reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny któras ostatnio pisała,ze ma takie białe upławy , co one oznaczaja ?

Paula ja wczoraj od 7 do 11 mialam skurcze co pol godziny,ale przeszły. Trzymam kciuki,zebys miala coraz to krotsze &&&&

ja mam zwiększona ilość uplawów tak od 4 dni ale co może to oznaczać to nie mam kompletnie pojęcia - gdzieś czytałam że jest to też oznaka zbliżającego sie porodu.

Ja tez niestety moge urodzic wczesniej bo okolo 6 miesiaca zaczela mi sie skracac szyjka ;) jednak moze dotrwam do konca ;)

typowa poznanianka :-D

wlasnie..ciagle mi o to wszyscy zwracaja uwage:) :-D
zawsze moge zaczac wprowadzac na forum gware wiejska :D ale szczerze mowiac ,to nawet ja nie wiem czasem o czym oni do mnie mowia,a czesto nie znaja innych okreslen na te samo slowo... mowie Wam,w co ja sie wrobilam.... wszystkie kary na mnie ida!:-D

Witajcie:)
Co za pogoda zimno i wieje:(
Dziś miałam koszmarną noc, co 2godz do łazienki latałam i skórcze mnie łapały. A rano zauważyłam taką brunatną wydzielinę z takim jakimś śluzem na papierze czyżby to czop zaczął odchodzić? i cały czas boli mnie teraz podbrzusze. kurczę co jest.

Agi78 gratuluję superże płytki rosną, aby tak dalej

mamaMikołaja trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze!!!

marteczkaa-witam nową mamusię

anecznik powodzenia na wizycie!!!

koriander śniadanko mniam mniam.

Wczoraj był nasz kolega i wreszcie łóżeczko złożone. Ale się namęczyli. teraz muszę się wziąć umyć w nim szufladę i poukładać w niej trochę.

Witajcie:)
Co za pogoda zimno i wieje:(
Dziś miałam koszmarną noc, co 2godz do łazienki latałam i skórcze mnie łapały. A rano zauważyłam taką brunatną wydzielinę z takim jakimś śluzem na papierze czyżby to czop zaczął odchodzić? i cały czas boli mnie teraz podbrzusze. kurczę co jest.

Agi78 gratuluję superże płytki rosną, aby tak dalej

mamaMikołaja trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze!!!

marteczkaa-witam nową mamusię

anecznik powodzenia na wizycie!!!

koriander śniadanko mniam mniam.

Wczoraj był nasz kolega i wreszcie łóżeczko złożone. Ale się namęczyli. teraz muszę się wziąć umyć w nim szufladę i poukładać w niej trochę.

to moze byc czop tzn ze moze zaczac sie poród nawet i dzisiaj albo w przeciągu kilku dni:)

Cześć Dziewczyny!

Mojemu maluchowi się chyba nie spieszy wogóle, żadnych objawów zbliżającego się porodu:tak:

A dzis na sniadanko latte i plesniak :-)

zlituj się nad leniuchami:-:)-(takie zdjęcia powinny być zakazane!!:-)

karis, Anik- trochę się ociągacie z tym porodem, ile można chodzić z brzucholem??:-D:-D:-D

ewa-pewnie to czop:)

mamamikołaja- trzymam mocno kciuki!!

reklama
Witam!
Ale się dziś wyspałam super a ile energii dzieki temu:-):-):-)dziś skurczy brak a niby ma być dziś pełnia:sorry2:wczoraj myslałam że już urodze cały dzień takie skurcze a dziś juz tak niemyśle bo wszystko znów odeszło w siną dal:cool:
karis-ja tez już w żadne reguły nie wierze czy się sprząta czy się lezy to i tak niewiadomo kiedy wyjdzie po dniu matki i obsługiwaniu klijentów cały dzień to myślałam że się ruszy ale jednak mała siedzi dalej
Ewa--wczoraj miałam to samo brązowy śluz mi poleciał a w nim taki gilek dziewczyny pisały ze to czop ale wieczorem przeczytałam że brązowe upławy towarzyszą skurczą przepowiadającym i jest to fałszywy alarm ja już sama niewiem w co tu wierzyć i jakie oznaki bedą wkońcu prawdziwe:eek:

A z rana zaliczyłam już dentystke wyszła 8 i odrazu z dziura pierwotną po co to wogóle wyłaziło a po południu do fryzjera już niemoge się doczekać:-)

Do góry