reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziwne, mamy podobny suwaczek, a ja OM miałam 20września.
Zdec bo ja na suwaczek wzięłam ten termin z USG i dopasowałam do niego termin miesiączki :-) Niestety u mnie są takie megadługie cykle (zwłaszcza ten), że nie można liczyć dnia urodzin od ostatniej, bo bym rodziła 3 tyg po terminie :-)

Ja się chwaliłam :-D

Ale chce mi się po tym strasznie spać, więc nie używam ;-)
Kasiulka :-D:-D:-D:-D

Mi sie chce spac bez niczego :zawstydzona/y: Chociaz bardziej jest to ochota na nicnierobienie niz na spanie
Ale przyznam ze z natury jestem nocnym markiem, a teraz o 21 to rzadko mozna ze mna jakikolwiek kontakt nawiazac :tak: Za to pobudka regularnie o 7-ej rano, chyba sobie maluch na mnie cwiczy :-D

Wczoraj miałam tak delikatne mdłości iż myślałam że to już koniec tych dolegliwości, że w końcu kijanek mamie odpuści. Jednak od rana moja nadzieja znikła, mdłości takie jak
zwykle:-( Pocieszam się jednak że ten trymestr to już mam z górki jeszcze tylko troszeczkę i oby przeszło potem :-) Tyle dobrze że rano miałam normalne ciśnienie więc jeden plus jest :-)

A mnie chyba jakieś przeziębienie dopadnie....W gardle drapie...i czuję sie dziwnie....Od wczoraj piję sobie herbatkę z miodem i cytrynką i staram się wygrzewac ale zaraz wychodzę do pracy niestety....jak tak bedę się czuła to chyba wcześniej wrócę do domciu....

to i ja sie przywitam jestem po śniadanku zrobionym przez mojego M.a teraz sie wyleguje niestety znowu dopadł mnie len

reklama
cześć czerwcówki,

witam serdecznie z łóżka.....rozkładam się kompletnie. Katar i kaszel.... dobrze że nie mam temperatury... zaraz się zwlekam i robie syrop z cebuli i czosnku:-(

Do góry