reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziwne, mamy podobny suwaczek, a ja OM miałam 20września.
Zdec bo ja na suwaczek wzięłam ten termin z USG i dopasowałam do niego termin miesiączki :-) Niestety u mnie są takie megadługie cykle (zwłaszcza ten), że nie można liczyć dnia urodzin od ostatniej, bo bym rodziła 3 tyg po terminie :-)

Ja się chwaliłam :-D

Ale chce mi się po tym strasznie spać, więc nie używam ;-)
Kasiulka :-D:-D:-D:-D

Mi sie chce spac bez niczego :zawstydzona/y: Chociaz bardziej jest to ochota na nicnierobienie niz na spanie
Ale przyznam ze z natury jestem nocnym markiem, a teraz o 21 to rzadko mozna ze mna jakikolwiek kontakt nawiazac :tak: Za to pobudka regularnie o 7-ej rano, chyba sobie maluch na mnie cwiczy :-D

Wczoraj miałam tak delikatne mdłości iż myślałam że to już koniec tych dolegliwości, że w końcu kijanek mamie odpuści. Jednak od rana moja nadzieja znikła, mdłości takie jak
zwykle:-( Pocieszam się jednak że ten trymestr to już mam z górki jeszcze tylko troszeczkę i oby przeszło potem :-) Tyle dobrze że rano miałam normalne ciśnienie więc jeden plus jest :-)

A mnie chyba jakieś przeziębienie dopadnie....W gardle drapie...i czuję sie dziwnie....Od wczoraj piję sobie herbatkę z miodem i cytrynką i staram się wygrzewac ale zaraz wychodzę do pracy niestety....jak tak bedę się czuła to chyba wcześniej wrócę do domciu....

to i ja sie przywitam jestem po śniadanku zrobionym przez mojego M.a teraz sie wyleguje niestety znowu dopadł mnie len

reklama
cześć czerwcówki,

witam serdecznie z łóżka.....rozkładam się kompletnie. Katar i kaszel.... dobrze że nie mam temperatury... zaraz się zwlekam i robie syrop z cebuli i czosnku:-(

Do góry