reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Magdalena- trzymam kciuki za pomyslne wiesci od ginki. Szkoda ze nie mozesz mi tych wod troche oddac.. ja mam za mało...

Ewela- a nie mozesz do jakiejs prywatnej przychodni isc na ten wymaz? 3 godziny w kolejce to jakas masakra jest!!!

Katarzynajanicka- Tobie zycze aby wizyta faktycznie byla ostatnia :) Ja tez włoski pofarbowalam w zeszlym tygodniu i od razu mi lepiej :)

reklama
Dzień dobry

przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji DNIA DZIECKA dla wszystkich czerwcówkowych maluszków i tych nieco już starszych naszych pociech:-)

swoją drogą ciekawe które postanowi być takim prawdziwym czerwcówkowym urodzonym w czerwcu maluszkiem?:tak:
gosiagro, athena bierzecie przykład z wczoraj i koriander?:-)

lecę poczytać co wieczorkiem naskrobałyście:tak:

ewela, lena i jak u Was cos się rozkręciło przez noc? mamy kolejne maluszki?

Witajcie u mnie cisza tylko tyłek mnie boli jakby mnie ktoś skopał;(A mała wariuje ale czuje ja tak nisko jakby mi zaraz miała wypaść;)

agast u nas nie ma takiej , trzeba isc do tego komunistycznego szpitala istac w kolejce , paula jakos przetrwała to ja tez dam rade . No i ciekawa jestem co wyjdzie na tym KTG ,jak nie wyjda zadne skurcze to sie chyba pochlastam tam ,ale moze wiecej połozna mi powie co i jak,bo ten moj gin to jakies zawiechy ma czasami. Dobra ide sie umalowac i jade w sina dal :-D

agast u nas nie ma takiej , trzeba isc do tego komunistycznego szpitala istac w kolejce , paula jakos przetrwała to ja tez dam rade . No i ciekawa jestem co wyjdzie na tym KTG ,jak nie wyjda zadne skurcze to sie chyba pochlastam tam ,ale moze wiecej połozna mi powie co i jak,bo ten moj gin to jakies zawiechy ma czasami. Dobra ide sie umalowac i jade w sina dal :-D
Kochana u Ciebie jeszcze 3 tyg to pewnie poczekasz;)

A widzisz w tymn sęk,ze gin mi zakomunikował,ze prawdopodobnie urodze do 5 dni max w jedna badz w druga tak jak przy pierwszym dziecku. A Bartosza w 38tc urodziłam. Wiec nie dziw sie ,ze tak sobie mysle juz :-)

Najgorsze nastawienie jak lekarz powie mi jedna lekarka powiedziała że do 1 będę po porodzie i dupa....teraz inny powiedział, że w ciągu 5 dni czyli max do 5 i powiedział, że ręczy głową...ciekawe czy bez głowy zostanie;)

Witajcie.

Dziewczyny powiedzcie mi czy jak odchodzi czop śluzowy to musi być zabarwiony krwią? bo wczoraj wieczorem i dziś rano na majtkach miałam taki biały śluz, przeźroczysty,a wcześniej czegoś takiego nie miałam. Tylko w pierwszej ciąży to była taka galaretka z krwią a teraz nie ma krwi, więc nie wiem jak to traktować,chciałam zadzwonić do mojego gina, ale ma dziś jakieś sympozjum lekarskie i pewnie i tak nie odbierze.

Poza tym jak wczoraj stwierdziłam,że daje na luz i poprostu czekam to dziś przespałam całą noc z jednym wstaniem na siku, a co lepsze dziś zaspaliśmy, wstaliśmy o 7:15 a Patryk miał być o 7:45 w przedszkolu, bo mają wycieczkę na Dzień Dziecka. Wiec rano wszystko na wariackich papierach:-)

Wszystkim dzieciom tym młodszym i tym starszym też,życzę dużo zdrówka, słoneczka i samych kolorowych dni z okazji Dnia Dziecka!!!

Witam się i ja - nadal w niezmienionej formie:-) 2w1. U mnie juz nawet te skurcze przepowiadające się skończyly. Dzisiaj rano patrzyłam w lustro czy mi trąba i duże uszy nie wyrosły bo może w słonice się zamieniłam i bedę tak jeszcze chodzić przez kilka miesięcy:-D
Ciekawe ile dzieciaczków wybierze sobie Dzien Dziecka na urodziny.U mnie sie nie zapowiada.
Jutro do lekarza i jestem ciekawa co mi powie.

Magdalena79 - trzymam kciuki za pozytywne wieści powizytowe

Miłęgo dnia

reklama
Witam z rana !
Nocka przespana z jednym siku tak sobie myśle że powinno sięrodzić zawsze rano wtedy się jest wypoczętym i wogóle no ale cóz dzidzia sama wybiera i u mnie dwa razy przypadło na noc zobaczymy teraz:-)
ewela-właśnie to tak jest że patrzy się kiedy się urodziło poprzednie dziecko i ja też tak myślałam że dłużej niż poprzednio to w ciąży nie pochodze moja się urodziła 37i1 więc ta ma jeszcze 6 dni :-Dale każdy mi mówi no jak ty byś przenosiła to by były jaja bo ja cały czas mówie ż e napewno wcześniej urodze:-D

Z rana dziś zwymiotowałam i już trzeci raz ide na kibelek najgorsze jest to że teraz we wszystkim wypatruje sygnałów porodu :sorry2: a tu w sumie jeszcze troche czasu jest

Do góry