra- skurcze tak co 6-7 minut

Ja wstałąm dzisiaj wyjątkowo o 9 (czyli bardzo wcześnie:-)) bo mąż później szedł do pracy i nie chce mi się nic robić. Poczekam może natchnienie przyjdzie na jakąkolwiek aktywność:-)
Dziś Dzień Dziecka, z mężem mamy razem 3 chrześnice w Świnoujściu i jakieś prezenty trzeba wybrać, trudna sprawa jak co roku.,

reklama
zyrraffka- ja juz przestałam czekać na ten dzień, bo nerwicy można dostać;-):-) a tak wogóle to ty jesteś dzień za mną , więc może jak ja się posypie to Ty też:-)

Do góry