reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

WSZYSTKIM MAMUSIOM I TYM KTÓRE JUŻ MAJĄ DZIECIACZKI PO DRUGIEJ STRONIE I TYM KTÓRYCH MALEŃSTWA JESZCZE SĄ BRZUSZKCH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

ja właśnie wróciłam, jestem strasznie zmęczona. Byłam na KTG wyszło prawidłowo- jak określił lekarz, trochę skurczy było ale ja nie czułam nic. Po wyjściu poszłam na zakupy. Teraz muszę odpocząć no i oczywiście przeczytać wszyskie posty.

reklama
ita- synek boski, dużo zdrówka dla niego i dla Ciebie

No to sobie pospałam, jak już złapałam sen to obudził mnie listonosz z poleconym do męża :( więc nici ze spania, ale świeci słońce to pójdę na spacer z psem a potem pojadę autobusem po Patryka o przedszkola, może jak mnie porzuca w autobusie to w końcu urodzę :) zadzwonię tylko do taty,żeby Go nie odbierał

ita- synek boski, dużo zdrówka dla niego i dla Ciebie

No to sobie pospałam, jak już złapałam sen to obudził mnie listonosz z poleconym do męża :( więc nici ze spania, ale świeci słońce to pójdę na spacer z psem a potem pojadę autobusem po Patryka o przedszkola, może jak mnie porzuca w autobusie to w końcu urodzę :) zadzwonię tylko do taty,żeby Go nie odbierał
ja ide robic obiadek i potem wybiore sie do biblioteki piechota przejde sie to moze tez cos sie ruszy w koncu bo ile mozna hihihi

Oj dziewczyny ale my wszystkie niecierpliwe jesteśmy - a tak naprawdę to jeszcze wszystkie przed terminem jesteśmy. Kilka dni bo kilka, ale przed :-). Także spokój i jeszcze raz spokój. Na wszystkie przyjdzie pora. W końcu dzieci siedzieć w nieskończoność w nas nie będą. Wytrwałyśmy już 9 miesięcy prawie, to wytrwamy kilka dni.

Chociaż teraz to masakra te czekanie :cool:

Ita piekny kawler, super ulozyl paluszki

Dziewczyny a co Was tak do porodow pedzi, przeciez macie jeszcze ciut czasu
dzieciaczki wyjda to jest pewne
nie lapcie dolow tylko usmiech na buzie i do przodu:-)

Ita Tymek jest przepiękny:-) Taki maluszek kochany, jeszcze raz ogromne gratulacje;-)
Widzę że coś humory na forum nie za wesołe.... większość ma jakieś doły, nic wam się nie chce. Ja to zupełnie odwrotnie... mam totalnego powera;-)
Wszystkim dzisiejszym solenizantkom którym jeszcze nie składałam życzeń życzę wszystkiego najlepszego!!
A teraz biorę się za obiad, bo wróciłam z pracy i umieram z głodu:-D

najlepszego wszystkim :-) z wszelkich okazji ^^

a mnie się wydaje, że ja coś dzisiaj podejrzanie cieknę :dry:
niby jak siku robię etc to nie mam jakoś specjalnie wilgotno w tych rejonach, ale przekręcając się z boku na bok czy chodząc czuję jak co jakiś czas mi co nieco leci :dry: i nie wiem co to, na wkładce ma kolor żółty i raczej jest rzadkie, więc to nie śluz
hmm wody :eek:? a może upławów cos więcej? jak tam u Was z upławami na końcówce?

lena Ty się nie bój, Ty się ciesz:-p ile bym dala żeby gdzieś na ktg się załapać:-( ale moja gin o tym ani mru mru, więc chyba przed samym porodem dopiero

Agi wierzę, że jesteś wystrachana.. hipotrofia etc.. skocz rzeczywiście na wizytę z usg do jakiegoś innego gina, nic nie tracisz przecież, a nie ma co się denerwować i dręczyć

dziewczyny jak tak piszecie o tym zaniku objawów przedporodowych.. ponoć często tak jest że organizm się wycisza przed samym porodem na kilka dni żeby zebrać siły :sorry2: może to to :tak:
ja też jakoś w podejrzanie dobrym stanie jestem, nawet kręgosłup przestal boleć, w ogóle jakoś lepiej się czuje niż przez ostatnie miesiące:confused: a już na pewno nie odnosze wrażenia, że to końcóweczka:eek:
no i dalej utrzymuję wersję, że rodzę w tę sobotę. chcę się jeszcze załapać na maj i już:-D

ita świetny bąbelek ^^

hmmm a co myślicie o tym soku ananasowym :cool2:?

reklama
obiadek już mam przyszykowany, jeszcze pranie muszę powiesić i siebie do porządku doprowadzić, bo wyglądam gorzej niż okropnie:-) dzisiaj idziemy z mężem ostatni raz na zajęcia w szkole rodzenia, bo mogę się już uczyć parcia.

Zrobiłam tak pyszną kapustkę zasmażaną, ze chyba nie dotrwa do obiadu i mąż będzie mógł sobie tylko wyobrazić jak smakowała:-):-)

Do góry