reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja;-);-)
Gosiu-będzie dobrze:tak:
Siedzę i piję herbatkę ale w kiepskim nastroju:-(
Paulinko lecę zobaczyć fasolkę:tak:

reklama
Śliczna ta Twoja fasolka:tak: Ja zapiszę się na wizytę w połowie miesiąca to pewnie też zobaczę maleństwo i bijące serduszko:tak::tak:

Śliczna ta Twoja fasolka:tak:

no pamietam tamten dzien jakby to było wczoraj jak ją zobaczylam bylam bardzo szczesliwa ze w koncu sie udało, choć byla taka maleńka bo miała tylko 4,6 mm to juz poczułam do niej ogromną miłość teraz pewnie ma jakies 2 cm już wierze ze rośnie silna i zdrowa kruszynka juz nie moge sie doczekac kolejnego usg bo bedzie jeszcze większy nasz bąbelek:)))

Witajcie:-)
ja zaraz wybieram się na morfologie i mocz przed jutrzejrzą wizytą, mam nadzieje że moje wyniki się poprawiły:tak:
Ewitka - życze by te plamienia znikły jak najszybciej:tak:
paula24211 - sliczna fasoleczka:-), ja jutro swoja zobaczę:-) nie mogę sie doczekać!

Witajcie:-)
ja zaraz wybieram się na morfologie i mocz przed jutrzejrzą wizytą, mam nadzieje że moje wyniki się poprawiły:tak:

paula24211 - sliczna fasoleczka:-), ja jutro swoja zobaczę:-) nie mogę sie doczekać!
w takim razie zycze powodzenia jutro:))) i obyś zobaczyła śliczna fasolke:)):-):-)

gosiagro powiedz mi bo ja jutro ide na badania pierwszy razbo niedługo mam wizyte mozna cos zjesc rano? ja budze sie tak przed 7 i mysle tylko o jedzeniu rano a badania zaczynaja sie ok 8.20 watpie ze wytrzymam po godzinie od posilku mozna zrobic badania? czy nie?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

gosiagro powiedz mi bo ja jutro ide na badania pierwszy razbo niedługo mam wizyte mozna cos zjesc rano? ja budze sie tak przed 7 i mysle tylko o jedzeniu rano a badania zaczynaja sie ok 8.20 watpie ze wytrzymam po godzinie od posilku mozna zrobic badania? czy nie?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mnie informowali ze powinno się na badania iśc na czczo

reklama
Mnie osobiście nie podobają się podwójne imiona, bo to za długa sprawa. Jeszcze jak ktoś ma długie nazwisko to masakra.:eek:

Co do płci, to coś mam tym razem przeczucie na chłopaka, chociaż wiadomo wolałabym córeczkę, ale teraz najważniejsze żeby było zdrowe.;-)
Chłopiec to pewnie będzie miał na imię Kacperek bo babcia już mi poprzednią ciążę ochrzciła na Kacperka, w sumie nam się spodobało i tak miałoby w razie chłopca zostać;-);-) A dziewczynka, mi osobiście bardzo podoba się po Julii Natalia albo Amelia, ale na Amelię to mój K. na pewno nigdy się nie zgodzi:-(
JA mam synka Kacperka:-D:-D
I też dajemy tylko jedno imię:tak:

Zdec tez bardzo podoba sie Kacper ale w naszym gronie bardzo dużo jest Kacperków wiec chyba sobie odpuścimy:(((
Tera dużo chłopców ma tak na imię-faktycznie:tak::tak: A mi to imię podobało się od podstawówki:tak:

Ty też iiwka zobaczysz bijace serduszko na wizycie a kiedy masz?
Teraz to napewno i będzie to jakiś 8/9 tydzień:tak: co do wizyty to muszę zadzwonić i się umówić bo dokładnej daty narazie nie znam Ale coś koło 16 będę chciała:tak:

Do góry