reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Anik- wcale się nie dziwie Twojemu samopoczuciu, a powiedz, kiedy lekarz Ci się kazał zgłosić do szpitala, ile dni po terminie?

Koriander- wszystkiego co najlepsze!!!

Askut- ale Ci fajnie ze juz dzis przytulisz swojego dzidziusia! Zazdroszcze i trzymam kciuki!

Wczorajsza imprezka nam sie udala :) po dwoch godzinach burza wygonila nas z dzialki ale nawet sie cieszylam bo mialam juz dosc :) Mięsko pyszne, kiełbaski tez, Haneczka zadowolona z prezentow wiec wszystko git :)

Wnocy tak mnie bolal brzuch i krzyż ze az mi sie wymiotowac chcialo. Wstałam rano, załatwiłam sie :sorry:i przeszło...

Koriander wszystkiego najlepszegow dniu urodzin:)

Askut- zycze szybkiego porodu:)

Czyli kolejna osoba juz sie rozpakowuje:) fajnie:) ja tez bym juz chciala... od wczoraj czesciej mnie lapia skurcze ale sa bezbolesne...;/ wiec cos mi sie wydaje ze ja jeszcze przenosze;/ a tego bardzo bym niechciala...

Paula to ciekawe kiedy urodzisz..te skurcze juz od dawna cie mecza w nocy i NIC!! normalnie jak na zlosc...

Witam się w 40-ym t.c. dalej w dwupaku. To już jest jakaś masakra. Dwa tyg temu wypadła czop, męczą mnie skurcze, jestem zmęczona, a mój syn ani myśli wychodzic.:dry:
Askut trzymam kciuki!!!:blink:
Koriander- st:blink:o lat:blink: kochana i lekkiego, szybkiego porodu.

Biorę sie za robotę, bo dwa dni nie było mnie w domu ( w piętek malowaliśmy podłogę olejną i waliło strasznie więc siedziałam u mamusi ).:-D

reklama
Anik- zgadzam się z izia_tcz a biorąc pod uwagę to,że niektórym poród zaczął się niespodziewanie to tez masz jeszcze szanse :)

Do góry