reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ale dzisiaj się dzieje:-) A 1.czerwca jest dopiero jutro, to się dopiero będzie działo;-)
Ciekawe kto będzie miał tą przyjemność i urodzi w Dzień Dziecka, hehe
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ciekawe kto będzie miał tą przyjemność i urodzi w dzień dziecka, hehe :-d
ciekawe
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Askut - MOJE GRATULACJE....WITAM ZUZIĘ NA ŚWIECIE I ŻYCZĘ WAM OBY SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL!!!!
A ja o 19.00 mam kolejną wizytę u lekarza...ta moja ginka wkurza mnie ostatnio , jest mało konkretna...Jak byłam ostatnio i prosiłam o szczegółowe badania to to badanie zajęło jej 10 minut!!!!!Płace więc wymagam, prawda.....Nigdy mi nie mówiła o pepowinie o przepływach (dziewczyny co to konkretnie jest bo chce spytac dzis tego lekarza i nie chce walnąć jakiejś gafy), o ilości wód płodowych...Dopiero na ostatnim spotkaniu napisała ze jest 14....Ale za to nic nie powiedziała o szyjce...I tak jak pisałam wcześniej te jej pomiary małej....2 tygodnie temu niektóre z nich były wieksze niz na ostatnim USG..więc jak to możliwe że kośc udowa mojego dziecka sie kurczy czy co?????
Dziewczyny poradzcie o co pytac jeszcze tego gina?????
A ja o 19.00 mam kolejną wizytę u lekarza...ta moja ginka wkurza mnie ostatnio , jest mało konkretna...Jak byłam ostatnio i prosiłam o szczegółowe badania to to badanie zajęło jej 10 minut!!!!!Płace więc wymagam, prawda.....Nigdy mi nie mówiła o pepowinie o przepływach (dziewczyny co to konkretnie jest bo chce spytac dzis tego lekarza i nie chce walnąć jakiejś gafy), o ilości wód płodowych...Dopiero na ostatnim spotkaniu napisała ze jest 14....Ale za to nic nie powiedziała o szyjce...I tak jak pisałam wcześniej te jej pomiary małej....2 tygodnie temu niektóre z nich były wieksze niz na ostatnim USG..więc jak to możliwe że kośc udowa mojego dziecka sie kurczy czy co?????
Dziewczyny poradzcie o co pytac jeszcze tego gina?????
agast22
Fanka BB :)
szybka akcja :-) tez tak chce
agast to chyba jeszcze poczekasz do tego 41tc.
Dzieki za pocieszenie, hehe Tak czy siak najdalej nastepny weekend jest dla mnie godzina zero
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Teraz takie emocje to już codziennie nas czekają
Athena zostałyśmy same z terminem na jutro
Chyba Koriander ma też termin na jutro!!!!!!
reklama
Chyba Koriander ma też termin na jutro!!!!!!
ale założyłam, ze córeczkę będzie przytulać już dzisiaj, skoro tak ekspresem jej idzie