reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Askut - MOJE GRATULACJE....WITAM ZUZIĘ NA ŚWIECIE I ŻYCZĘ WAM OBY SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL!!!!

A ja o 19.00 mam kolejną wizytę u lekarza...ta moja ginka wkurza mnie ostatnio , jest mało konkretna...Jak byłam ostatnio i prosiłam o szczegółowe badania to to badanie zajęło jej 10 minut!!!!!Płace więc wymagam, prawda.....Nigdy mi nie mówiła o pepowinie o przepływach (dziewczyny co to konkretnie jest bo chce spytac dzis tego lekarza i nie chce walnąć jakiejś gafy), o ilości wód płodowych...Dopiero na ostatnim spotkaniu napisała ze jest 14....Ale za to nic nie powiedziała o szyjce...I tak jak pisałam wcześniej te jej pomiary małej....2 tygodnie temu niektóre z nich były wieksze niz na ostatnim USG..więc jak to możliwe że kośc udowa mojego dziecka sie kurczy czy co?????
Dziewczyny poradzcie o co pytac jeszcze tego gina?????

reklama
Do góry