reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
z lewatywą to chyba od szpitala zależy, wiem, że u nas nie robią, tak samo z goleniem krocza, ale w innych szpitalach może byc różnie
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zyrraffka- ja juz przestałam czekać na ten dzień, bo nerwicy można dostać;-):-) a tak wogóle to ty jesteś dzień za mną , więc może jak ja się posypie to Ty też:-)
u mnie ani widu ani słychu, nawet szyjka się nie skróciła i pozamykana na 4 spusty:-)
ita - a ja mam pytanie, jak rodziłam 7 lat temu to lewatywa była wymagana tzn położna przy przyjęciu robiła a jak jest teraz?
ja właśnie o to wczoraj spytałam w moim szpitalu, u Nas jest tak,że robią na życzenie, ale położna mi mówiła,że jak miałam problemy z wypróżnianiem się w ciąży to lepiej zrobić, bo podobno lżej się rodzi
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ita - a ja mam pytanie, jak rodziłam 7 lat temu to lewatywa była wymagana tzn położna przy przyjęciu robiła a jak jest teraz?
u mnie w szpitalu robią lewatywę, a jak jest z goleniem to nawet nie wiem
C
cobra18
Gość
dzieki bardzo nie chce spanikowac w razie czego, i niepotrzebnie tam godzinamii lezec..tez jestem ciekawa co z ta lewatywa :-(
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zyrraffka- ale jak widać na przykładzie dziewczyn z forum, wszystko może się zacząć nagle i to w tempie ekspresowym :-)
chciałabym taką wersję porodu
cześć brzuchatki!
dla naszych maleństw- wszystkiego naj w dniu dziecka!!
Ja dziś nockę miałam średnią. Często wstawałam na siku, brzuch mnie bolał, no-spę musiałam brać.... wogóle kiepskie samopoczucie miałam. No i jak zawsze przyszedł poranek i wszystko przeszło;-)
koriander- gratulacje kochana!! masz już maleństwo przy sobie, cudnie;-)
dla naszych maleństw- wszystkiego naj w dniu dziecka!!
Ja dziś nockę miałam średnią. Często wstawałam na siku, brzuch mnie bolał, no-spę musiałam brać.... wogóle kiepskie samopoczucie miałam. No i jak zawsze przyszedł poranek i wszystko przeszło;-)
koriander- gratulacje kochana!! masz już maleństwo przy sobie, cudnie;-)
reklama