reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A musze powiedzieć ze mam ostatnio spore problemy z pamięcią:szok::eek:a do tego dużo na głowie jakoś:sorry:kupiłam sobie nawet terminarz:tak::sorry:Mąz co prawda popukał się w głowę, bo kto kupuje kalendarz na końcu roku hihi:eek::-D Jak to kto?- ja...:sorry:

reklama
dzieki dziewczyny, naprawde teraz spie spokojnie
a spie ciagle, przerwy robie tylko na prace
ja mam czuja na dziewczynke i mam juz nawet dwa imiona wybrane ale na jedno nie zgadza sie maz
jedno Klara (to imie bylo dlugo przed ciaza), drugie Liliana (Lili, pojawilo sie w ciazy) i tu sie wlasnie maz nie zgadza
dla chlopaka nie mam opcji

Ostatnia edycja:
Tak patrzę na mój suwaczek i mam wrażenie że się zatrzymał:-(
Już tak strasznie nie mogę się doczekać:-:)-(

Ja też mamwrażenie jakby czas się zatrzymał, już nie mogę się doczekać az mdłości przejdą i kiedey pojawi się brzuszek :)
W środę mam wizytę u gin. mam nadzieję że usłyszę tylko dobre informacje.

Co do imienia dzidzi to chyba poczekam z tym aż płeć będzie znana:-) jednak po pierwszych wstępnych rozmowach z mężem wydaje mi się, że ciężko będzie się zdecydować, bo mój mąż ma całkiem iiny gust jeżeli chodzi o imiona:-(

hej kobietki:)

ja dziś zrobiłam kolejną betkę i wyszła 12000 :) :-) trochę się uspokoiłam ( w środę było 1800) bo dopóki nie usłyszę serduszka to będę miała fobie:sorry2:

co do imiom to ja jestem Karolina Natalia i moje maleństwo też będzie miało dwa.

Mój M. chciałby Benjamina- ale mnie jakoś nie leży. Bartosz, Maksym, Ksawery, Nikodem może Bernard.....?? dla dziewczynki nadal pustka...może Wiktoria, Oliwia albo Zuzanna?

reklama
Do góry