reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze nie czytałam 2-3 dni a tu tyle stron. Internet mam cały czas i leżę ciągle ale normalnie nie mam siły i ochoty na komputer. Chudnę przez to leżenie i mdłości. Na nic nie mam ochoty, jak wymyślę co bym zjadła to zanim mi przyniosą to już mi się nie chce. Na szczęście brudzenia ustąpiły. Grzecznie łykam leki i leżę i czekam aż mdłości ustąpią.

Wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie i zorganizujecie mi wieczorek :-D:-D
Ja w pracy dziś ledwo ledwo, znów wróciłam z wielkim brzuchem- rano brak ciąży, wieczorem ciąża 5miesięczna, nie wiem jak to działa....
anecznik- ja wczoraj oglądałam "Lawinę" i też płakałam :-D
pragnącaszczęścia, gagulec- witajcie serdecznie
meg82- mi dokładnie tak samo zlecił- tylko mocz, morfologia i glukoza :-)
szycha- witaj i myśl pozytywnie!
Klementinka- no to musialaś się przestraszyć z tymi kropkami :-( Dobrze, że to tylko alergia...Cieszę się, że wizyta udana- czekamy na zdjęcie maleństwa
mcdreamy- a ja CI trochę zazdroszczę, jak będziesz w moim wieku będziesz mieć odchowanego już prawie dorosłego 12latka, a jak moje dzieci pójdą na studia ja będę już na tyle stara, że nie nie będę mieć sił ani ochoty na nic :sorry2:;-)
agast- super wieści- gratuluję serduszka! Fasolkę widzialam- piękna:-)

A ja nie mam żadnego przeczucia co do płci, imię na pewno będzie jedno, ale też jeszcze nie myśleliśmy o tym jakie....
Dobranoc

I znowu wszyscy śpią. A u mnie pojawiły się plamienia (trzeci dzień krwawię, wprawdzie skąpo) i jestem lekko przerażona, choć któraś z was już pisała o tym i podobno to normalne, mnie to jednak bardzo niepokoi i boję sie o dzieciątko.
Kaśki coś cię naciągają! Ja wszystkie badania miałam za darmo, również WR i toksoplazmozę, HBS, a nawet zrobili mi Hiva.

Ostatnia edycja:
...gdzieś nawet kiedys czytałam ze kobiety dzielą się na bóle krzyzowe albo podbrzuszne podczas ciazy..nie wiem ile w tym prawdy...ale obserwując siebie to boli tylko krzyz..
A mnie boli i to i to :-( Krzyż to szczególnie po nocy, szczególnie jak śpie nie w swoim łóżeczku :-(
A co do terminu OM, jak widzę tu daty z końca września to mnie śmiech ogarnia. Moja OM była 27 SIERPNIA(!!!) a termin z USG wyszedł mi na 24 czerwca! W tej chwili mam 6,4 tc.

Ojej, ale dużo do czytania.
Wczoraj byłam na badaniach. Morfologia, mocz, HBS, poziom cukru i coś tam jeszcze, nie pamiętam co. W sumie 52zł. Ale jak policzyłam ile kosztowałyby mnie wszystkie badania, które to laboratorium poleca jako standard dla ciężarnej, to mi wyszło 350zł! Całe szczęście część badań robiłam chwilę przed ciążą, bo potrzebowałam do laparoskopii.
Miłego dnia życzę!

reklama
Witam wszystkie czerwcóweczki:)))
ja już nie śpię od 7 normalka zjadłam już śniadanko i znowu ogarnia mnie sen:((:)-):-):-) więc ide chybao odkładam lapka i pod kołderke:-p:-p:-p

:-):-):-):-)miłego dnia życzę dziewczyny

Do góry