C
cobra18
Gość
no właśnie hi hi Kasiulka ma racje:-) zeby nie było potem na nas jak cos nie pojdzie
teeej nie smiac sie z reklamacji ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie hi hi Kasiulka ma racje:-) zeby nie było potem na nas jak cos nie pojdzie
Dziewczyny któras ostatnio pisała,ze ma takie białe upławy , co one oznaczaja ?
Paula ja wczoraj od 7 do 11 mialam skurcze co pol godziny,ale przeszły. Trzymam kciuki,zebys miala coraz to krotsze &&&&
teeej
ok
wszystko i tak poszło na mojego meża bo to on mnie na te hamburgery namówił, a przecież mógł przewidzieć że mi brzuch wystaje i jak cos poleci to się na nim i bluzce zatrzyma
typowa poznanianka
Witajcie
Co za pogoda zimno i wieje
Dziś miałam koszmarną noc, co 2godz do łazienki latałam i skórcze mnie łapały. A rano zauważyłam taką brunatną wydzielinę z takim jakimś śluzem na papierze czyżby to czop zaczął odchodzić? i cały czas boli mnie teraz podbrzusze. kurczę co jest.
Agi78 gratuluję superże płytki rosną, aby tak dalej
mamaMikołaja trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze!!!
marteczkaa-witam nową mamusię
anecznik powodzenia na wizycie!!!
koriander śniadanko mniam mniam.
Wczoraj był nasz kolega i wreszcie łóżeczko złożone. Ale się namęczyli. teraz muszę się wziąć umyć w nim szufladę i poukładać w niej trochę.
A dzis na sniadanko latte i plesniak :-)