reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja tam bym się na lewatywe zdecydowała - zawsze to komfort jakiś psychiczny, a wcale to nie jest takie straszne:-)
ja zdecydowanie tez jestem za, po co później jakieś krępujące "niespodzianki"
ita - a ja mam pytanie, jak rodziłam 7 lat temu to lewatywa była wymagana tzn położna przy przyjęciu robiła a jak jest teraz?
tak jak już katarzynajanicka Ci odpisała, u nas jej nie robią, odkąd jest program rodzić po ludzku, ja myślałam wcześniej żeby sama sobie zrobić ale mój organizm sam się oczyścił
tak samo krocza nie golą... ale to pewnie zależy od szpitala
WIRAN
Fanka BB :)
Lena moja siostra używała tych FITTI i dla mnie to była kompletna porażka!!!Cerata i nic więcej a ona była zadowolona.Wogóle te zapięcia były do niczego Na pewno ich nie kupię!No właśnie!!Ja kupiłam dadę zobaczymy co będzieTe drugie to FITTI ale nie wiem jakie one są...mojej koleżanki dziecko ma AZS i nie może używać pampersów originalnych!!Pasują tylko jej te biedronkowe!!
A Dady są porównywalne do Pampersa,tyle że trochę twardsze-ale ile tańsze
Chociaż nie wiem jak to jest z tymi najmniejszymi to ja większe kupowałam,ale jutro idę do biedronki i właśnie mam zamiar je kupić i zakładać na zmianę z Pampersami
Bo nie ma co ukrywać że na początku będzie szło dużo pampersów I każdy zdaje sobie z tego sprawę.Chociaż u mnie nie było tak źle z Kacperkiem
A jak się dzisiaj czujesz???
reklama
P
paula24211
Gość
czesc dziewczynki
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich dzieciaczków!!!
ja dzisiaj nawet dobrze spałam tylko przed 4 obudzil mnie silny skurcz i ból kręgosłupa ale przeszło i zasnełam ale jak wstałam nad ranem to wszytsko mnie wkur...... a to ze tesciowa przed 8 suszy włosy w łazience i nie jest łaskawa zamknac drzwi zeby nie bylo tak słychac a to tesc chyba w kuchni cos liczyl na kalkulatorze i jak słyszałam to pikanie kalkulatora to myslałam ze wyjde z siebie a to za chwile sasiadka wyjeżdżała z podwórka i tak wciska sprzegło ze masakra az ryczy samochów
ale teraz zjadlam cała czekolade i mi sie humor poprwail hihi
widze ze mamy czerwcowego maluszka
badaicka-* GRATULUJE SERDECZNIE!!!
klementinka, magdalena - moze to to
paulka- mi wczoraj wypadl dosc długi gil hi hi taki ze 3-4 cm i był taki galaretowaty i kremowy bez krwi i tez sie zastanawiam czy to czop czy nie , tez juz przestałam czekac na ten dzien co ma byc to bedzie bo te czekanie to dobija
a co do lewatywy i golenia to u nas podgalaja jesli wiedza ze beda cieli a do lewatywy zachecaja bo po co krępujące sytuacje, ja tez jestem za tylko nie wiem czy sama sobie jej nie zrobie bo jak sobie pomysle ze jak mi ta strzykawe wcisna to pewnie..... hihiih
a mnie tak wszystko boli miedzy nogami nie moge chodzic czuje sie tak jakby mala miala mi zaraz wypasc hehe
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich dzieciaczków!!!
ja dzisiaj nawet dobrze spałam tylko przed 4 obudzil mnie silny skurcz i ból kręgosłupa ale przeszło i zasnełam ale jak wstałam nad ranem to wszytsko mnie wkur...... a to ze tesciowa przed 8 suszy włosy w łazience i nie jest łaskawa zamknac drzwi zeby nie bylo tak słychac a to tesc chyba w kuchni cos liczyl na kalkulatorze i jak słyszałam to pikanie kalkulatora to myslałam ze wyjde z siebie a to za chwile sasiadka wyjeżdżała z podwórka i tak wciska sprzegło ze masakra az ryczy samochów
ale teraz zjadlam cała czekolade i mi sie humor poprwail hihi
widze ze mamy czerwcowego maluszka
badaicka-* GRATULUJE SERDECZNIE!!!
klementinka, magdalena - moze to to
paulka- mi wczoraj wypadl dosc długi gil hi hi taki ze 3-4 cm i był taki galaretowaty i kremowy bez krwi i tez sie zastanawiam czy to czop czy nie , tez juz przestałam czekac na ten dzien co ma byc to bedzie bo te czekanie to dobija
a co do lewatywy i golenia to u nas podgalaja jesli wiedza ze beda cieli a do lewatywy zachecaja bo po co krępujące sytuacje, ja tez jestem za tylko nie wiem czy sama sobie jej nie zrobie bo jak sobie pomysle ze jak mi ta strzykawe wcisna to pewnie..... hihiih
a mnie tak wszystko boli miedzy nogami nie moge chodzic czuje sie tak jakby mala miala mi zaraz wypasc hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora: