Może poprosić taksówkarza, żeby wszedł do góry i zniósł?Ja taksówką też bym pojechała ale jak mam wytargac z 4 piętra torbę ogromną do szpitala
reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
ile ma cm twoja dzidzia?
Nie wiem dokładnie....Bo ona jej całej nie zmierzyła ...tylko te poszczególne wymiary tzn. głowki brzuszka kosci udowej sa mniejsze o jakies 3 tygodnie
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Może poprosić taksówkarza, żeby wszedł do góry i zniósł?
też jakieś rozwiązanie)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Nie wiem dokładnie....Bo ona jej całej nie zmierzyła ...tylko te poszczególne wymiary tzn. głowki brzuszka kosci udowej sa mniejsze o jakies 3 tygodnie
usg czasem nie daje wiarygodnych wyników, lepiej skonsultuj gdzieś jeszcze wypytaj dokładnie czy wszystko jest dobrze, żeby się nie zamartwiać niepotrzebnie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Może idź na USG do innego lekarza...zobaczysz co powie bo nie ma co na zapas się martwić!!!
P
paula24211
Gość
Paulina rozmawiałas z połozna moze na szkole rodzenia jak to jest z karetką ,czy dojedzie do rodzącej?
tak mowili ze niby jak naprawde nie ma kto zawiezc to mozna dzwonic jesli jest wolna to przyjada ale skurcze musze bodajze byc w mniejszych odstepach niz 10min i jak wody odejda to mowic jak dzwonisz ze wody Ci odeszly juz i takie tam.......
ale z natury raczej wydaje mi sie ze kreca nosem na to ...ale polozna twierdzi ze jak jest wolna to przyjedzie
P
paula24211
Gość
idę na ktg trzymajcie kciuki boję się(((
zacisniete
Agi- moze idz do innego lekarza bedziesz spokojniejsza
Ostatnio edytowane przez moderatora:
askut
Fanka BB :)
ewela wszystkiego najlepszego z okazji imienin, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń
Ja od rana do 16.30 jestem sama w domu, jakby coś się zaczęło dziać, to mąż raczej nie zdąży, nie dość że 20 km musi dojechać, to jeszcze przez centrum się przebić dlatego ja dzwonie po karetke jak coś. Moja koleżanka, która pracuje w pogotowiu mówi, że jeżdżą do porodów i zawożą do szpitala pacjentki. Nawet mój lekarz mi to mówił. tak więc jakby co karetka. Aczkolwiek lepiej bym się czuła jakbym była z mężem, no ale przecież nie będzie ze mną siedział w domu
Ja od rana do 16.30 jestem sama w domu, jakby coś się zaczęło dziać, to mąż raczej nie zdąży, nie dość że 20 km musi dojechać, to jeszcze przez centrum się przebić dlatego ja dzwonie po karetke jak coś. Moja koleżanka, która pracuje w pogotowiu mówi, że jeżdżą do porodów i zawożą do szpitala pacjentki. Nawet mój lekarz mi to mówił. tak więc jakby co karetka. Aczkolwiek lepiej bym się czuła jakbym była z mężem, no ale przecież nie będzie ze mną siedział w domu
reklama
Witajcie Kochane!
Wszystkim solenizantkom i jubilatkom życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!
A wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom życzę pociechy z dzieci oraz samych beztroskich dni z maluchami i tymi starszymi dziećmi też!!!
Ja mam dzisiaj jakiegoś strasznego doła, normalnie siedzę i ryczę bez powodu a do tego jeszcze mąż poszedł dziś do pracy, bo zamienił się z kolegą na dni wolne i dopiero jutro spędzimy razem cały dzień. A mieliśmy pojechać dziś odebrać zdjęcia z sesji z brzuszkiem i teraz muszę czekać do jutra A jakby tego było mało to mam wrażenie,że wszystkie objawy zbliżającego się porodu ustały, w nocy wstałam tylko raz do WC, skurczy brak nawet brzuch przestał się napinać i wogóle wszystko jest do d....
to się wyżaliłam....
Wszystkim solenizantkom i jubilatkom życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!
A wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom życzę pociechy z dzieci oraz samych beztroskich dni z maluchami i tymi starszymi dziećmi też!!!
Ja mam dzisiaj jakiegoś strasznego doła, normalnie siedzę i ryczę bez powodu a do tego jeszcze mąż poszedł dziś do pracy, bo zamienił się z kolegą na dni wolne i dopiero jutro spędzimy razem cały dzień. A mieliśmy pojechać dziś odebrać zdjęcia z sesji z brzuszkiem i teraz muszę czekać do jutra A jakby tego było mało to mam wrażenie,że wszystkie objawy zbliżającego się porodu ustały, w nocy wstałam tylko raz do WC, skurczy brak nawet brzuch przestał się napinać i wogóle wszystko jest do d....
to się wyżaliłam....