reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

wszyscy licza dni do badania USG ja tez licze pomimo je jedno juz za mna...
teraz bede mialo robione ECHO -17.11 tez juz nie moge sie doczekac na nie a nastepne bedzie w szpitalu ok 20 tyg wiec w nowym roku pewnie...
Mam potem wizyte u endokrynologa ,potem znow u poloznej wiec chyba szybko czas poleci .....az do 01.06 !!!!!!!!:-D:tak::-)

reklama
Dziewczyny, ja juz na prawdę mam dosyć:-( 2 razy juz dzisiaj wymiotowałam!!! kiedy to się skonczy???? meczy mnie ta fasoleczka strasznie:no:

Dziewczyny, ja juz na prawdę mam dosyć:-( 2 razy juz dzisiaj wymiotowałam!!! kiedy to się skonczy???? meczy mnie ta fasoleczka strasznie:no:

W czerwcu moje droga dopiero w czerwcu :-( Mdłości się skończą to zacznie się zgaga a potem to też pewnie coś i tak do czerwca :wściekła/y:

Ja nie wymiotuje za to mam całodniowe mdłości tak że w każdym pokoju mam postawione wiaderko żebym w razie co nie musiała daleko biec. Też już mam momentami dosyć, ale i tak nie żałuje :-) Jednak na rodzeństwo to nasz kijanek długo będzie czekał ;-)

Ecchh....przynajmniej wiesz, że wymiotujesz - że wszystko jest typowe i w porządku...ja nie mam kompletnie żadnych objawów ciąży (no poza dziwacznymi, niekiedy dość mocnymi bólami brzucha), i czuję się jakbym w ogóle w tej ciąży nie była....

Ecchh....przynajmniej wiesz, że wymiotujesz - że wszystko jest typowe i w porządku...ja nie mam kompletnie żadnych objawów ciąży (no poza dziwacznymi, niekiedy dość mocnymi bólami brzucha), i czuję się jakbym w ogóle w tej ciąży nie była....

moze jeszcze wszystko przed toba, w ktorym tygodniu jestes?

Hej Kochane:-)
Tak czytam i czytam....i już sama nie wiem co jest gorsze...tak narzekacie na te mdłości..złe samopoczucie...zdaję sobie sprawę że do przyjemności to nie należy...ale ja nie mam żadnych objawów..prócz nieco pełniejszych piersi..czasem bolą czasem nie...doprowadza mnie to do szału bo od wizyty do wizyty żyję w strachu czy aby na pewno wszystko jest dobrze..chciałabym aby dzidziuś był już większy..przynajmiej po kopniakach człowiek wie że robaczek rozwija sie jak nalezy i daje o sobie znać..oby do piątkowej wizyty i mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści..czekam teraz na wyniki b-HCG, mają mi babeczki wysłać mailem..ale coś im się nie spieszy... a ja tu wariuję..

Kasia a w którym jesteś tygodniu?? U mnie objawy zaczęły się tak ok 6 tygodnia dopiero :-)
Jednak jeśli lekarz już potwierdził ciąże to się ciesz że masz tak bezobjawowo :-) Moja mama też mówi że nie rozumie o jakich ja dolegliwościach mówię, ona każdą ciążę miała niemal bezobjawową :-) i wychodzi na to że to ja się nad sobą rozczulam :-) może trochę ale takie nasze prawo nie :-D

reklama
w ósmym tygodniu, także co by było, to myślę, że już by się zaczęło...no, ale nie narzekam, miałam USG wczoraj i mam echo żywego zarodka, także suuper !! co planujecie w ciąży robić z wolnym czasem? (jeśli go macie) - ja chyba nie będę pracować i tak sobie myślę, żeby jakoś nie "zgłupieć" :D czujecie się w ogóle na siłach coś robić?

Do góry