reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

dziś wielki dzień!!! Termin nadszedł:-D:-D:-D Więc cierpliwie czekam:cool2:, choć nic nie zapowiada, żeby miało się dziś coś wydarzyć:-(
Miłego dnia:tak:

reklama
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia :szok:

Moja mała miała uczulenie na Pampersa, za to u nas super sie sprawdziły pampersy z Lidla - takie duże paki po 29,90.

Mnie od wczoraj brzuch nie przestaje boleć.

Gosiagro to u ciebie jeszcze max tydzień i koniec.:-) Ale ja życzę, żeby się dzisiaj zaczęło. Sama rodziłam tydzien po terminie pierwszą córkę i ten tydzień to był najgorszy.

Dzień dobry

przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji DNIA DZIECKA dla wszystkich czerwcówkowych maluszków i tych nieco już starszych naszych pociech:-)

swoją drogą ciekawe które postanowi być takim prawdziwym czerwcówkowym urodzonym w czerwcu maluszkiem?:tak:
gosiagro, athena bierzecie przykład z wczoraj i koriander?:-)

lecę poczytać co wieczorkiem naskrobałyście:tak:

ewela, lena i jak u Was cos się rozkręciło przez noc? mamy kolejne maluszki?

Ostatnia edycja:
dzień dobry!!!!!

ja dziś miałam jak zwykle dobrą noc!!! Wstałam tylko raz ok 4 na siusiu a potem niestety o 6.10 zadzwonił budzik bo szłam dziś na morfologię (trzymajcie kciuki za płytki!!!!!).....
Ależ zazdroszczę koriander - tzn nie chciałabym rodzić już dziś bo do terminu jeszcze ponad 3 tygodnie ale mogłoby pójść tak szybko jak jej!!!!
No dziewczyny która następna....z tego co pamiętam to chyba sochi ma mieć dziś cesarkę ok. 9.00...ciekawe czy będą dziś jakieś wieści od niej!!!!!

Athena na twoim suwaczku jest napisane że twoje maleństwo przyszło na świat!!!!:-):-):-):-) Mogłabyś pokazać czerwcowym ciociom swojego skarbka....hehehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W nocy cisza była,ale nie powiem te skurcze co miałam od 16stej co 20-25 min az do 21 myslalam,ze moze sie skrócą i sie bałam tego heheh ,no ,ale cisza. Fakt mam jeszcze te 1,5tyg zeby mały wyskoczyl ze mnie jak z procy -tego bym sobie zyczyłai jemu. No,ale te meki w nocy ze wstawaniem, chod pingwina i nogi Shreka mowią -chce juz miec to za sobą niestety to nie takie proste.

Zaraz ruszam do szpitala odstac 3 godz w kolejce na wymaz GBS i Ktg pewnie ,nie chce mi sie strasznie. Potem skocze do Biedronki zakupic te grzechotki Kubusia Puchatka, do apteki po niezbedne rzeczy , do Intermarche po mleko i herbatki Hipp bo tam znalazłam najtansze i do domu :-)

reklama
Witajcie, miałam taką koszmarną noc:no: od 2 do 5 nie spałam, po raz pierwszy doświadczyłam tak bolesnych skurczy:szok: oprócz tego że cały brzuch mnie bolał to najbardziej ból uderzał w podbrzusze i plecy na dole... już myślalam że wykorkuje..
Dziś na 12 mam przyjść do szpitala do mojej ginki, ma sprawdzać na usg wody płodowe czy nadal za dużo, ten moczowód dziecka i podłączy mnie do ktg. Także trzymajcie kciuki bo boje się co usłysze....

Wszystkim naszym dzieciaczkom duuużo zdrówka życze

Do góry