reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a czy o mnie ktos pamieta??:-D
taK Bym chciala z Wami popisac,calymi dniami siedze sama w domu i nie mam do kogo sie odezwac nawet...a nie pisze,bo klawiatura nadal mi nie dziala,a pisanie ta programowa to meka jakas... kurde laptop nie ma nawet roku a wiecznie sie psuje:(

lipcowka sie rozpakowala:)

cobra - do kazdego kompa mozna dokupic klawiature usb - za jakies 18-20 zl juz znajdziesz taka ;) Takze nic straconego ^^:)

edit: widze, ze juz ci dziewczyny tez to poradzily ;) co do gwarancji - klawiatura raczej nie podlega gwarancji w ogole (w sensie uszkodzen mechanicznych, zabrudzen itp) - tylko uszkodzenia elektroniczne. Ale o ile nie byl laptop zalany, a tylko urwany klawisz - to raczej na gwarancji "w ogole" przyjac powinni ..

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie w radosnej atmosferze oczekiwania na maluchy :-D a ja wczoraj się nałaziłam po urzędach i bankach, zeby zaktualizować dane, zrobiłam jeszcze w nocy ciasto czekoladowe z truskawkami, żeby mi się nie pomarnowały, łazienkę posprzątałam i... no i właśnie nic nadal żadnych skurczy :-) tyle tylko, że zdecydowanie dobrze mi sie spało, raz tylko wstałam do łazienki. Ciekawe kiedy mała się zdecyduje na pokazanie światu :-D zakłady w rodzinie już porobione na konkretne daty heh :tak:

koriander
- ciacho wygląda bardzo smakowicie mniam :tak:
cobra - pewnie, ze pamiętamy :-D

Witajcie ciężarowki:-) widze ze dzieciaczki uparte nadal w brzucholach siedzą:-)
ja też już miałam nadzieję że coś się rozkreca - o 23:45 dostałam skurczy i trwały do 2 w nocy a później cisza...tylko wstawanie do kibelka równo co godzinę.
Byłam dzisiaj już NFZ bo wczoraj na ktg połozna zwróciła mi uwage ze kończy mi się książeczka RUM - dobrze że mi przypomniała bo miałabym problem w szpitalu.
U nas tez ładna pogoda - pranie wstawiłam i zaraz jakieś sprzątanie:-)

anecznik - powodzenia na wizycie - miejmy nadzie ze ostatniej:-)

Z tego co pamiętam laposta miała miec cesarkę 26 maja - ale coś się nie odzywa.
Ewus tez milczy.
Miłego dnia

dziewczyny poratujcie radą
wczoraj jak ta sierotka jadłam hamburgera i przecież nie byłabym sobą jakbym się nie ubrudziła:-) na szczęście to już w domku było ale upaćkałam sobie białą tuniczkę ketchupem i zamiast od razu coś z tym zrobić zostawiłam to na dziś:-(
czytałam na necie żeby namoczyć zimnej wodzie, zaprać ewentualnie później doczyścić spirytusem ale jakoś nie bardzo chce zejść
macie jakieś inne sposoby

a ja od rana mam skurcze tak co pół godzinki trwają od 5 narazie tylko coraz mocniej mnie kręgosłup boli wiec moze może ale powiem Wam ze nie nastawiam sie bo to róznie bywa hihi co bedzie to bedzie mała sama zdecyduje kiedy chce wyjsć:-)

dzieki za podpowiedz z klawiatura:) szkoda ze sama o tym nie pomyslalam,no ale blondynka jestem:-D
ta wies mojego meza to takie za***pie,ze nawet jak pies zdechnie ,to buda jeszcze tydzien szczeka :-D ;p

dziewczyny poratujcie radą
wczoraj jak ta sierotka jadłam hamburgera i przecież nie byłabym sobą jakbym się nie ubrudziła:-) na szczęście to już w domku było ale upaćkałam sobie białą tuniczkę ketchupem i zamiast od razu coś z tym zrobić zostawiłam to na dziś:-(
czytałam na necie żeby namoczyć zimnej wodzie, zaprać ewentualnie później doczyścić spirytusem ale jakoś nie bardzo chce zejść
macie jakieś inne sposoby
a wanisch? zalej nim zostaw na jakis czas i potem wypierz tez do proszku dodaj jego troche :) albo ludwik miętowy:) tak samo zalej zostaw na pol godziny i potem wypierz moze pomoze:-)

eagle a próbowałaś po prostu jakimś odplamiaczem typu ACE lub Vanish??

Zastanawiam się co decyduję o rozpoczęciu porodu, dziecko że już mu starczy itp czy raczej organizm matki że ma już dosyć "pasożytka" i go wypycha :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry