reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej dziewczyny:)

my bylismy dzisiaj na zakupkach pogoda lipna brrrr
mąż robi grila pod tarasem tak mu sie zachciało hihi wariat

gratuluje udanych wizyt

askut- gratuluje
koriander- ale fajny prezent na urodzinki

mi lekarz mowil na ostatniej wizycie ze mozemy sie kochac jesli mamy na to ochote:)

a jesli chodzi o truskawki ja tez dzisiaj kupilam kilogram placilam 12zl/kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
idę spakowac torbę już czas najwyższy;)
Juz dawno powinnas :tak: jakbys wczesniej spakowala to moze by sie cos ruszyło :-p
a tam, teraz wlasnie pakuje w dobrym czasie ^^:) nie ma co przesadzac z tym pakowaniem torby, co ona potem ma miesiac stac ? ;]
Ja tez planuje spakowac za jakies 2 tygodnie, moze ciut pozniej - z Malgosia zadzialalo - pakowanie torby i potem jakos niebawem do szpitala .. a porod byl 2 dni przed terminem ;)
Zobacze co najblizsze usg pokaze w temacie "wieku" malca - czyli glownie i tak wymiarow ;D

No i trzymam kciuki za Korianderowy urodzinowy "prezent" ;D

edit:
A w temacie uczuleniowym na pieluszki jednorazowe - to kazdy malec jest inny i kazdego co innego moze uczulic .. slyszalam tez o przypadkach uczulen na pampersy czy hugiesy - a tyle innych przeciez uzywa je z powodzeniem ;) Poza tym nam np. jedne rozmiary pasowaly lepiej jednej marki a kolejne rozmiary - z innej ;) Takze niestety - wszystko metoda prob i bledow .. aczkolwiek na poczatek najlepiej jakies takie pampersy/huggiesy - bo sa mieciutkie i na pewno nie "ceratowe".

Ostatnia edycja:
DZiewczynki wszystko po 5,49 ;)
Obraz 039.jpg

reklama
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia :szok:

Paula jade jutro na ten wymaz do szpitala,.:blink:

no to jedz wczesniej zeby byc pierwsza zaraz po tych babach ktore sa do przyjecia bo bedziesz czekac ze ho ho
ja pojechalam jakos o 9 bylam o 10 w szpitalu a wyszłam dopiero o 13 tak długo to trwało:wściekła/y:

Do góry