reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no masakra jak teraz mała moze wychodzic to u=ona nie chce:(
ja sie urodzilam po terminie moja siostra tez ale ona pchała sie juz od 6 ale leki powstrymały wczesny poród i urodzila sie 2 dni po terminie

To moze u ciebie tez tak bedzie. :-) Ciekawe jak to jest własnie. Zobaczymy czy sie sprawdzi u mnie,ze w 38tyg ,ale gin powiedzial,ze max do 5dni po. Czas pokaże ;-)

reklama
dziewczyny ja się urodziłam dwa tygodnie przed terminem, a ja swoją córkę urodziłam tydzień po - więc to chyba ie ma reguły.

Witajcie Kochane!
Wszystkim solenizantkom i jubilatkom życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!

A wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom życzę pociechy z dzieci oraz samych beztroskich dni z maluchami i tymi starszymi dziećmi też!!!

Ja mam dzisiaj jakiegoś strasznego doła, normalnie siedzę i ryczę bez powodu :( a do tego jeszcze mąż poszedł dziś do pracy, bo zamienił się z kolegą na dni wolne i dopiero jutro spędzimy razem cały dzień. A mieliśmy pojechać dziś odebrać zdjęcia z sesji z brzuszkiem i teraz muszę czekać do jutra :( A jakby tego było mało to mam wrażenie,że wszystkie objawy zbliżającego się porodu ustały, w nocy wstałam tylko raz do WC, skurczy brak nawet brzuch przestał się napinać i wogóle wszystko jest do d....
to się wyżaliłam....

witaj w klubie:-) mam identycznie
a jak ktos się jeszcze mnie zapyta kiedy urodze lub czemu jeszcze nie urodziłam to nie ręcze za siebie...
z tego mojego doła to umyłam lodówke i się połozyłam po tym - dopiero wstałam, teraz obiadek i później do przedszkola.

wydaje mi sie ze to nie ma wpływu jak mama urodzila mam nadzieje ze przynajmnie tak nie jest uhhh bo sie wściekne chyba

ale mnie strasznie dzisiaj podbrzusze boli:szok::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przedstawiam Wam mojego synusia:-)

IMG_2052.jpg

reklama
Do góry