reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ale założyłam, ze córeczkę będzie przytulać już dzisiaj:tak:, skoro tak ekspresem jej idzie:-D:-D:-D

Gosiu - ja też mam w planie dzisiaj no ewentualnie jutro synka przytulić:-) więc może się spotkamy w szpitalu:-)

A używa któraś pampersów z biedronki??Kurde bo ja nie zakupiłam jeszcze a jak mnie złapie w nocy to wole mieć chociaż takie;(

Moja koleżanka używa tych pampersów i jest bardzo zadowolona:-)

reklama
Ja już po wizycie, która bardzo mnie uspokoiła.....
Malutka mniejsza wprawdzie o ok 2 tygodnie ale gin powiedzial że to całkiem normalne a zważywszy że ja jestem bardzo niska i szczupła , a dzieciątko to dziewczynka to on nic złego nie widzi.....
Powiedział że narazie nic porodu nie zapowiada....szyjka zamknieta, ok 3cm....
Był bardzo miły więc wizytę zaliczam do udanych

Widzę że nie ma wieści od Koriander
icon12.png

lena - ja dzis jak poszłam do gina to też w poczekalni sie rozczarowałam ....na krzesełkach siedzieli faceci czekający na swojje żony i też żaden miejsca mi nie ustąpił....ciołki
icon12.png

Gosiu - ja też mam w planie dzisiaj no ewentualnie jutro synka przytulić:-) więc może się spotkamy w szpitalu:-)

miałam na myśli Koriander:-D:-D:-D:-D ale ja też nic nie mam na przeciwko żeby swoją córeczkę już przytulic:tak::tak:, juz nas widzę jak koło siebie na porodówce walczymy:-D:-D

Ostatnia edycja:
Jakos trafię mam nadzieje i ze szybko to pojdzie.
:tak:
A co do Bab w kolejkach to wszedzie tak samo, nawet faceci nie przepuszcza ,hamstwo jakich mało. Szkoda,ze sie jeszcze nie dra na ans cięzarne,ze sie tak powoli posuwamy hehe :-D

Dziwne te skurcze raz tak raz siak, jakby nie mogły złapac raz a porzadnie. A wiecie tak sie zastanawiam ile musza mniej wiecej trwac skurcze chodzi mi o czas tzn.,ze np. mam skurcze co 5min i ile musza trwac,zeby jechac do szpitala ? tak godzine czy dłuzej?

A co do Bab w kolejkach to wszedzie tak samo, nawet faceci nie przepuszcza ,hamstwo jakich mało. Szkoda,ze sie jeszcze nie dra na ans cięzarne,ze sie tak powoli posuwamy hehe :-D

Dziwne te skurcze raz tak raz siak, jakby nie mogły złapac raz a porzadnie. A wiecie tak sie zastanawiam ile musza mniej wiecej trwac skurcze chodzi mi o czas tzn.,ze np. mam skurcze co 5min i ile musza trwac,zeby jechac do szpitala ? tak godzine czy dłuzej?

lekarz mi mówił, ze ok. 2 godzin i powinny być coraz silniejsze i coraz dłuższe i po nospie i ciepłej kąpieli nie przechądzą

reklama

musza trwac okolo 2 godz i nasilac sie
jak nie pomoze kąpiel i zadne leki typu nospa to znaczy ze poród sie zaczal

Do góry