Lenuszka
Mamusia Gajusi
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia
Paula jade jutro na ten wymaz do szpitala,.
Zobacze w razie czego zmienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia
Paula jade jutro na ten wymaz do szpitala,.
no to jedz wczesniej zeby byc pierwsza zaraz po tych babach ktore sa do przyjecia bo bedziesz czekac ze ho ho
ja pojechalam jakos o 9 bylam o 10 w szpitalu a wyszłam dopiero o 13 tak długo to trwało
DZiewczynki wszystko po 5,49
Zobacz załącznik 251435
kurde,bo ja wpierw do laboratorium na krew musze skoczyc. No to sobie poczekam widze :/ A słyszałam,ze wpierw trzeba oplate uiscic - to tam na tej izbie przyjec ginekologicznej ? i
Ktg chce sobie zrobic od razu,teraz mam skurcze co 20-25min.
tak trzeba isc do kasy i zaplacic 32 zł
tylko nie wiem jak to bo ja wchodzilam do izby tam dala mi jakis kwitek i dopiero szłam zaplacic bo ona wypisuje tam imie nazwisko i za co masz zaplacic, ale idz najpierw do kasy i sie zapytaj powiedz ze chcesz zaplacic za badanie GBS podasz nazwisko to powinna Ci wziac kaske
sama bym z checia poszła na KTG tak z ciekawości zobaczyc
he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampkii oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???ja to jestem jakas ślepa wogóle dziisaj
chodze po biedronce miedzy pólkami i nic nie widze szukam soli i szukam pewna ze jej nie ma mowie do M ze nie ma soli a on do mnie no jak nie przeciez ja mijalismy myślałem ze ją dawno wziełas juz do wózka a ja mowie ze nie bo nie ma a on idzie i za chwile mi przynosi a ja oczy takie i głupio sie pytam a gdzie była????
a gdzie ta kasa jest wogole ?
he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampkii oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???