reklama
Klementinka
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny, naprawde teraz spie spokojnie
a spie ciagle, przerwy robie tylko na prace
ja mam czuja na dziewczynke i mam juz nawet dwa imiona wybrane ale na jedno nie zgadza sie maz
jedno Klara (to imie bylo dlugo przed ciaza), drugie Liliana (Lili, pojawilo sie w ciazy) i tu sie wlasnie maz nie zgadza
dla chlopaka nie mam opcji
a spie ciagle, przerwy robie tylko na prace
ja mam czuja na dziewczynke i mam juz nawet dwa imiona wybrane ale na jedno nie zgadza sie maz
jedno Klara (to imie bylo dlugo przed ciaza), drugie Liliana (Lili, pojawilo sie w ciazy) i tu sie wlasnie maz nie zgadza
dla chlopaka nie mam opcji
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Tak patrzę na mój suwaczek i mam wrażenie że się zatrzymał:-(
Już tak strasznie nie mogę się doczekać:--(
Ja też mamwrażenie jakby czas się zatrzymał, już nie mogę się doczekać az mdłości przejdą i kiedey pojawi się brzuszek
W środę mam wizytę u gin. mam nadzieję że usłyszę tylko dobre informacje.
Co do imienia dzidzi to chyba poczekam z tym aż płeć będzie znana:-) jednak po pierwszych wstępnych rozmowach z mężem wydaje mi się, że ciężko będzie się zdecydować, bo mój mąż ma całkiem iiny gust jeżeli chodzi o imiona:-(
odpływam chyba mowie dobranoc wszsytkim!!
Dobranoc
Ja też mówię wszystkim dobranoc:-)
hej kobietki
ja dziś zrobiłam kolejną betkę i wyszła 12000 :-) trochę się uspokoiłam ( w środę było 1800) bo dopóki nie usłyszę serduszka to będę miała fobie
co do imiom to ja jestem Karolina Natalia i moje maleństwo też będzie miało dwa.
Mój M. chciałby Benjamina- ale mnie jakoś nie leży. Bartosz, Maksym, Ksawery, Nikodem może Bernard.....?? dla dziewczynki nadal pustka...może Wiktoria, Oliwia albo Zuzanna?
ja dziś zrobiłam kolejną betkę i wyszła 12000 :-) trochę się uspokoiłam ( w środę było 1800) bo dopóki nie usłyszę serduszka to będę miała fobie
co do imiom to ja jestem Karolina Natalia i moje maleństwo też będzie miało dwa.
Mój M. chciałby Benjamina- ale mnie jakoś nie leży. Bartosz, Maksym, Ksawery, Nikodem może Bernard.....?? dla dziewczynki nadal pustka...może Wiktoria, Oliwia albo Zuzanna?
W środę mam wizytę u gin. mam nadzieję że usłyszę tylko dobre informacje.
Ja tez ide w środę i juz nie moge sie doczekać:-) na która idziesz?
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ja tez ide w środę i juz nie moge sie doczekać:-) na która idziesz?
Na 16, po pracy) nie będę się mogław pracy wogóle slkupić