reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nasz lena to jest niesamowita cały dzien w kuchni siedzi i pyszności wymyśla:-)

ja miałam podobnie w pierwszej ciąży będąc na zwolnieniu, siedziałam w domku i pichciłam, może nie aż do tego stopnia co lena ale zawsze obiadek pyszniutki do tego 2-3 razy w tygodniu ciasto, ech... to chyba tak z nudów... az przyznam że trochę pod tym względem rozpuściłam mojego męża:tak: ale i tak zawsze mu podkreślałam żeby korzystał póki może bo po porodzie albo to on będzie gotował albo zostaną mu bary i jadłodajnie ;-):-D
w tej ciąży aż tak nie mam

lena co dziś na obiad proponujesz?

reklama
Witam z rana

Odwiozłam syna do przedszkola, ale fajnie ciepło na dworzu,az bym cos porobiła .Ale moj D ma dzis wolne - zwariuje z nim - upierdliwy jest na maxa ,musze mu jakaś robote znalezdz,bo zabije chyba z nerwa :tak::-D Lezy włozku i Kiepskich ogląda :no:

Ona...m ja cie podziwiam tyle dzieci w domu - byłabym juz siwa przy takiej gromadcce :-D

No u mnie juz 36tydz,to teraz juz gorki poleca te dwa tygodnie :szok:,a potem bede w stresie jak wy teraz ;-)

Ja sie rowniez witam, ale sobie pospalam nawet na siku nie wstawalam :-D Cos ta pelnia do kitu w tym miesiacu :-)
Chociaz dzisiejszy dzien moze przyniesc nam wciaz jakies wiesci..:cool2:
Zdec jak myslisz nasz trzypaczek sie nadal trzyma?
Lasposa miala chyba cesarke na wczoraj o ile dobrze pamietam, bardzo jestem ciekawa co i jak :confused:

A dzis na sniadanko latte i plesniak :-)

Załączniki

• koffie-verkeerd-caffe-latte.jpg
    koffie-verkeerd-caffe-latte.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 27
  • Plesniak.jpg
    Plesniak.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 34
witam sie nieprzytomna!
nocka jakas masakra!
cala 3 dala czadu.
mialam nadzzieje ze jakies ciekawe wiesci ze sie jakas mamusia rozpakowala a tu nic :(
milego dzionka
kochana jak będziesz miała tylko taką możliwość to odpoczywaj ile sie da, wiem że łatwo sie mówi ale pomyśl tez troszkę o sobie, wypoczęta i zadowolona mama to także szczęśliwe dzieciaki a przy takiej gromadce jaką ty masz i to w tak małych odstępach czasu to nie jest łatwo podejrzewam

Ja sie rowniez witam, ale sobie pospalam nawet na siku nie wstawalam :-D Cos ta pelnia do kitu w tym miesiacu :-)
Chociaz dzisiejszy dzien moze przyniesc nam wciaz jakies wiesci..:cool2:
Zdec jak myslisz nasz trzypaczek sie nadal trzyma?
Lasposa miala chyba cesarke na wczoraj o ile dobrze pamietam, bardzo jestem ciekawa co i jak :confused:

A dzis na sniadanko latte i plesniak :-)

mniam mniam

ja moge jechac dzisiaj :) od rana mam skurcze tak srednio co pol godzinki ale narazie jednostajne nic sie nie nasila ale dzien długi wiec zaraz jakis spacerek dłuuuuuuuuuuuuuugggggggggggiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! hihih

a tak wogole nie wiem czy mi sie wydaje ale jakies wielkie usta mi sie zrobily i jakis nos wielki chyba musze wykonac make up maskujacy bo czuje sie jakos dziwnie hihih

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mniam mniam

ja moge jechac dzisiaj :) od rana mam skurcze tak srednio co pol godzinki ale narazie jednostajne nic sie nie nasila ale dzien długi wiec zaraz jakis spacerek dłuuuuuuuuuuuuuugggggggggggiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! hihih
i zaraz po naskocz na meza skoro i tak juz lezy w lozku hihi:-p:-p:-p:-D

edit: och to nie twoj maz lezy, tylko eweli, doczytalam teraz :-) to moze na niego nie naskakuj :cool2:

Ostatnia edycja:
a czy o mnie ktos pamieta??:-D
taK Bym chciala z Wami popisac,calymi dniami siedze sama w domu i nie mam do kogo sie odezwac nawet...a nie pisze,bo klawiatura nadal mi nie dziala,a pisanie ta programowa to meka jakas... kurde laptop nie ma nawet roku a wiecznie sie psuje:(

lipcowka sie rozpakowala:)

reklama
andziola, a gdzie ty bylas,ze cie nie bylo tu wczesniej?
i suwaczki sobie popraw,bo jakos malo wiarygodne sa ,hmm.....:confused:

Do góry