reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Znam dziewczyne która kompletnie nie umiała przeć i miała cesarkędlatego idę tylko raz, może będę czuła się pewniej i mąz niech się przygotowuje (chociaż jak już będą parte to raczej ucieknie:-)) - pokażą jak oddychać jak przeć, wiadomo podczas porodu też pokierują ale jakoś mniej się będę bała (mam nadzieję)
ita przecudowny Tymuś, cudo:-) całowałabym takiego słodziaka 24h na dobę
jeszcze chwila i będziesz miała swojego Bąbla przy sobie
a te paluszki to faktycznie Tymcio fajnie ułożył:-)
dziękuję za miłe słowa o moim synku(mąż upomina mnie że jest nasz a nie mój), chwila moment i Wy będziecie miały swoje przy sobie, i będziecie w nie zapatrzone
ja właśnie czekam na położną...ciekawe co mi powie...
wszystkim solenizantkom składam serdeczne życzenia, tym z nich które nie urodziły życzę łatwego porodu
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
Fanka BB :)
ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi
jak ja się miałam parcia uczyć to mnie taka głupawka złapała i sie instruktorce tak śmiałam w twarz, że stwierdziła, że jak poczuje parcie to się od razu nauczę
gratuluję już niedługo beędzie miał kolegę mam nadzieje, że kolejnym Toruńczkiem z forum będzie mój synek do zobaczenia na spacerze
kto wie, kto wie, może Twój będzie kolejny:-) a na spacerek to faktycznie trzeba będzie się wybrać;-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
jak ja się miałam parcia uczyć to mnie taka głupawka złapała i sie instruktorce tak śmiałam w twarz, że stwierdziła, że jak poczuje parcie to się od razu nauczę
ale się uśmiałam:-)
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Widzę, że dużo z Was nastawiło się na poród, a jakby nie patrzeć wszystkie jesteśmy przed terminem. Nie wyganiajcie maluchów z brzuszków im tak jest dobrze :-)
A ja zmuszona byłam dzisiaj jednak zrobić obiad, chociaż miałam to olać ale sąsiad przyjechał, przywiózł reklamówkę szczawiu i drugą truskawek tak więc na obiad dzis szczawiowa , truskawki z bitą smietaną i zaraz biorę się za robienie ciasta z truskawkami aleee mi sie nie chce... buu, ale jak mus to mus :-) lecę
A ja zmuszona byłam dzisiaj jednak zrobić obiad, chociaż miałam to olać ale sąsiad przyjechał, przywiózł reklamówkę szczawiu i drugą truskawek tak więc na obiad dzis szczawiowa , truskawki z bitą smietaną i zaraz biorę się za robienie ciasta z truskawkami aleee mi sie nie chce... buu, ale jak mus to mus :-) lecę
koriander
Wszytkim mamom przyszlym i obecnym, oraz wszystkim solenizantkom skladam najserdeczniejsze zyczenia
W koncu dotarlam do lapka, co chwile ktos w odwiedziny przychodzi, dobrze ze mi wczorajszy dol przeszedl
Tak piszecie o porodzie, mi zaraz stuknie 40tydz To dopiero stres
ewus jak ty zostaniesz czerwcoweczka to ci sie normalnie medal za sile i wytrwalosc nalezy trzymaj sie!
ita Tymek jak do medytacji paluszki ulozyl, przesliczny chlopak wam sie udal
Kajdusia a to ciekawa nazwa dzisiejszego swieta w Piotrusiowym przedszkolu :-)Jak wrazenia??
kreatorka ta szczawiowa z jajeczkiem to mnie dobilas....wyglada jak u mamy :-)
Z tym parciem to nie ma co sie stresowac, uczyc przed porodem to sie mozna najwyzej prawidlowego oddychania, to chyba tak jakby ktos chcial nas nauczyc kichnac jesli nie kreci w nosie :-) Najwazniejsza jest wspolpraca z polozna, nie ma sie co bac ;-)
W koncu dotarlam do lapka, co chwile ktos w odwiedziny przychodzi, dobrze ze mi wczorajszy dol przeszedl
Tak piszecie o porodzie, mi zaraz stuknie 40tydz To dopiero stres
ewus jak ty zostaniesz czerwcoweczka to ci sie normalnie medal za sile i wytrwalosc nalezy trzymaj sie!
ita Tymek jak do medytacji paluszki ulozyl, przesliczny chlopak wam sie udal
Kajdusia a to ciekawa nazwa dzisiejszego swieta w Piotrusiowym przedszkolu :-)Jak wrazenia??
kreatorka ta szczawiowa z jajeczkiem to mnie dobilas....wyglada jak u mamy :-)
Z tym parciem to nie ma co sie stresowac, uczyc przed porodem to sie mozna najwyzej prawidlowego oddychania, to chyba tak jakby ktos chcial nas nauczyc kichnac jesli nie kreci w nosie :-) Najwazniejsza jest wspolpraca z polozna, nie ma sie co bac ;-)
koriander
Dziewczyny wlasnie dostalam strasznie smutna wiadomosco od naszej kolezanki kajkapol
Pawelek urodzil sie w 37tyg i rodzicom nie dane bylo sie nim nacieszyc:--(
Glebokie wyrazy wspolczucia
[*]
Pawelek urodzil sie w 37tyg i rodzicom nie dane bylo sie nim nacieszyc:--(
Glebokie wyrazy wspolczucia
[*]
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
[*]
[*]
[*]:-(