dzień dobry!
Przebrnęłam przez wczorajsze i dzisiejsze posty - nie wiem, czy nas tak dużo, czy Wy tyle piszecie;-)
co do imion - ja mam dwa, mój M też i chyba damy dwa, choć ja sama używam tylko jednego
zbytnio wybranych jeszcze podwójnych nie mamy
a Ty nie siedź w pracy, jak boli ucho, tylko leć do lekarza
dzisiaj jednak jestem spokojniejsza, bo rano byłam na badaniach, więc na czczo i mdłosci zaliczyłam - lekkie, ale jednak
co do badań, to za morfologię, mocz, glukozę, toxo (dwa parametry), Hbs i Wasserman - 80 złotych - niby z tego co czytam nie jest to dużo (przy Waszych 200), ale mało też nie
Przebrnęłam przez wczorajsze i dzisiejsze posty - nie wiem, czy nas tak dużo, czy Wy tyle piszecie;-)
jak będzie wszystko w porządku - a na pewno będzie - to kartę założy - ale rozumiem Twoje zdenerwowanie i odliczanie - ja też żyję "od wizyty do wizyty" - powodzeniaJutro bedzie lepszy dzień, mam kolejną wizytę u gin - już trzecią - mam nadzieję że w końcu założy mi kartę ciąży, no i chciałabym zobaczyc moje maleństwo jak już urosło :-) Ale to dopiero jutro o 17:30 :-(
Gosia - co znaczy "średnio"???? Twoja córcia ma jakieś problemy z serduszkiem???Martwię się trochę bo byłam wczoraj z córką na ekg i wyszło "średnio"...:-(w czwartek wizyta u kardiologa- zawsze się jej boję
Moniabir - leż i odpoczywaj - dobrze, że brudzenie ustąpiło - trzymam kciukiNa szczęście brudzenia ustąpiły. Grzecznie łykam leki i leżę i czekam aż mdłości ustąpią.
Ewitka - czy Ty byłas z tym u lekarza!!!! Mam nadzieję, że tak Kochana - trzymaj się dzielnie i dużo siły Wam życzęI znowu wszyscy śpią. A u mnie pojawiły się plamienia (trzeci dzień krwawię, wprawdzie skąpo) i jestem lekko przerażona, choć któraś z was już pisała o tym i podobno to normalne, mnie to jednak bardzo niepokoi i boję sie o dzieciątko.
i prawidłowo - praca się nie stresujA co myślicie o drugim imieniu?? Dacie dwa imiona czy tylko jedno??
co do imion - ja mam dwa, mój M też i chyba damy dwa, choć ja sama używam tylko jednego
zbytnio wybranych jeszcze podwójnych nie mamy
zgadzam się - mój M to Rysiek;-)Teraz jesli bedzie chłopak to dostanie drugie imie po moim tacie Ryszard bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :-)
Super wieści:-):-):-)juz jestem po wizycie
wszystko jest w jak najlepszym porzadku
a teraz zmykam cieszyc sie ze tego z mezem i gapic w te zdjecie
masz rację - każda narzeka, chociaż tego chciała, ale myślę, że to takie sobie "babskie gadanie";-) - ja natomiast martwię się, jak lekkich mdłości nie mam - czytałam, że nie jestem z tym sama, jednak brak objawów w ciąży tylko wzmaga mój strach, czy aby wszystko okKazda z nas narzeka chociaz każda tego chciała ale mi dziś pomogły migdały i zaraz jeszcze zjem a najgorsze jest to że boli mnie dzis ucho.
a Ty nie siedź w pracy, jak boli ucho, tylko leć do lekarza
dzisiaj jednak jestem spokojniejsza, bo rano byłam na badaniach, więc na czczo i mdłosci zaliczyłam - lekkie, ale jednak
co do badań, to za morfologię, mocz, glukozę, toxo (dwa parametry), Hbs i Wasserman - 80 złotych - niby z tego co czytam nie jest to dużo (przy Waszych 200), ale mało też nie