reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A mnie boli i to i to :-( Krzyż to szczególnie po nocy, szczególnie jak śpie nie w swoim łóżeczku :-(
A co do terminu OM, jak widzę tu daty z końca września to mnie śmiech ogarnia. Moja OM była 27 SIERPNIA(!!!) a termin z USG wyszedł mi na 24 czerwca! W tej chwili mam 6,4 tc.

Dziwne, mamy podobny suwaczek, a ja OM miałam 20września.

Cześć wszystkim z rana:tak:
Niestety dzisiaj za dużo nie popiszę, bo pewnie będzie coś do zrobienia w pracy:-(
Życzę miłego dnia:tak::-D

reklama
Witam wszystkie poranne ptaszki, widze ze wczoraj jakas wzmozona aktywnosc na forum bo ani przejsc ani przejechac przez zalegle strony ;-)
U mnie wczoraj chyba 4 wizyty nad muszla zaliczone, bol glowy, az mi sie plakac chcialo :-(

Klementinka bardzo gratuluje widze ze cala w skowronkach jestes :-D mozna juz twoja duza fasolke gdzies podziwiac? :-)

Gosiagro Maja to baaaardzo szczesliwe imie, ma w sobie cos magicznego:tak::tak::tak: tu mowi imienniczka

Kasiulka wspolczuje tego wymiotowania sama przez to przechodze, jeszcze zanim sie poloze spac zawsze mnie przycisnie :eek: Ktos sie chwalil jakims lekarstwem na mdlosci ale juz nie pamietam kto, moze warto sprobowac ?

Mam nadzieje ze dzis uda mi sie popracowac ale ciiiiiiiii zeby nie zapeszyc :-p
Papa czerwcoweczki milego dnia!!

Dzień dobry wszystkim :-)
Ja już od 6:30 w pracy (jak zwykle ;-)). Spać mi się chce strasznie ...
Jutro bedzie lepszy dzień, mam kolejną wizytę u gin - już trzecią - mam nadzieję że w końcu założy mi kartę ciąży, no i chciałabym zobaczyc moje maleństwo jak już urosło :-) Ale to dopiero jutro o 17:30 :-(

Witam się i ja:tak::-) u mnie brzuch trochę boli z rana ale nie jest źle.

Martwię się trochę bo byłam wczoraj z córką na ekg i wyszło "średnio"...:-(w czwartek wizyta u kardiologa- zawsze się jej boję:eek:

Witam i ja:-D
Wczoraj miałam ambitny plan posiedzieć wieczorem ale zasnęłam razem z Młodym i przebudziłam się tylko, żeby wyłączyć komputer i tyle mnie było. Za to rano wstałam rześka i wyspana- zobaczę kiedy mnie dopadnie kryzys zmęczeniowy:sorry2:

A co do terminu OM, jak widzę tu daty z końca września to mnie śmiech ogarnia. Moja OM była 27 SIERPNIA(!!!) a termin z USG wyszedł mi na 24 czerwca! W tej chwili mam 6,4 tc.[/QUOTE]

chyba cos sie ci pomyliło bo to niemozliwe ja ostatnia OM mialam 25 sierpnia ! a termin mam na 01.czerwca!!!

Pozatym witam wszystkie mamusie aktywne i te mniej aktywne jak ja ,tylko czytam a niekiedy pisze jak mam wene na pisanie...

MILEGO SLONECZNEGO DNIA :-D:-)

Martwię się trochę bo byłam wczoraj z córką na ekg i wyszło "średnio"...:-(w czwartek wizyta u kardiologa- zawsze się jej boję:eek:

Gosia musi być dobrze!!

Ja się witam i mówię milego dnia bo cały dzień tzn do 16tej w pracy ale później przychodzi znajoma więc pewnie dzisiaj do was zaglądnę dopiero późnym wieczorkiem ;-) 3majcie się.

reklama
Do góry