reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

eagle a próbowałaś po prostu jakimś odplamiaczem typu ACE lub Vanish??

Zastanawiam się co decyduję o rozpoczęciu porodu, dziecko że już mu starczy itp czy raczej organizm matki że ma już dosyć "pasożytka" i go wypycha :-)
pponoc dziecko ale czy to zawsze w kazdym przypadku prawda nie mam pojecia a ciaże przenoszone o 2 tyg sa chyba na to dowodem ze dziecku czasem wogole sie nie spieszy hihi

reklama
Dziewczyny któras ostatnio pisała,ze ma takie białe upławy , co one oznaczaja ?

Paula ja wczoraj od 7 do 11 mialam skurcze co pol godziny,ale przeszły. Trzymam kciuki,zebys miala coraz to krotsze &&&&

ewela- no ja tez juz 3 razy miałam tak ze mialam skurcze jakies 3-4 godziny i przechodzily, ale mogłyby w koncu sie przekształcic w cos wiecej hi hi

Hej mamuśki,
melduję się w dwupaku, wczorajsza potrawa z curry też nie podziałała:-D:-D
mała chyba uparcie czeka na czerwiec
ewela ja miałam wczoraj przez pół dnia dosyć mocny upław i co i nic:-p i ze trzy razy wcześniej, więc ja już w żadne reguły nie wierzę
mówię, głaszcze, do małej wyłaź!!! a ona nie słucha:-D
pozdrawiam was wszystkie

reklama
Do góry