reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej....
Witam z rana....
Pati - synek super, niezły z niego słodziak
Karo - powodzenia na obronie...Trzymam kciuki!!!!
Zdec - u mnie noc też spokojna...no prawie....Nie moglam spać...martwi mnie ta sytuacja z płytkami i jak sie budziłam w nocy to i mała zaczynała się wiercić..Ale ogólnie to był spokój, żadnych skurczy czy bólu...
Magda M - współczuje nocy...może już niedługo będziesz miała soje dzieciątku ze sobą....

Witajcie Kochane!!!

pati- przystojniaczek i słodziaczek
regi30- ja tez mam wrażenie,że wszyscy się na mnie patrzą wzrokiem: Jeszcze nie urodziłaś? Już mnie to denerwuje powoli :dry:
MagdaM- ja też dziś miałam w nocy przez dwie godziny skurcze co 20 i 15 minut, ale jak zmieniłam pozycje to wszystko się wyciszyło:-( ale potem już nie mogłam zasnąć i nawet męża zbajerowałam na małe co nieco:-D

julia
-ja już to słyszę kolejny raz,że poród na dniach a ja nadal się turlam:-D:-D

Właśnie czekam na śniadanko, które robi mi mąż:-)
kurcze trochę już jestem zmęczona tym wyczekiwanie mam wrażenie,że moja córcia zrobi mi psikusa i tak szybko nie wyjdzie na świat:no:

Ostatnia edycja:
wiec, wedlug lekarza porod na dniach
smile.gif
czul jej glowke, szyjka gladka, rozwarcie jest ale niewiem ile, ma juz 3500g. radzil mi zebym jeszcze pare dni wytrzymala zeby bylo 38 tyg. i pare dni...poczekam do srody bo bedzie 38 tydz. ide nyny bo zmeczona jestem heh

gratuluje udanych wiesci , ja tez slysze ze poród na dniach i co nadal nic hihi:-D:-D

Witajcie Kochane!!!

:-( ale potem już nie mogłam zasnąć i nawet męża zbajerowałam na małe co nieco:-D

:-)
kurcze trochę już jestem zmęczona tym wyczekiwanie mam wrażenie,że moja córcia zrobi mi psikusa i tak szybko nie wyjdzie na świat:no:

wiesz ze ja tez zanim wczoraj sie wykąpała i wogole to jak poszlam do łozka to maż spał juz ale jakos go dobudzilam i tez była armi zznowu w użyciu
skurczy zadnych nie miałam ale strasznie mnie boli podbrzusze mogłoby sie juz to zaczac ,

a ja sie w miare wyspałam bo nie wstawalm w nocy no tylko raz o 4.30 wiec spoksik:-D:-D:-D

u nas wieje strasznie brrrr niby słonko sie gdzies tam przebija ael nawet sie nie chce wychodzic :no::no::no:

zjem sniadanko zaraz i biore sie za sprzątanie hihi:-):-):-)

ciekawe czy ktoś przez noc sie nie rozpakowal
np.emalia bo cos sie nie odzywa ostatnio albo przeoczyłam

synek pati - uroczy:tak::tak:

karo- trzymam kciuki za obrone!!! Powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,

co za tragiczna noc:szok::szok: wieczorem zaczęły się skurcze co 15 minut i bolało mnie podbrzusze, ale się położyłam, skurcze pojawiały się już rzadziej, ale brzuch bolał mnie całą noc:-:)-( zobaczymy jak będzie dzisiaj, ale na razie dalej pobolewa:-(
karo -trzymam kciuki za dzisiejsza obronę:tak:
pati - ale słodziak z tego Maxa:-D
zdec - miłej nauki:cool:
Myślę, że gdyby emalia urodziła to Lena dałaby nam znać:tak:

Witajcie brzuchatki

Powiem wam,ze mały to mi wczoraj tak buszował w brzuchu i w sumie nad rane m tez dał czadu - ale wole czuc po kosciach,ze sie rusza niz jak prawie wogole.

Ja po 9-tej ruszam do przedszkola na przedstawienie z okazji Dnia Mamy :-)

Patrzyłam w ksiazeczke syna ,zeby sie upenic kiedy to ja rodzilam i ile on tam wazyl i 38tc porod, dziecko 3250g, w drugiej dobie 2950g przy wypisie 3100g w 5 dobie. obwod głowy 35,5cm dł.ciała 54cm. Kurde marzy mi sie,zeby teraz tez było podobnie :-)

Witajcie
po wczorajszej paskudnej nocy dzisiejsza moge zaliczyc do udanych:-)niestety o samopoczuciu tego juz powiedzieć nie mogę.

pati1159 - ale słodki twój synek
jak ja sie już nie moge doczekać by wziąść swojego w ramiona

karo85 - powodzenia na obronie

ciekawe co przyniesie dzisiajeszy dzień - ile nowych maluszków pojawi sie na forum:-) ja póki co chyba sie nie szykuje na dzisiaj - jutro też wolałabym nie bo o 16 mam dzień mamy u Wiktorii w przedszkolu i chciałabym pójsc.

Miłego dnia

U nas pogoda sie psuje...

gosiagro- zobacz tak się martwiłyśmy,że nasze dzieciaczki pchają się szybko na świat,że mogłyby zaczekać na tatusiów, ojcowie dawno w domu, a maluchy i tak nie chcą wyjść :-D;-)
Karo- powodzenia na obronie!!!

ewela28- miłej zabawy, ja miałam wczoraj przedstawienie u Patryka, aż mi łezki poleciały jak dzieci śpiewały, a co do wagi urodzeniowej to ja tez bym chciała podobną jak z Patrykiem- 38tydz ciąży 3270 i 53cm długości:-)

Anik- to ty jeszcze nie urodziłaś?:-D;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
wiz i paulka miejmy nadzieje,ze nasze maluszki będa miały podobna wagę :-) Trzeba byc takiej mysli,bo jak pomysle,ze ponad 4kg to ciarki mnie przechodzą brr :szok:

Do góry