reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a czy o mnie ktos pamieta??:-D
taK Bym chciala z Wami popisac,calymi dniami siedze sama w domu i nie mam do kogo sie odezwac nawet...a nie pisze,bo klawiatura nadal mi nie dziala,a pisanie ta programowa to meka jakas... kurde laptop nie ma nawet roku a wiecznie sie psuje:(

lipcowka sie rozpakowala:)

Pamiętamy, pamiętamy, a o lipcóweczce już pisaliśmy.

To czemu lapka nie dasz na gwarancji do naprawy?

Kup sobie zwykłą klawiaturę i podłacz do lapka, wtedy będzie ok

reklama
a czy o mnie ktos pamieta??:-D
taK Bym chciala z Wami popisac,calymi dniami siedze sama w domu i nie mam do kogo sie odezwac nawet...a nie pisze,bo klawiatura nadal mi nie dziala,a pisanie ta programowa to meka jakas... kurde laptop nie ma nawet roku a wiecznie sie psuje:(

lipcowka sie rozpakowala:)
pewnie ze pamieta, sobie nie mysl ze tak od razu mozna cobre zapomniec :-)
A nie zalalas czyms klawiatury? Czasami mozna laptopa rozkrecic i powyciagac okruszki itp, moze pomoc :tak:

Pamiętamy, pamiętamy, a o lipcóweczce już pisaliśmy.

To czemu lapka nie dasz na gwarancji do naprawy?

Kup sobie zwykłą klawiaturę i podłacz do lapka, wtedy będzie ok

ostatnio czekalam na zwrot z gwarancji dwa mc...a bez internetu to juz zadnej rozrwki miec nie bd,i zapo m ne jak ludzie wgladaja.
o zwklej klawiatrze nie pomyslalam....glupia ja:-)
pewnie ze pamieta, sobie nie mysl ze tak od razu mozna cobre zapomniec :-)
A nie zalalas czyms klawiatury? Czasami mozna laptopa rozkrecic i powyciagac okruszki itp, moze pomoc :tak:

najlepsze est to ze napewno nie byl zalany,ani usyfiony.. powciagalam klawisze,wszystko czyste,ale jeden urwalam i pewnie juz jest po gwarancji:((((

Miałam małą nadzieję, że maluch zrobi mi niespodziankę i nie będę już musiała dziś jechać na wizytę :-) ale nic z tego, szkoda bo jak pomyśle o tym badaniu to już mi gorąco, ciekawe jak ja się na ten samolot wgramolę :-) :-)

Mąż mnie poinformował rano, że dogadał się z maluchem i żebym nawet nie liczyła na rozpakowanie w ten weekend :-D Najwcześniej to w Boże Ciało, bo tak się umówili :-D :-D ach Ci faceci :-)

cobra to leć do najbliższego supermarketu i jakąś najtańszą klawiaturę kup, tak jak dziewczyny radzą, a laptopa oddasz do serwisu po porodzie bo i tak pewnie nie będzie czasu by przed nim siedzieć :-D

Ostatnia edycja:
Miałam małą nadzieję, że maluch zrobi mi niespodziankę i nie będę już musiała dziś jechać na wizytę :-) ale nic z tego, szkoda bo jak pomyśle o tym badaniu to już mi gorąco, ciekawe jak ja się na ten samolot wgramolę :-) :-)

Mąż mnie poinformował rano, że dogadał się z maluchem i żebym nawet nie liczyła na rozpakowanie w ten weekend :-D Najwcześniej to w Boże Ciało, bo tak się umówili :-D :-D ach Ci faceci :-)

powodzonka na wizycie:) bedzie oki

ach Ci faceci:-D

2 miesiące to faktycznie długo ale skoro jest na gwarancji to dlaczego nie skorzystać

bo bede musiala dwa mc placic za neta a w teorii nie bd go miec,
no i zero kontaktu ze znajomymi:( mnie tu nikt nie odwiedza,bo daleko jest wszystko:(

podejrzewam ze stracil gwarancje jak mu urwalam klawisz.wiec dupa

reklama
Do góry