reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dlatego idę tylko raz, może będę czuła się pewniej i mąz niech się przygotowuje (chociaż jak już będą parte to raczej ucieknie:-)) - pokażą jak oddychać jak przeć, wiadomo podczas porodu też pokierują ale jakoś mniej się będę bała (mam nadzieję)
Znam dziewczyne która kompletnie nie umiała przeć i miała cesarkę;)

ita przecudowny Tymuś, cudo:-) całowałabym takiego słodziaka 24h na dobę:-D

jeszcze chwila i będziesz miała swojego Bąbla przy sobie:tak:

a te paluszki to faktycznie Tymcio fajnie ułożył:-)

dziękuję za miłe słowa o moim synku(mąż upomina mnie że jest nasz a nie mój:-p:-D), chwila moment i Wy będziecie miały swoje przy sobie, i będziecie w nie zapatrzone:tak:

ja właśnie czekam na położną...ciekawe co mi powie...:confused::confused::confused:

wszystkim solenizantkom składam serdeczne życzenia, tym z nich które nie urodziły życzę łatwego porodu:-D

Ostatnia edycja:
ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie:) napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi

jak ja się miałam parcia uczyć to mnie taka głupawka złapała i sie instruktorce tak śmiałam w twarz, że stwierdziła, że jak poczuje parcie to się od razu nauczę :cool2:

Widzę, że dużo z Was nastawiło się na poród, a jakby nie patrzeć wszystkie jesteśmy przed terminem. Nie wyganiajcie maluchów z brzuszków im tak jest dobrze :-)
A ja zmuszona byłam dzisiaj jednak zrobić obiad, chociaż miałam to olać :-p ale sąsiad przyjechał, przywiózł reklamówkę szczawiu i drugą truskawek :szok: tak więc na obiad dzis szczawiowa P5240121.jpgP5240122.jpg, truskawki z bitą smietaną i zaraz biorę się za robienie ciasta z truskawkami :-D aleee mi sie nie chce... buu, ale jak mus to mus :-) lecę

Wszytkim mamom przyszlym i obecnym, oraz wszystkim solenizantkom skladam najserdeczniejsze zyczenia :-D

W koncu dotarlam do lapka, co chwile ktos w odwiedziny przychodzi, dobrze ze mi wczorajszy dol przeszedl :tak:
Tak piszecie o porodzie, mi zaraz stuknie 40tydz :szok: To dopiero stres :sorry:

ewus jak ty zostaniesz czerwcoweczka to ci sie normalnie medal za sile i wytrwalosc nalezy :-D trzymaj sie!

ita Tymek jak do medytacji paluszki ulozyl, przesliczny chlopak wam sie udal :-D:tak:
Kajdusia a to ciekawa nazwa dzisiejszego swieta w Piotrusiowym przedszkolu :-)Jak wrazenia??

kreatorka ta szczawiowa z jajeczkiem to mnie dobilas....wyglada jak u mamy :-)

Z tym parciem to nie ma co sie stresowac, uczyc przed porodem to sie mozna najwyzej prawidlowego oddychania, to chyba tak jakby ktos chcial nas nauczyc kichnac jesli nie kreci w nosie :-D:-) Najwazniejsza jest wspolpraca z polozna, nie ma sie co bac ;-)

Dziewczyny wlasnie dostalam strasznie smutna wiadomosco od naszej kolezanki kajkapol

:no::no::no::no:
Pawelek urodzil sie w 37tyg i rodzicom nie dane bylo sie nim nacieszyc:-:)-(

Glebokie wyrazy wspolczucia
[*]

reklama
Do góry