reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Koriander wszytskiego naj naj naj i szybkiego bezbolesnego porodu

Askut wroc z malenstwem :))

Iza kolej na Ciebie ??

Paula kiedy ty ostatnio przespalas cala noc ??

Gosiargo Majeczka cos sie niespieszy chyba za mocno ja prosilas zeby zostala :)

Milego dnia u nas na razie pogodowo wszytsko jest mozliwe jakies 17 st za oknem i chmury ale jakby zawialo to po nich mam nadzieje ze jednak pogody sie nie sparwdza i bedzie piekny tydzien :)

reklama
Hej Dziewczyny!!!!
Widzę że niektóre spać w nocy nie mogą....hehehehe:-D..Ja jak zwykle noc przespana z jednym wstawaniem na siusiu.....Sprawdzam czy któraś się rozpakowała ale jak widzę narazie nie chociaż kto wie może askut już cieszy się swoim dzieciątkiem:biggrin2:
Askut - trzymam mocno kciuki za Ciebie....oby to nie był fałszywy alarm i wszystko poszło sprawnie ...Myślami jestem z Tobą!!!!
Koriander - WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE CI ŻYCZĘ!!!
Ita - jak ja Ci zazdroszczę tego spaceru....Mi taki spacer z Polą marzy się ciągle!!!!

Dzień dobry wszystkim.
U mnie dziś nocka spokojna nie było ani jednego skurczu oprócz tego, który mnie złapał w lewą łydkę, jak do tej pory w ciąży miałam tylko trzy takie skurcze, ale ten był najbardziej bolesny. Wczoraj położyłam się na chwilkę na kanapie w salonie i usnęłam, mąż mnie obudził,żebym poszła do łóżka, ale podobno użyłam bardzo niecenzuralnych słów:zawstydzona/y:,że mnie budzi, więc odpuścił, przykrył kocem i poszedł spać do sypialni. Najlepsze jest to,ze ja tego nie pamiętam, obudziłam sie ok 1 i poszłam do sypialni dalej spać ;-). Rano było mi głupio jak mi to powiedział:zawstydzona/y: no, ale cóż zwaliłam na hormony;-)

koriander- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I SZYBKIEGO BEZBOLESNEGO PORODU!!!

askut- obyś już wróciła z maleństwem do domku!!!
ita- życzę przyjemnych spacerów i oby wam pogoda dopisała

Askut trzymam mocno kciuki, żeby to było to. Jestem ciekawa czy masz już swoje maleństwo ze sobą:-)
Koriander wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Może będzie dzisiaj jakaś niespodzianka urodzinowa:-)
Paula ty z tym spaniem to masz przekichane... widzę że praktycznie każdej nocy spać nie możesz, a powinnaś teraz odpoczywać, bo prawdziwe zarywanie nocek dopiero się zacznie;-)

Pogoda u nas dzisiaj do bani, całą noc padał deszcze, dlatego nic mi się zupełnie już nie chce, a właściwie dopiero wstałam. Ale pędzę zaraz do pracy;-):-D:-D Teraz już mam dużo czasu, więc będę pracować do końca:-)

reklama
Witajcie, pogoda się popsuła - jakieś takie powietrze ciężkie i odbija się na moim samopoczuciu, które i tak nie jest najlepsze.

koriander - wszystkiego najlepszego
askut - no to dzisiaj bedziesz trzymała dzieciątko w ramionach - trzymam kciuki za szybli i bezbolesny poród

Do góry