reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
no to jedz wczesniej zeby byc pierwsza zaraz po tych babach ktore sa do przyjecia bo bedziesz czekac ze ho ho
ja pojechalam jakos o 9 bylam o 10 w szpitalu a wyszłam dopiero o 13 tak długo to trwało:wściekła/y:

kurde,bo ja wpierw do laboratorium na krew musze skoczyc. No to sobie poczekam widze :/ A słyszałam,ze wpierw trzeba oplate uiscic - to tam na tej izbie przyjec ginekologicznej ? i
Ktg chce sobie zrobic od razu,teraz mam skurcze co 20-25min.

ja to jestem jakas ślepa wogóle dziisaj:(
chodze po biedronce miedzy pólkami i nic nie widze szukam soli i szukam pewna ze jej nie ma mowie do M ze nie ma soli a on do mnie no jak nie przeciez ja mijalismy myślałem ze ją dawno wziełas juz do wózka a ja mowie ze nie bo nie ma:-D a on idzie i za chwile mi przynosi a ja oczy takie i głupio sie pytam a gdzie była????:zawstydzona/y::-D

kurde,bo ja wpierw do laboratorium na krew musze skoczyc. No to sobie poczekam widze :/ A słyszałam,ze wpierw trzeba oplate uiscic - to tam na tej izbie przyjec ginekologicznej ? i
Ktg chce sobie zrobic od razu,teraz mam skurcze co 20-25min.

tak trzeba isc do kasy i zaplacic 32 zł
tylko nie wiem jak to bo ja wchodzilam do izby tam dala mi jakis kwitek i dopiero szłam zaplacic bo ona wypisuje tam imie nazwisko i za co masz zaplacic, ale idz najpierw do kasy i sie zapytaj powiedz ze chcesz zaplacic za badanie GBS podasz nazwisko to powinna Ci wziac kaske:)

sama bym z checia poszła na KTG tak z ciekawości zobaczyc

tak trzeba isc do kasy i zaplacic 32 zł
tylko nie wiem jak to bo ja wchodzilam do izby tam dala mi jakis kwitek i dopiero szłam zaplacic bo ona wypisuje tam imie nazwisko i za co masz zaplacic, ale idz najpierw do kasy i sie zapytaj powiedz ze chcesz zaplacic za badanie GBS podasz nazwisko to powinna Ci wziac kaske:)

sama bym z checia poszła na KTG tak z ciekawości zobaczyc

a gdzie ta kasa jest wogole ?

ja to jestem jakas ślepa wogóle dziisaj:(
chodze po biedronce miedzy pólkami i nic nie widze szukam soli i szukam pewna ze jej nie ma mowie do M ze nie ma soli a on do mnie no jak nie przeciez ja mijalismy myślałem ze ją dawno wziełas juz do wózka a ja mowie ze nie bo nie ma:-D a on idzie i za chwile mi przynosi a ja oczy takie i głupio sie pytam a gdzie była????:zawstydzona/y::-D
he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampki;)i oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???

he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampki;)i oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???

masakra niektóre baby to są normalnie tylko podejsc i ....... he he buractwo i chamstwo niestety:(

niezle wiadomosci
wiec jednak Koriander zrobi sobie prezent na urodziny:-)

ja jestem po wizycie, cis samo spada, obrzek sie zmiejszyl (w ciagu 3 dni schudlam 3 kg)
rozwarcie na palucha, szyjka na 1 cm i odchodzi czop
maly glowka baaaardzo nisko, czuje go przy kazdym kroku
niestety to wszystko moze nie zwiastowac porodu i moge tak chodzic jeszcze 2 tyg.

reklama
Klementinka przynajmniej teraz będziesz spokojniejsza.: )
Swoją drogą ostatnio na szkole rodzenia jedna z mamusiek, chodziła z 3 cm rozwarciem już chyba z 2 tygodnie. To nas pozytywnie nastroiło haha a za pare dni już poród.
Także z tym rozwarciem to faktycznie można sobie pochodzić troszkę, ale jak widać nie ma się czego bać :)

Do góry