reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A mnie boli i to i to :-( Krzyż to szczególnie po nocy, szczególnie jak śpie nie w swoim łóżeczku :-(
A co do terminu OM, jak widzę tu daty z końca września to mnie śmiech ogarnia. Moja OM była 27 SIERPNIA(!!!) a termin z USG wyszedł mi na 24 czerwca! W tej chwili mam 6,4 tc.

Dziwne, mamy podobny suwaczek, a ja OM miałam 20września.

Cześć wszystkim z rana:tak:
Niestety dzisiaj za dużo nie popiszę, bo pewnie będzie coś do zrobienia w pracy:-(
Życzę miłego dnia:tak::-D

reklama
Witam wszystkie poranne ptaszki, widze ze wczoraj jakas wzmozona aktywnosc na forum bo ani przejsc ani przejechac przez zalegle strony ;-)
U mnie wczoraj chyba 4 wizyty nad muszla zaliczone, bol glowy, az mi sie plakac chcialo :-(

Klementinka bardzo gratuluje widze ze cala w skowronkach jestes :-D mozna juz twoja duza fasolke gdzies podziwiac? :-)

Gosiagro Maja to baaaardzo szczesliwe imie, ma w sobie cos magicznego:tak::tak::tak: tu mowi imienniczka

Kasiulka wspolczuje tego wymiotowania sama przez to przechodze, jeszcze zanim sie poloze spac zawsze mnie przycisnie :eek: Ktos sie chwalil jakims lekarstwem na mdlosci ale juz nie pamietam kto, moze warto sprobowac ?

Mam nadzieje ze dzis uda mi sie popracowac ale ciiiiiiiii zeby nie zapeszyc :-p
Papa czerwcoweczki milego dnia!!

Dzień dobry wszystkim :-)
Ja już od 6:30 w pracy (jak zwykle ;-)). Spać mi się chce strasznie ...
Jutro bedzie lepszy dzień, mam kolejną wizytę u gin - już trzecią - mam nadzieję że w końcu założy mi kartę ciąży, no i chciałabym zobaczyc moje maleństwo jak już urosło :-) Ale to dopiero jutro o 17:30 :-(

Witam się i ja:tak::-) u mnie brzuch trochę boli z rana ale nie jest źle.

Martwię się trochę bo byłam wczoraj z córką na ekg i wyszło "średnio"...:-(w czwartek wizyta u kardiologa- zawsze się jej boję:eek:

Witam i ja:-D
Wczoraj miałam ambitny plan posiedzieć wieczorem ale zasnęłam razem z Młodym i przebudziłam się tylko, żeby wyłączyć komputer i tyle mnie było. Za to rano wstałam rześka i wyspana- zobaczę kiedy mnie dopadnie kryzys zmęczeniowy:sorry2:

A co do terminu OM, jak widzę tu daty z końca września to mnie śmiech ogarnia. Moja OM była 27 SIERPNIA(!!!) a termin z USG wyszedł mi na 24 czerwca! W tej chwili mam 6,4 tc.[/QUOTE]

chyba cos sie ci pomyliło bo to niemozliwe ja ostatnia OM mialam 25 sierpnia ! a termin mam na 01.czerwca!!!

Pozatym witam wszystkie mamusie aktywne i te mniej aktywne jak ja ,tylko czytam a niekiedy pisze jak mam wene na pisanie...

MILEGO SLONECZNEGO DNIA :-D:-)

Martwię się trochę bo byłam wczoraj z córką na ekg i wyszło "średnio"...:-(w czwartek wizyta u kardiologa- zawsze się jej boję:eek:

Gosia musi być dobrze!!

Ja się witam i mówię milego dnia bo cały dzień tzn do 16tej w pracy ale później przychodzi znajoma więc pewnie dzisiaj do was zaglądnę dopiero późnym wieczorkiem ;-) 3majcie się.

reklama
Do góry