reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No wreszcie mogę choć na chwilę zajrzeć na forum.Ale , ze z doskoku wiec tak w miarę szybciutko- co do mdłości: w pierwszej ciąży może pomęczyły mnie z dwa-trzy tygodnie i koniec. Najdokuczliwszy był dla mnie ból piersi dość, że miałam twarde jak kamienie to jeszcze nawet noszenie stanika mnie bolało:szok:. No i na początku wiecznie chciało mi się lulać. Poza tym było na tyle z dolegliwości ciężarkowych przez całe 38 tygodni.
Obecnie: mdłości od praktycznie początku, niemiłosierny ból głowy:szok::szok::szok:, uciążliwe zmęczenie całodobowe:confused:, ale za to piersi w normie pod katem bólu ( choć niedługo dwa berety i gumka będą wskazane) ( z natury mam obfity biust a co dopiero w ciąży:szok::szok:)

Witam wszystkie czerwcowe Mamusie!:-) jestem tu nowa, więc chciałam się przywitać!
Jestem w prawie 9 tygodniu a i tak w to jeszcze niewierze, chociaż lekarz mi to już udowodnił :-Dpozdrawiam

Dziewczyny orientujecie się do którego tygodnia robione jest USG dopochwowe??

Podobno do 12tyg robią, potem przez brzuch.

Trochę kocioł w pracy przez cały dzień mam i jak do was zajrzałam, to już od rana musiałam nadrabiać 5 stron:szok::szok: Kiedy wy macie czas to produkować?:-)
U mnie jak zawsze nuda, spać się chce przeraźliwie, najchętniej bym się położyła na biurku i pospała, a tu muszę wytrzymać do 16 i do domku. Nareszcie:-)

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo choroba to nie za ciekawa sprawa.

Dziewczyny mam takie pytanie dzisiaj dostałam w pracy kartę na ubezpieczenie zdrowotne Compensa Zdrowie Complex. Czytałam na stronie że są tam darmowe porady lekarzy i badania. Czy ktoś z tego koszysta? Bo tak się zastanawiam czy się tam nie wybrać, żeby lekarz obejrzał mi ten mój drugi "dziwny pęcherzyk".
Macie jakieś doświadczenia jeżeli chodzi o placówki z nimi współpracujące?

to już moja druga ciąża, synek ma już trzy latka, a o tym,że jestem w drugiej ciąży dowiedziałam się w jego urodziny 14.10 i kurcze myślałam,że test był popsuty, ale drugi był też pozytywny!

będę tu do Was zaglądać w miarę możliwości i czytać sobie i oczywiście pisać też :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!!!! dziewczyny przeciez kazda z was wiedziała jakie sa objawy ciazy teraz trzeba je pokornie zniesc! to co bedzie jak zaczneicie rodzic??? chyba to jest gorsze od wymiotowania. Mysle jze wiele jest kobeit ktoe chciały by miec mdłosci , ale neistety tego nie doznaja, wiec przestancie narzekac! :-)
Dlaczego nie moge mieć tego, czego tak bardzo pragnę - Blogi - Onet.pl Dziecko moze to do was przemowi

hej natucha11,

doskonale wiedziałam, jakie moge mieć objawy w ciazy, ale po to jest forum, żeby znaleźć zrozumienie u innych osob i czesto jest to takie "babskie narzekanie" za ktore mnie tu tak potępiasz. Sami staralismy się o dziecko rok, które stacilismy 3 m-ce temu, wiec doskonale rozumiem kobiety, ktore chciały by miec takie objawy!

reklama
Do góry