reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
agula82 ja mam termin dzień przed Tobą, z usg też na 10 czerwca, ale mam nadzieję że wsio okaże się prędzej :tak: np. jutro :-)

na stronce, którą podała anik jest właśnie o upławach o których dziś mowa była IV. Objawy ze strony narządów płciowych - zwiększa się wydzielina z pochwy, występuje również uczucie pełności w okolicy sromu. więc w sumie spoko ^^

a co do opadających brzuszków... 3 na 4 znajome które pytałam nie zauważyły u się żadnej zmiany w tej kwestii, jedna na jakiś tydzień przed proodem doszła do wniosku, że jak siedzi do brzuch jej leży na kolanach więc chyba już blisko ;-) myślę, że nie ma co się sugerować
pewnie im więcej będziemy wypatrywać tym przekorniej organizm będzie wsio opóźniał :sorry2:

anecznik no w sumie trochę ciulato z tym szpitalem... ale racja, z ciśnieniem nie ma bata
więc ja życzę żeby pobyt w tej jakże przyjemnej człowiekowi instytucji okazał się jak najkrótszy i skończył prędkim radosnym powrotem do domu w powiększonym składzie :tak:

Nadika - Mega gratulacje....Jak to dobrze, że masz już Natanka przy sobie ....Życzę Wam wiele radości....
Mamo Mikołaja - mam nadzieję, że Twój ból i cierpienie w końcu zmieni się w wielką radość.....Oby malutka jak najszybciej pojawiła sie na świecie
Czarna wiedźmo - ja od tego tygodnia mam łożysko w stopniu II wcześniej było w I..ale ja za to nie wiem nic czy moje przepływy są ok....Ta moja ginka nigdy nawet mi nic nie wspomniała czy wszystko jest z nimi ok....Dopiero dzisiejsze posty uświadomiły mi że nigdy mi nic na ten temat nie wspomniala.....Jak to dobrze że juz się umówiłam na kolejna wizytę z innym gnekologiem....bo ta moja lekarz coraz bardziej mnie wkurza!!!!

fakt, niezła laska hyhy

ja dalej czytam o tych przedporodowych oznakach
i prawie w każdym artykule mowa o tym jak to u wiekszości kobiet nie zauwaza się przyrostu wagi ciala w ostatnim miesiącu

o ja pikole, to będą jaja
ja się boję nawet na wagę stanąć, u gin pewnie taki opiernicz dostanę że głowa mała :-p [ale za to jaki tyłek duży :-D]

reklama
Do góry