reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kreatorka a ja jeszcze śniadania nie zjadłam;-( i idę to nadrobić ale te banany mi w głowę weszły;-)

reklama
Witam :-)

Gratuluje nowej mamusi :-)

Ja dzisiaj miałam ostatnie wyniki robione, po południu do gina idę. Pielęgniarka , która pobierała mi krew, od razu mówi, ze juz chyba tylko dni mnie dziela od porodu, bo taki napięty brzuch mam i nisko jest.
Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres, a dzisiaj cisza :confused:. Zmęczona już jestem, ale jeszcze wczoraj dyrygowałam M. i zmieniliśmy wypoczynek w salonie. A dzisiaj ułożę dywany SAMA może sie coś w końcu zacznie dziać. :-D

ale mi sie nie chce ruszyć sprzed kompa no masakra jakas gapie sie w ten ekran hi hi:-D:-D:-D
jak wczoraj miałam zapal o 22 do sprzatania ale mysle nie no jutro bede sprzatac caly dzien tak dzisiaj jakos mi sie nie chce:no::-D:-D:-D

niech ktos mi kopa zasadzi hi hi:-D:-D:-D:-D

Mój mąż to chce koniecznie abym do soboty urodziła (najlepiej w piątek) bo by miał usprawiedliwienie nieobecności na zjeździe adwokatów izby warszawskiej. Kurcze tak to będzie weekend zrąbany bo w sobotę i niedzielę od 9 do wieczora będzie to posiedzenie a ja sama będę siedzieć:( :( :(

Co mam robić aby urodzić?

może sexik? albo mycie podłogi na kolanach:) moja mama mówi ze to podziałało jak ja niechciałm wyjść:)

ale mi sie nie chce ruszyć sprzed kompa no masakra jakas gapie sie w ten ekran hi hi:-D:-D:-D
jak wczoraj miałam zapal o 22 do sprzatania ale mysle nie no jutro bede sprzatac caly dzien tak dzisiaj jakos mi sie nie chce:no::-D:-D:-D

niech ktos mi kopa zasadzi hi hi:-D:-D:-D:-D

mi się też nic nie chce , wiec na kopa odemnie nie licz:-) bo nawet noga nie chce mi się ruszyc:-D

hejka babeczki:)

GRATKI dla DziewczynL:&:*:* za EWUS trzyma kciuki MOCNO!!!!!

ja w szpitalu od prawie tygodnia...chrubska sie przyplataly zostaje jzu do PORODu czyli 2-3tygodnie;(

pzodrawiam

reklama
Do góry