reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a mnie się wydaje, że ja coś dzisiaj podejrzanie cieknę :dry:
niby jak siku robię etc to nie mam jakoś specjalnie wilgotno w tych rejonach, ale przekręcając się z boku na bok czy chodząc czuję jak co jakiś czas mi co nieco leci :dry: i nie wiem co to, na wkładce ma kolor żółty i raczej jest rzadkie, więc to nie śluz
hmm wody :eek:? a może upławów cos więcej? jak tam u Was z upławami na końcówce?

Ja właśnie dzisiaj musiałam założyć wkładkę, bo jakoś leci ze mnie - wydzielina ma taki mleczny kolor.
Brzuch mi się w ciągu godziny napiął 4 raz właśnie.

obiadek już mam przyszykowany, jeszcze pranie muszę powiesić i siebie do porządku doprowadzić, bo wyglądam gorzej niż okropnie:-) dzisiaj idziemy z mężem ostatni raz na zajęcia w szkole rodzenia, bo mogę się już uczyć parcia.

Zrobiłam tak pyszną kapustkę zasmażaną, ze chyba nie dotrwa do obiadu i mąż będzie mógł sobie tylko wyobrazić jak smakowała:-):-)

ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie:) napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi

ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie:) napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi

ja nie chodziłam na zajęcia i nie uczyłam się, ale jak bedziesz miała bóle parte, to sama z siebie zaczynsz przeć. Nie trzeba się tego uczyć. Przychodzi samo.
czasami każą ci jeszcze czekać, a nie można parcia zatrzymać.

Ja już po KTG no to moja kokoszka dzisiaj dała popis;)
Góry pagóry na wydruku i nawet mnie nie skasowała taka fajna położna;)
Wczoraj skurcze ledwo 20 a dzisiaj juz 60;)A ja dalej nic nie czuję;)Chyba jestem jakaś znieczulona;)
Dzwoniłam do Zusu i o dziwo wyszło dla mnie pieniądze dzisiaj:)
Teraz idę umyć auto a poźniej zrobić obiadek ;)
CYTRUSIK w każdym szpitalu zrobią o ile zapłacisz u nas kosztuje 30 zł i nie pytają się czy musisz czy nie;)

a bo widzisz zdec :-) tak sobie myślę, że w sob będę jużmiała skończone ten 37 tc więc już wsio będzie legalnie, a ja zdecydowanie wolałabym mieć już Małego przy sobie z drugiej strony..
biorąc pod uwagę jakie numery mój organizm wywijał w tej ciązy na poczatku i wcześniejsze doświadczenia z poronieniami nie mam do niego za grosz zaufania i jeśli mogę mieć już malego pod kontrolą zewnętrzną to baaaardzo bym już chciała :tak:

a jeszcze jak się patrzy na te fotki słodkie i w ogóle myśli, że inni są już po to człowiekowi tak się strasznie zachciewa mieć szkraba już też przy sobie że ach :-)
to tak jak z tymi fotkami z deserami leny hihi wystarczy spojrzeć i już się wędruje do kuchni żeby coś wszamać :-p

wiecie co mnie tylko dziwi
przez całą ciążę tyle nie spałam co teraz :eek: wstaję rano i 3 razy drzemam jeszcze w ciągu dnia
jak tak dalej pójdzie to jak przyjdzie włączyć 5 bieg, to padnę :-p

reklama
ja nie chodziłam na zajęcia i nie uczyłam się, ale jak bedziesz miała bóle parte, to sama z siebie zaczynsz przeć. Nie trzeba się tego uczyć. Przychodzi samo.
czasami każą ci jeszcze czekać, a nie można parcia zatrzymać.

dlatego idę tylko raz, może będę czuła się pewniej i mąz niech się przygotowuje (chociaż jak już będą parte to raczej ucieknie:-)) - pokażą jak oddychać jak przeć, wiadomo podczas porodu też pokierują ale jakoś mniej się będę bała (mam nadzieję)

Do góry