Lenuszka
Mamusia Gajusi
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia
Paula jade jutro na ten wymaz do szpitala,.![]()
Zobacze w razie czego zmienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia
Paula jade jutro na ten wymaz do szpitala,.![]()
no to jedz wczesniej zeby byc pierwsza zaraz po tych babach ktore sa do przyjecia bo bedziesz czekac ze ho ho
ja pojechalam jakos o 9 bylam o 10 w szpitalu a wyszłam dopiero o 13 tak długo to trwało![]()
kurde,bo ja wpierw do laboratorium na krew musze skoczyc. No to sobie poczekam widze :/ A słyszałam,ze wpierw trzeba oplate uiscic - to tam na tej izbie przyjec ginekologicznej ? i
Ktg chce sobie zrobic od razu,teraz mam skurcze co 20-25min.
tak trzeba isc do kasy i zaplacic 32 zł
tylko nie wiem jak to bo ja wchodzilam do izby tam dala mi jakis kwitek i dopiero szłam zaplacic bo ona wypisuje tam imie nazwisko i za co masz zaplacic, ale idz najpierw do kasy i sie zapytaj powiedz ze chcesz zaplacic za badanie GBS podasz nazwisko to powinna Ci wziac kaske
sama bym z checia poszła na KTG tak z ciekawości zobaczyc
he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampkija to jestem jakas ślepa wogóle dziisaj
chodze po biedronce miedzy pólkami i nic nie widze szukam soli i szukam pewna ze jej nie ma mowie do M ze nie ma soli a on do mnie no jak nie przeciez ja mijalismy myślałem ze ją dawno wziełas juz do wózka a ja mowie ze nie bo nie maa on idzie i za chwile mi przynosi a ja oczy takie i głupio sie pytam a gdzie była????
![]()
a gdzie ta kasa jest wogole ?
he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampkii oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???