reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam!
U mnie nocka w miare tylko burza straszna mnie obudziła lało przez godz ale to tyle tego deszczu że szok:szok:a co może robić ciężarna przed porodem w taką ulewe wkręca sobie że zaraz zaleje droge do szpitala a ona zacznie rodzić i co wtedy będzie musiała rodzić w domu już cały plan miałam obmyślony zaczynam rodzić do szpitala nie ma dojazdu więc bym wysłała męża do przychodni obok nas może przyszedł by jakiś lekarz i odebrał poród:-Dteraz się z tego śmieje ale w nocy w tą ulewe to nie było smieszne:no:szczególnie jak się cały czas o tych powodziach słucha
asnecja-jeszcze zatęsknisz kochana za tym wolnym czasem pomyślisz oj ile bym dała żeby chociarz pół filmu obejrzeć spokojnie jak kiedyś:-)
karo-powodzenia!
pati-jaki śliczny pulpecik!

U mnie pierwsza 40tydz 3300 druga 37tydz 2600 no i w tych okolicach moge rodzić od 2500 do 3500

Ostatnia edycja:
reklama
gosiagro- zobacz tak się martwiłyśmy,że nasze dzieciaczki pchają się szybko na świat,że mogłyby zaczekać na tatusiów, ojcowie dawno w domu, a maluchy i tak nie chcą wyjść :-D;-)
Karo- powodzenia na obronie!!!

ewela28- miłej zabawy, ja miałam wczoraj przedstawienie u Patryka, aż mi łezki poleciały jak dzieci śpiewały, a co do wagi urodzeniowej to ja tez bym chciała podobną jak z Patrykiem- 38tydz ciąży 3270 i 53cm długości:-)

Anik- to ty jeszcze nie urodziłaś?:-D;-):-p

no właśnie nie:-D ale wkońcu poznałam przyczyne

moja babcia która miała mieć operacje wkońcu jej nie miała ale pojechali do niej moi rodzice i by się nia zająć i powiedzieli jej ze będa tak długo dopóki ja nie urodze i własnie dzwonił mój tata i powiedział mi że babcia siedzi z różańcem i modli się o to bym jak najpóźniej urodziła:-D:-D:-D oj ma kobieta znojomości na górze:-D:-D:-D

witajcie
chwilkę mnie nie było atu nam tyle maluszków przybyło, super:-)
a jakie śliczności z maleńkich czerwcówkowych dzieciaczków, aż się chce takie już mieć przy sobie

ja to niestety pewnie będę jedną z ostatnich, albo nawet na lipiec się załapię znając moje szczęście:tak:;-):-(, choć nie powiem tak za 2 tygodnie to już bym chciała rodzić a później to czekanie, masakra

co do spojrzeń ludzi pt czemu ona jeszcze nie urodziła? to jakoś nie zwracam na to wagi, o wiele gorsze i bardzo wkurzające są telefony jak już się termin zbliża i te ciągłe pytania czy to już? ech..... ja tym razem większości znajomych powiedziałam że mam termin o tydzień później niż rzeczywiście właśnie po to żeby tego uniknąć, jak juz będzie po to i tak się dowiedzą a ja będę miała święty spokój z telefonami:-)

karo powodzenia na dzisiejszej obronie

a są jakieś nowe wieści od ewuś?

wszystkim miłego dnia

no właśnie nie:-D ale wkońcu poznałam przyczyne

moja babcia która miała mieć operacje wkońcu jej nie miała ale pojechali do niej moi rodzice i by się nia zająć i powiedzieli jej ze będa tak długo dopóki ja nie urodze i własnie dzwonił mój tata i powiedział mi że babcia siedzi z różańcem i modli się o to bym jak najpóźniej urodziła:-D:-D:-D oj ma kobieta znojomości na górze:-D:-D:-D

hi hi no widzisz chyba działa:-) to niech sie pomodli zebys jednak urodziła:-D

Anik- to Ci babcia:-D:-D sobie plan obmyśliła ;-):-D
ewelinka- ja Ci powiem,że ja jak sie budzę w nocy to też sobie wkręcam różne rzeczy dotyczące porodu, a to,że się zepsuje samochód, a to,że będę w domu sama itp, i to chyba normalne:-p

A w Dzień Dobry TVN- Kuchnia Truskawkowa!!! Nie mają litości :)

wiz i paulka miejmy nadzieje,ze nasze maluszki będa miały podobna wagę :-) Trzeba byc takiej mysli,bo jak pomysle,ze ponad 4kg to ciarki mnie przechodzą brr :szok:
Mi się wydaje że tak gdzieś mój synio będzie miał;-/
Jutro mam wizytę na 15;40 i doczekać się nie mogę...Siedzę jak na szpilkach,nie mam weny na nic!
Teraz tak zaczeło padać ze świata za oknem nie widać:/
A u mnie nigdzie jeszcze nie ma truskawek;-(
Co do spojrzeń ludzi to mam to samo!!!Jak mnei to denerwuje tym bardziej że mam duży brzuch i ciężko mi jest a te spojrzenia to już wogóle;-/
Anik dobrą babcię masz;-)

Ale dzisiaj sobie zrobiłam genialne śniadanko :-D a najlepsze jest to, że wszystko zjadłam :-p i co tu się dziwić, że przytyłam ile przytyłam ;-) 2 kanapki z sałatą, polędwicą łososiową i ogórkiem na początek, do tego 2 monte, 4 brzoskwinie, 2 banany, 3 plastry arbuza i miseczka klusek z truskawkami :-D ktoś mnie przebije ilością jedzenia z rana? :-p

Asnecja
- wszystko robię na co przyjdzie mi ochota :-D jak jest ładna pogoda to leżaczek i na dwór poczytać, a jak jest gorzej to męczę komputer, szaleję w kuchni, sprzątam :tak:

Anik79 - oj ale masz super babcię :-) i takie znajomości to ho, ho tylko pozazdrościć :-D ale może wybrała już Ci konkretny termin na poród i nawet o tym nie wiesz :-)

reklama
Ale dzisiaj sobie zrobiłam genialne śniadanko :-D a najlepsze jest to, że wszystko zjadłam :-p i co tu się dziwić, że przytyłam ile przytyłam ;-) 2 kanapki z sałatą, polędwicą łososiową i ogórkiem na początek, do tego 2 monte, 4 brzoskwinie, 2 banany, 3 plastry arbuza i miseczka klusek z truskawkami :-D ktoś mnie przebije ilością jedzenia z rana? :-p

-)

wow jakie pokaźne sniadanko:szok::-D:-D

Do góry