podejrzewam,że Ci się macica tak napina, ja mam tak często jak za długo siedzę w jednej pozycji to na wysokości żeber mnie ciągnie i odrazu brzuch twardnieje
Dzieki za odpowiedz
Zycze wszystkim mamusiom udanej nocy i co dla niektórych owocnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podejrzewam,że Ci się macica tak napina, ja mam tak często jak za długo siedzę w jednej pozycji to na wysokości żeber mnie ciągnie i odrazu brzuch twardnieje
Moze to juz dzis... 3mam kciuki.... w 40-ym t.c. dalej w dwupaku. To już jest jakaś masakra. Dwa tyg temu wypadła czop, męczą mnie skurcze, jestem zmęczona, a mój syn ani myśli wychodzic....
Ewela, jak czytam Twoje posty to tak jakby byly moje. No moze oprcz tych strasznie spuchnietych nog i rak,bo ja jestem spuchnieta tylko troche. Jeszcze mnie piecze skora pod piersiami,a wokół pepka normlanie czucia nie mam,tak jest sora naciagnieta i te rozstepy.......Ja mam juz dosc tej ciążyw nocy przekręcic sie na drugi bok to jakis koszmar dla mnie, brzuch cięzki, biodra mnie tak bolą, do tego spojenie łonowe - chodze jak pingwin. Nogi spuchniete dalej jak u Shreka , ręce popuchniete wogóle cała jestem spuchnięta
:-(Skurcze mam co chwila,ale nieregularne , to jednak jest męczące jakby nie patrzec. Oddech krótki , ...
tez mam dosyc swojej. Ledwo dysze.cały czas byłam cierpliwa i w miarę spokojna, ale disiaj stwierdziłam, że już mam dosyć tej słoniowacizny mojej
Mi wlasnie moja położna powiedzial,ze czesto ma sie poród podobny jak u mamy...a ja licze na to,ze pojde jednak po jakis ciotkach,bo moja mam to po dwie doby sie meczyla,tylko czwarta corka jej poszla w miare szybko bo w ok10godz......rozmawiałam z moją mamą, która mówi, że do samego porodu tez ich nie miała. No , może tuż przed porodem jeden dzien, więc po prostu myślę, że to tak dziedziczniemam i że nie ma czym się martwić.
![]()
Moja gin mi nic o tym nie mówiła,ale wszedzie pisza,ze nawet wskazane. Stosunek pobudza szyjke,a pleminiki zawieraja cos co powoduje skurcze...czy cos takiego...Czy można uprawiać sex???Po 38 tyg???
BRAAAWOOOONasza Koriander jest już mamusią!!!!!!
Sms na odpowiednim wątku :-)
No to se prezent na trzydziechę trzasnęła :-)
kajkapol - widze,ze tu wina lekarzy. Nie wiem co bym im zrobila. Jestem cholernie przygnebiona Twoja sytuacja. Takbardzo mi przykro i tak wielka wsiceklosc na lekarzy mnie ogarnia! Zadne slowa jednak nie ukaja Twego bólu teraz. Strasznie współczuje...:-(