reklama
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Czy można uprawiać sex???Po 38 tyg???
Mój lekarz twierdzi że ze względu na ryzyko infekcji to nie powinno się bzykać już na miesiąc przed porodem Moja położna znów twierdzi, że spokojnie można dotąd dopóki się chce. Nawet w trakcie porodu
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Chwilkę mnie nie było a tu takie informacje
askut gratuluję serdecznie!!
Koriander - trzymnam mocno kciuki!!!
anecznik trzymaj się- mam nadzieję ze sytuacja z ciśnieniem szybko się unormuje
Ja po wizycie. Nic nie zanosi się na poród w nqajbliższym czasie- zero rozwarcia, szyjka jeszcze dość długa. Łukaszek waży ok. 3200. Wody w normie, łożysko jeszcze w porządku. Jeśli chodzi o pępowinę, to lekarz mówi że gorzej jak owinie się wokół rączki lub nóżki, bo większe prawdopodobieństwo przyciśnięcia.
Pogoda mnie dobija spać mi się chce okropnie, poza tym humor kiepski.
askut gratuluję serdecznie!!
Koriander - trzymnam mocno kciuki!!!
anecznik trzymaj się- mam nadzieję ze sytuacja z ciśnieniem szybko się unormuje
Ja po wizycie. Nic nie zanosi się na poród w nqajbliższym czasie- zero rozwarcia, szyjka jeszcze dość długa. Łukaszek waży ok. 3200. Wody w normie, łożysko jeszcze w porządku. Jeśli chodzi o pępowinę, to lekarz mówi że gorzej jak owinie się wokół rączki lub nóżki, bo większe prawdopodobieństwo przyciśnięcia.
Pogoda mnie dobija spać mi się chce okropnie, poza tym humor kiepski.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Przez całą ciążę można, to tym bardziej po 38tygodniu, ponoć biała armia przyśpiesza poród:-)
he he oby mąż się nie przyzwyczajał wypuszczac ta białą armię bo jeszcze po połogu się zapomni i wpuści i dopiero by były jaja
agast22
Fanka BB :)
Ja nie uzywalam, ale jesli to te firmy dada to słyszałam ze są dobre.A używa któraś pampersów z biedronki??Kurde bo ja nie zakupiłam jeszcze a jak mnie złapie w nocy to wole mieć chociaż takie;(
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja nie uzywalam, ale jesli to te firmy dada to słyszałam ze są dobre.
Tak bieronki to DADA
reklama