Kasiula1982
Fanka BB :)
gratuluję już niedługo beędzie miał kolegę mam nadzieje, że kolejnym Toruńczkiem z forum będzie mój synek do zobaczenia na spacerze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie się wydaje, że ja coś dzisiaj podejrzanie cieknę
niby jak siku robię etc to nie mam jakoś specjalnie wilgotno w tych rejonach, ale przekręcając się z boku na bok czy chodząc czuję jak co jakiś czas mi co nieco leci i nie wiem co to, na wkładce ma kolor żółty i raczej jest rzadkie, więc to nie śluz
hmm wody ? a może upławów cos więcej? jak tam u Was z upławami na końcówce?
obiadek już mam przyszykowany, jeszcze pranie muszę powiesić i siebie do porządku doprowadzić, bo wyglądam gorzej niż okropnie:-) dzisiaj idziemy z mężem ostatni raz na zajęcia w szkole rodzenia, bo mogę się już uczyć parcia.
Zrobiłam tak pyszną kapustkę zasmażaną, ze chyba nie dotrwa do obiadu i mąż będzie mógł sobie tylko wyobrazić jak smakowała:-):-)
ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi
A ja w piątek będę miała skończony 37a bo widzisz zdec :-) tak sobie myślę, że w sob będę jużmiała skończone ten 37 tc więc już wsio będzie legalnie,
ja nie chodziłam na zajęcia i nie uczyłam się, ale jak bedziesz miała bóle parte, to sama z siebie zaczynsz przeć. Nie trzeba się tego uczyć. Przychodzi samo.
czasami każą ci jeszcze czekać, a nie można parcia zatrzymać.