reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A musze powiedzieć ze mam ostatnio spore problemy z pamięcią:szok::eek:a do tego dużo na głowie jakoś:sorry:kupiłam sobie nawet terminarz:tak::sorry:Mąz co prawda popukał się w głowę, bo kto kupuje kalendarz na końcu roku hihi:eek::-D Jak to kto?- ja...:sorry:

reklama
dzieki dziewczyny, naprawde teraz spie spokojnie
a spie ciagle, przerwy robie tylko na prace
ja mam czuja na dziewczynke i mam juz nawet dwa imiona wybrane ale na jedno nie zgadza sie maz
jedno Klara (to imie bylo dlugo przed ciaza), drugie Liliana (Lili, pojawilo sie w ciazy) i tu sie wlasnie maz nie zgadza
dla chlopaka nie mam opcji

Ostatnia edycja:
Tak patrzę na mój suwaczek i mam wrażenie że się zatrzymał:-(
Już tak strasznie nie mogę się doczekać:-:)-(

Ja też mamwrażenie jakby czas się zatrzymał, już nie mogę się doczekać az mdłości przejdą i kiedey pojawi się brzuszek :)
W środę mam wizytę u gin. mam nadzieję że usłyszę tylko dobre informacje.

Co do imienia dzidzi to chyba poczekam z tym aż płeć będzie znana:-) jednak po pierwszych wstępnych rozmowach z mężem wydaje mi się, że ciężko będzie się zdecydować, bo mój mąż ma całkiem iiny gust jeżeli chodzi o imiona:-(

hej kobietki:)

ja dziś zrobiłam kolejną betkę i wyszła 12000 :) :-) trochę się uspokoiłam ( w środę było 1800) bo dopóki nie usłyszę serduszka to będę miała fobie:sorry2:

co do imiom to ja jestem Karolina Natalia i moje maleństwo też będzie miało dwa.

Mój M. chciałby Benjamina- ale mnie jakoś nie leży. Bartosz, Maksym, Ksawery, Nikodem może Bernard.....?? dla dziewczynki nadal pustka...może Wiktoria, Oliwia albo Zuzanna?

reklama
Do góry